Şimdi Ara

Yavru köpek alacağım acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aylık kangal, alman kurdu, doberman verya rotweiller almayı düşünüyorum ancak şuanda 1,5 yaşında bir köpeğim var ben bunları birbirleriyle yetiştirirsem yavru köpek büyüdüğü zaman kavga ederler mi? Tırsmaya başladım arkadaşlar acil cevap bekliyorum

• öncelikle 1.5 yaşındaki köpeğinizin ırkı ne ? doberman vea rotweiller ırkı köpekler dominantdır alışmazlarsa liderlik kavgası olur.ama kesin bir cevap için 1.5 yaşındaki köpeğinizin ırkı önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

öncelikle 1.5 yaşındaki köpeğinizin ırkı ne ? doberman vea rotweiller ırkı köpekler dominantdır alışmazlarsa liderlik kavgası olur.ama kesin bir cevap için 1.5 yaşındaki köpeğinizin ırkı önemli.

Cinsi zerdava. Sadece Trabzon'da bulunuyor. Domuz avı köpeği.
  • hiç duymamıştım ırk özellikleri nedir ? eğer baskıcı ise doberman yada rott tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

hiç duymamıştım ırk özellikleri nedir ? eğer baskıcı ise doberman yada rott tavsiye etmem.

Hocam baskıcı değil ama diğer köpekleri hiç sevmiyor. Yani çok iyi bir bekçi köpeği. Ama kangal ile birlikte yetiştirirsem ve birbirlerine sevdirirsem sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • Kangal yetişkin bir hal alana kadar ona zarar vermezse kangal onu sahiplenir. 1 yaşına yaklaştığında yemek kavgalarından uzak tutmak ve herkesin sırasını bilmesi önemli. İki kardeş kangal sahibinin yetiştirme tarzına bağlı olarak bazen düşman gibi olabilir. Kangal konusunda tamamen iş sizde ve köpeğinizin huyunda biter. Bugüne kadar bir çok kangal beslemiş ve beslemeye devam eden biri olarak söylüyorum bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##evde çekirge var acil yardım##
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.