Şimdi Ara

YAVRU KEDİLERİ ANNESİ TERKETTİ GALİBA NE YAPABİLİRİM?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kapına uzun boylu uzun saçlı ve dövmeli kıllı adam gelirse kedini verme
    satanist olabilir
    biliyon yani kediyi lahmacun yapıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Eylül 2011; 2:06:52 >
  • ünüversiteye git veteriner fakültesi vardır deki bu kediler başıma kaldı ne yapam de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

2 hafta falan önce kedinin biri sürekli apartmanın kapısında bekliyordu kapı açılır açılmazda içeriye dalıyordu heme. bir kaç gün sonra öğrendik ki apartmanın deposuna yavrulamış 2 gün önce yavrulardan birini apartmanın girişinde gördüm diğer yavrular ve anne yoktu ortada bende nasıl olsa almaya gelir dedim ve müdahele etmedim.ama dün yine bu yavruyu tek gördüm ve süreklimi,yevlayıp duruyordu acı acı bende annesi bunu terketti sanırsam diye eve getirdim suyal sütü karıştırdım ılıttım biberonla içirmeye kalktım ama ne yazık ki doğru düzgün içemiyo hayvan ona annesinin dısında bakmak çok zor gerçekten.2 3 saat öncede apartmana girerken yavru kedi miyavlaması geliyordu asagıya depoya indim baktım 4 tane daha yavru var görebildiğim.bende evdeki kediyide diğer yavruların yanına götürdüm anneleri gelir de bakar diye.ama galiba annelerinin basına bir iş geldi 2 gündür falan hiç girip çıktıgını görmedim yavrular sürekl, çaresizce miyavlayıp duruyolar.
    ne yapabilirim dostlar sizden önerileri bekliyorum.bakabilsem gerçekten bakarım ama ne süt içiyolar ne birşey yiyorlar.anneleri gelmeyecek gibi.çok üzülüyorum bu hallerine ama elimdende hiç birşey gelmiyor

gece gece iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.