Bildirim
Yavru kediler için önerileri bekliyorum (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şuan daha küçük bunlar, süt tozu al onula besle, 2 aylık olmadan yada kuru mama yemeden aşı filan yapılmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustache
şuan daha küçük bunlar, süt tozu al onula besle, 2 aylık olmadan yada kuru mama yemeden aşı filan yapılmaz.
köylüden aldığımız sütten ve kaşar peyniri veriyorum henüz mama vermedim. enselerine damlatılan damlalar varmış sanırım bulunduğum yer küçük ilçe olduğundan nereden temin etmeliyim şuan 3 haftalıklar -
enjektörle sulandırılmış yağsız süt verebilirsin
ıslak bir bezle genital bölgelerini günde en az bir kere temizlemen gerekiyor -
enjektör dönemini geçtiler bebek biberonunu emiyorlar şükür, çaylı pamukla sabah akşam siliyoruz ama henüz kaka yapmadılar -
Ah be kardesim keske ellemeseydiniz. Cok buyuk hata ettiniz. Neyse artik anneleri hoc kabul etmeyecek o yuzden siz bakmak zorundasiniz. Oncellikle sut tozu(replacement milk diye gecer) alip gunde 4 defa icireceksin biberonla (veterinere gitmeniz sart zira benim kedim 4 haftalikken gunde 4 defa iciriyordum sizinkilerin agirligi vs. Nedir bilmiyorum veteriner soyler) Masraflari cok olacak yani buyumeleri icin 1000tl-3000tl arasinda masraflari olacak ayrica sicak tutulmalari lazim. Kendi baslarina tuvaletlerini yapamazlar islak pamuk yardimiyla totolarina dokunacaksin ki tuvaletlerini yapsinlar. Sut icirdikten sonra bazen gazlari oluyor sirtlarini sivazlayinca geciyor (ayni bebeklere yaptigimiz gibi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. 3D Waffle -- 27 Mayıs 2016; 23:54:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SAMET/
quote:
şuan daha küçük bunlar, süt tozu al onula besle, 2 aylık olmadan yada kuru mama yemeden aşı filan yapılmaz.
köylüden aldığımız sütten ve kaşar peyniri veriyorum henüz mama vermedim. enselerine damlatılan damlalar varmış sanırım bulunduğum yer küçük ilçe olduğundan nereden temin etmeliyim şuan 3 haftalıklar
hocam süt veriyorsanız eğer, çay bardağının yada su bardağı 1/3 süt koyun kalanına içme suyu, yoksa kedileri öldürürsünüz, enseden damlatılan da, dış parazitler için bide iç parazitler için aşı yapar veteriner ama bunlar daha küçük kaldıramama ihtimalleri var, sen dediğim gibi süt tozu al ve sütü dediğim gibi ver, eğer veteriner filan bulamazsan ben buradan sana yollarım kargo ile kendin yapabilirsen tabi.
-
quote:
enjektör dönemini geçtiler bebek biberonunu emiyorlar şükür, çaylı pamukla sabah akşam siliyoruz ama henüz kaka yapmadılar
şuan işerler sadece, katıya geçene kadar işerler
sulu kaka yapmaya başladıklarında katıya geçmeleri lazım tamamen -
quote:
quote:
quote:
köylüden aldığımız sütten ve kaşar peyniri veriyorum henüz mama vermedim. enselerine damlatılan damlalar varmış sanırım bulunduğum yer küçük ilçe olduğundan nereden temin etmeliyim şuan 3 haftalıklar
hocam süt veriyorsanız eğer, çay bardağının yada su bardağı 1/3 süt koyun kalanına içme suyu, yoksa kedileri öldürürsünüz, enseden damlatılan da, dış parazitler için bide iç parazitler için aşı yapar veteriner ama bunlar daha küçük kaldıramama ihtimalleri var, sen dediğim gibi süt tozu al ve sütü dediğim gibi ver, eğer veteriner filan bulamazsan ben buradan sana yollarım kargo ile kendin yapabilirsen tabi.
Sanırım şu ilaç kullanınca iğneye gerek kalmıyormuş 2 aylık olduklarında bundan mutlaka almayı istiyorum buralarda bulamazsam gönderirseniz memnun olurum
http://www.turuncupet.com/u1698/diger-urunler/bayer-profender-kedi-ic-parazit-damlasi.html
-
Zaten sürekli kedi beslediğimiz için yuvadan almak gibi bir düşüncemiz yoktu 1 hafta takip ettik yanlarına uğramıyor en sonunda doğurduğu yerden aldık 4 yavruydu tekini erkek kedi kaçırdı o yüzden başka çaremiz yoktu -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sanırım şu ilaç kullanınca iğneye gerek kalmıyormuş 2 aylık olduklarında bundan mutlaka almayı istiyorum buralarda bulamazsam gönderirseniz memnun olurum
http://www.turuncupet.com/u1698/diger-urunler/bayer-profender-kedi-ic-parazit-damlasi.html
bulamazsan, bana özel mesaj ile ulaş, ben kargo ile yollarım buradan veterinerden alıp.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle
quote:
Zaten sürekli kedi beslediğimiz için yuvadan almak gibi bir düşüncemiz yoktu 1 hafta takip ettik yanlarına uğramıyor en sonunda doğurduğu yerden aldık 4 yavruydu tekini erkek kedi kaçırdı o yüzden başka çaremiz yoktu
Bende o yaslarda kedi besledimde ondan soyluyor annelerine cok muhtaclar o donemde. Hemde cok zahmetli o kadar kucuk yastaki kediler ben birtanesine zor baktim. Size Allah kolaylik versin ne diyim.
Buda benim ufaklik(6 aylik oldu)
Bu mesaja eklenen görseller:
Bu ne hocam? Resmen kafa gövde uyumsuzluğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe
quote:
quote:
Zaten sürekli kedi beslediğimiz için yuvadan almak gibi bir düşüncemiz yoktu 1 hafta takip ettik yanlarına uğramıyor en sonunda doğurduğu yerden aldık 4 yavruydu tekini erkek kedi kaçırdı o yüzden başka çaremiz yoktu
Bende o yaslarda kedi besledimde ondan soyluyor annelerine cok muhtaclar o donemde. Hemde cok zahmetli o kadar kucuk yastaki kediler ben birtanesine zor baktim. Size Allah kolaylik versin ne diyim.
Bu ne hocam? Resmen kafa gövde uyumsuzluğu
Gercekten tuhaf cikmis
Duzgun durmuyor ki fotografini cekiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 tanesini komşu aldı onlar bakıyor mecbur ayırmak zorunda kaldım anneleri olmayınca birbirlerinin kulağını emmeye alışmışlar kabuk tutmuştu.
Maşallah kediniz iyi büyümüş bendeki kendini idare edecek hale gelse zaten bahçede bakmaya devam edeceğim eve hapsetmeyi düşünmüyorum -
-
Çok teşekkür ederim hocam 2 aylık olsun burada bulamazsam sizi rahatsız ederim. kuma çiş yapmaya ne zaman alışıyorlar acaba -
quote:
quote:
Nasılda yatmış kerata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustache -- 28 Mayıs 2016; 2:01:04 >
-
Anladim hocam . Bu arada bende bahceye birakiyorum malum kibrista yasadigim icin havalarda sicak. Umarim sizinkiler de buyur. Ad vermeyi de unutmayin ben benmkine daha isim vermedim(veremiyorum)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Herkes lokum diyor sanırım öyle olacak
Benzer içerikler
- kedi antibiyotik
- erkek kedim her yere işiyor
- kedilerde makattan kan gelmesi
- kedim hırıltılı nefes alıyor
- kedi nasıl yakalanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X