Şimdi Ara

yavru köpek almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni köpek almak istiyorum aranızda ücretsiz yavru köpek vermek isteyen varsa lütfen benle itibara geçsin(yani konuya cevp versin) özlellikle 1,2 aylık tatlı bir köpek olursa daha iyi olur.. golden , Jack Russel , Çikolata Labrador , Labrador Retriever olursa iyi olur :) istanbuldayım

NOT: İLK DEFA KÖPEK BESLEYECEĞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertDurantas -- 6 Ağustos 2012; 23:15:10 >

• Ben beşiktaşta oturuyorum ancak evimde müsait bir yer yok bir kedi veya bir köpek bakmak istiyorum. Anneme sordum olmaz dedi babam ve abimde köpek istiyor ancak bakacak bir yer yok. ne yapmamı uygun görürsünüz ? evcil hayvan alayım mı ? yoksa...
  • evin içerisinde bakacak yerin yoksa alma hayvancıklarada eziyet etme ayrıca ilk defa besliycegin belli oluyor 1 aylık bir köpeği ilk defa hayvan besleyen biri alırsa ölür o hayvan zaten en iyi yaşın büyüyünce o sorumlulugu alabilceginde al sen
  • Alıcaksan eğer 3.5 aydan sonra almalısın ve o hayvan evde yaşasa bile yavru olduğu için en az 3 saat dışarda gezdirmek zorunda olucaksın tabi büyüdüğünde o sayı azabilir.Köpek sahibi olmak büyük bir sorumluluktur bunu önce bir düşün

ve tatlılığına aldanma
  • tatlılığına bakmıyorum zaten sadece mekan problemi var o yüzden biraz sıkıntı.
  • ben edirnede oturuyorum evimiz müstakil değil ancak bakmaya müsait kocaman bir bahçesi ve büyük bir alanı var ayrıca site içinde yani güvenli her gün 2-3 saat gezdirebilirim ancak yavru köpeğe henüz para vermemi istemiyor ailem ancak 1-2 yıl sora ancak ne yaptım ettim annemi ikna ettim yavru bir köpek alabileceğimi söyledi ancak ücretsiz olmalıymış :( yardım edin gerçek bir köpek severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.