Şimdi Ara

Yavru Köpek Buldum Yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
14.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun. Karnını doyurmuşsun güzel bişey yapmışsın
  • Köpekler hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Buradan bir yardımım olamaz maalesef ama anca tebrik edebilirim seni. İyi bir davranış olduğu kaçınılmaz olarak açık. Üstelik hayvan da çok tatlıymış, umarım hiçbir sorunu yoktur. Dışarıda korktuğu ve aç kaldığı çok açık. Belki sütle ekmeği karıştırabilirsin. Yada çok küçükse eğer bizim burda çocuklar küçük köpeklere bakkalda satılan dandirik biberon alıp, bir de yarım litre süt alıp içirirlerdi. Sen de yapabilirsin, kaşıkla içirebilirsin.

Bence onu sevdiğini ve onu düşündüşünü hissettir. Her zaman bak, ne durumda olduğunu gör. Bir de yatarken bir kutuya filan koy ki onu gece dolaşmasın evin içinde. Bir yerlere girer, bilemezsin bi de onu bulmakla uğraşma.

• dostum ahir zamanda sevabın büyük bakışlarına baksana ne kadar tatlı yerim ben seni fıstık
  • iyi etmişin helal olsun, köpeği biraz besle gücü filan alınca bırakırsın yada beslersin.... ben evde civ civ besliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 2 Mayıs 2011; 3:08:59 >
  • kedi köpeğe ev bulmak için bazı pet forumları var oralara ev aranıyor diye not bırakırsan dönerler sana herhalde. ayrıca sahibinden com un da var dı böyle bir hizmeti galiba. 1 ay içinde bulunur diye umuyorum bir ev bu canavara.
  • @7eksini verdim güzel kardeşim.
  • Yazık lan hayvana nasıl çaresizce bakıyor helal olsun sana takdir ettim
  • Biraz besle koç gibi olur.
  • faebook hayvanseverler sayfasından yardım alabilirsin, ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olurlar.
  • Öncelikle bu davranışından dolayı seni tebrik ediyorum. Bugün biran önce veterinere göründür şu keratayı eğer birşeyi yoksa evinde sağlam bakım ve besleme ile kendine gelir. Ayrıca büyük sevap kazandın.
    Bende tam yavru olmasada biraz büyümüş bir köpek buldum eve götürüp bakmak istedim fakat ailemin izin vermeyeceğini bildiğim için hiç o işe kalkışmadım.
    Köpeği kucağıma alıp gezdim etrafı acaba bi yerdenmi kaçmış yada sahibini bulurum diye ama bulamadım sahibini.
    Köpek öyle tatlıydıki kucağıma aldığımda başını kolumun altına sokuyordu çok sevimliydi. Arkadaşlarımdanda bakabilecek kimse bulamamıştım, yanımada alamadım.
    Aldığım yere bıraktım köpeği mecburen. Ayriyetten köpeği bulduğumda saat çok geçti. Baya üzüldüm köpeğe rüyama bile girmişti aynı bıraktığım yerde oynuyordu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

O nasıl bakıştır öyle ya.

• hiç ayağa kalkacak hali kalmadı üstüne kusmaya başladı birazdan veterinere götürcem
  • Tebrik ve teşşekür ederiz bu hareketinizden dolayı.Öncelikle sütü aynı oranda suyla karıştırın yani yarı yarıya olsun,sade süt ona ağır gelir.(yavru kediler için geçerli olan budur köpeğede aynısı sanırım)Yatmasıda yorgunluk,açlık ve korku karışımı olduğu için bırakın iyice dinlensin enerji toplayınca deli gibi oynar zaten o
  • ona küçük sürprizler yap
  • Çok küçük daha. Ne şanslı ona baktığın için. Umarım kısa zamanda koşturmaya başlar.
  • mutlaka veterinere götür..

yuvalandırılması içindehttp://www.facebook.com/haysev adresine ulaş bence..

çok hayvanı yuvalandırdılar.

çok tatlı bişiymiş umarım bir şeyi yoktur iyileşir..
  • ee ne oldu gittinmi veterinere umarim bi sorunu yoktur saglikidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

ee ne oldu gittinmi veterinere umarim bi sorunu yoktur saglikidir

veterinere gidemedim fakat birkaç petshop gezdim midesinde parazit olduğunu söylediler hap verdiler ve şırıngayla süt vermemi söylediler az önce 1 şırınga süt verdim içti hepsini şu anda daha iyi gözüküyor aşılarını şimdi yaptırma biraz toparlansın öyle yaptır dediler ondan veterinere gitmedim sütü içince biraz olsun kendine geldi 1-2 gün bakıcam eğer toparlanmazsa gidicem veterinere
  • suyla karıştırılmış süt vermen gerekmiyormu ben öyle duydum. tebrik ederim senı bu arada gerçekten helal olsun.
  • Bence direk veterinere götür çünkü daha çok ufak ayrıca yukarıda bir kaç yorumda 15-20 gün sonra salarsın demişler kesinlikle böyle bir hata yapmayın gerekirse bende yuva bulabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.