Şimdi Ara

Yavru kediler için önerileri bekliyorum (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAMET/

Çok teşekkür ederim hocam 2 aylık olsun burada bulamazsam sizi rahatsız ederim. kuma çiş yapmaya ne zaman alışıyorlar acaba

hocam, benim bildiğim kadarıyla onu anneleri öğretiyor, anneleri terk ettiğine göre, sizin bir şekilde öğretmeniz lazım, mümkünse bir leğene yada bir geniş bir kabın içine temiz bir, kum koyun ( özel kumları var aslında eğer, petshop filan bulursanız yakınlarda alın zaten ucuz oluyor kumları, betonit alın bulursanız) tuvaletini yaptığını gördüğünüzde kuma götürün direk, öyle öyle alışabilirler.

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Anladim hocam . Bu arada bende bahceye birakiyorum malum kibrista yasadigim icin havalarda sicak. Umarim sizinkiler de buyur. Ad vermeyi de unutmayin ben benmkine daha isim vermedim(veremiyorum)

isim koymak önemli olmasa da bir süre sonra, isimlerini öğreniyorlar çağırınca filan geliyorlar güzel oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustache kullanıcısına yanıt
    Çok kedi besledim ama böyle küçük ilk defa besliyorum çiş konusunda bir süre çekeceğimiz var anlaşılan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Gel diyince geliyor. Adini gel mi koysam

bizimkinin adı da mina ( 3 yaşındaki kardeşim koymuştu, kedilere mina diyordu)

Çok kedi besledim ama böyle küçük ilk defa besliyorum çiş konusunda bir süre çekeceğimiz var anlaşılan :)
    dikkat etmezseniz ev pire dolabilir ona göre :)

Bu mesaja eklenen görseller:

Yavru kediler için önerileri bekliyorum (SS'li) Yavru kediler için önerileri bekliyorum (SS'li) Yavru kediler için önerileri bekliyorum (SS'li)

• Anne kedinin hamile hali

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayrına up.

Arkadaşa yardımcı olalım.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• Hepsini yerim çok şirinler

I-its 3!
  • Mr. 3D Waffle kullanıcısına yanıt
    hocam baya zormuş kedi beslemek ya

Orijinalden alıntı: dav

hocam baya zormuş kedi beslemek ya
    Vermemen gereken gıdalar:

1-Süt (bazı kedilerde ishale neden oluyor)
    2-Çiğ veya kemikli et (kedilerin bağırsakları kemikleri öğütmekte zorluk çeker)
    3-Soğan ve sarımsak
    4-Tuzlu yiyecek ve içecekler (taş yapabiliyor)
    5-Şekerli gıdalar (zaten kedilerin dili şekerli ürünlerin tadını alamıyor)

Süt vermesen de peynir veya yoğurt verebilirsin.Yiyecekleri özellikle yavru kediler için yemesi kolay halde parçalaman gerekir.
    Aşılarını yaptırman gerekir tabi ki.Özellikle dışarı çıkarıyorsan iç parazit aşılarının yapılmış olması lazım.Tüy dökmelerini azaltması için veterinerlerin verdiği vitaminleri kullanabilirsin.Yavru kediler oyuncu olurlar.Zamanının bir kısmını oynaman için ayırman gerekebilir.Balkonlu eviniz varsa çok dikkat edin aşağı düşmesinler.Hatta eviniz çok yüksekte ise balkonu sürekli kedi etrafta iken kapalı tutun derim.Sırf ihmal yüzünden düşüp ölen kediler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Vermemen gereken gıdalar:

1-Süt (bazı kedilerde ishale neden oluyor)
    2-Çiğ veya kemikli et (kedilerin bağırsakları kemikleri öğütmekte zorluk çeker)
    3-Soğan ve sarımsak
    4-Tuzlu yiyecek ve içecekler (taş yapabiliyor)
    5-Şekerli gıdalar (zaten kedilerin dili şekerli ürünlerin tadını alamıyor)

Süt vermesen de peynir veya yoğurt verebilirsin.Yiyecekleri özellikle yavru kediler için yemesi kolay halde parçalaman gerekir.
    Aşılarını yaptırman gerekir tabi ki.Özellikle dışarı çıkarıyorsan iç parazit aşılarının yapılmış olması lazım.Tüy dökmelerini azaltması için veterinerlerin verdiği vitaminleri kullanabilirsin.Yavru kediler oyuncu olurlar.Zamanının bir kısmını oynaman için ayırman gerekebilir.Balkonlu eviniz varsa çok dikkat edin aşağı düşmesinler.Hatta eviniz çok yüksekte ise balkonu sürekli kedi etrafta iken kapalı tutun derim.Sırf ihmal yüzünden düşüp ölen kediler oluyor.

Alıntıları Göster
    hocam barınaktan kedi alıp beslemeyi düşünüyorum öyle cins falan meraklısı değilim hem benim hayatım değişir hem onun değişir diye düşünüp sahiplenme kararı aldım zorlukları nelerdir daha önce hiç kedi bakmadım açıkçası birazda kedilerden korkarım çocukluktan kalma bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGodFather^^

hocam barınaktan kedi alıp beslemeyi düşünüyorum öyle cins falan meraklısı değilim hem benim hayatım değişir hem onun değişir diye düşünüp sahiplenme kararı aldım zorlukları nelerdir daha önce hiç kedi bakmadım açıkçası birazda kedilerden korkarım çocukluktan kalma bir şey

Alıntıları Göster
    İlaçlar hakkında şu anda bilgi veremeyeceğim ancak kedilerinizin dışarıda güvenle dolaşmasını istiyorsanız kısrırlaştırmayın.
    Köpekler ve diğer kedilere karşı açık bir hedef haline gelirler.

Aynı şekilde, tırnaklarını kesecekseniz yine dışarı çıkarmayın.
    Şu arkadaşlara karşı hiç şansları olmaz. Yavru kediler için önerileri bekliyorum (SS'li)

• Bizim evde 3 katli, 4 parcalik siyah ozel uretim deri koltuk setimiz, 6 tane imzali orjinal tablomuz ve 4 oturma odamiz var. Bende kedi beslemeyi dusunuyorum.

• Hocam kuru mama vermeyin başlarda ve sütü çok az sulandırarak verin. Birde popolarını arada ıslak mendille silin. Normalde anneleri diliyle yaladığında çiş yapmam lazım diye anlayıp çiş yapıyorlar. Siz ıslak mendille aynı etkiyi verebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.