Bildirim
Yatmadan önce beyinde çınlama ve arkaya doğru çekilme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hogwartsa ogrendigim numaralari ustunde denedigim icin k.b kardes bidaha olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekse acilen bir doktora görün
quote:
Orijinalden alıntı: Bir Tost
Gerçekse acilen bir doktora görün
gerçek hocam 2 ayda 1.5 ayda bir felan oluyor bu nedense. -
Kesinlikle yarın ilk iş hastaneye gidiyorsun. Tahmin ettiğim birşey var Allah yazdıysa bozsun. Git bir göster. Birde kulaklarda sık sık basınç hissediyormusun.
quote:
Orijinalden alıntı: Bir Tost
Kesinlikle yarın ilk iş hastaneye gidiyorsun. Tahmin ettiğim birşey var Allah yazdıysa bozsun. Git bir göster. Birde kulaklarda sık sık basınç hissediyormusun.
evet geçen sağ kulak komple duymadı arabadan inince nedir hocam korkutma bizi -
Beyinsel geri çekilme sendromu, tek tedavisi beyni aldırmak.
fıstıklı olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede var pek takmadım.. Bazen sağ veya sol kulağım tıkanmış gibi olup tekrar geçiyor kendi kendine.. -
quote:
Orijinalden alıntı: StillOwua
Bendede var pek takmadım.. Bazen sağ veya sol kulağım tıkanmış gibi olup tekrar geçiyor kendi kendine..
Uyumadan önce sizdede böyle sanki metal keserler sürtünme sesi gelir öyle bir ses geldimi hiç aşırı rahatsız edici ama ağrı felan yok sadece müthiş bir şekilde rahatsız ediyor uyumanı engelliyor. -
Ortam çok sessiz olunca kesinlikle uyuyamıyorum. Sese odaklandıkça uykum kaçıyor. Babam televizyonsuz hayatta uyumaz. Karıncalı ekrandan gelen ses bile yetiyor ona. Kendine mini tv aldı onunla uyuyor şimdi. Siz sese takıldıkça bir sağa dönersiniz bir sola dönersiniz. -
quote:
Ortam çok sessiz olunca kesinlikle uyuyamıyorum. Sese odaklandıkça uykum kaçıyor. Babam televizyonsuz hayatta uyumaz. Karıncalı ekrandan gelen ses bile yetiyor ona. Kendine mini tv aldı onunla uyuyor şimdi. Siz sese takıldıkça bir sağa dönersiniz bir sola dönersiniz.
hocam ses beynimin içinden geliyor çevresel ses değil. -
beyninin icinde patlama hissi oluyorsa bende de var.
Ben birşey demiyim hocam. Yarın bir hastahaneye uğra
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
quote:
Ortam çok sessiz olunca kesinlikle uyuyamıyorum. Sese odaklandıkça uykum kaçıyor. Babam televizyonsuz hayatta uyumaz. Karıncalı ekrandan gelen ses bile yetiyor ona. Kendine mini tv aldı onunla uyuyor şimdi. Siz sese takıldıkça bir sağa dönersiniz bir sola dönersiniz.
hocam ses beynimin içinden geliyor çevresel ses değil.
Tinnitus'un var, geçmiş olsun ömrün boyunca geçmeyecek bende 13 yaşımdan beri var şuan 19 yaşındayım hala geçmedi.
Ağır konuştuysam affola, 1-2 haftada geçmezse bir daha geçmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 14 Ağustos 2015; 1:32:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
Arkadaşlar uykuya dalmadan önce beynim adeta geriye çekiliyor gibi ve böyle metal kesilir bir ses çıkar o ses devamlı geliyor artık ölüyorum sanıyorum ağrı felan yok ama anlatamıyorum aşırı farklı bir his yaşayan varmı acaba bunu?
Baş dönmesi de oluyorsa vertigo olabilir
Çevresel olanından bahsetmemiştim zaten.. Çınlamaya takılırsan uykun kaçacaktır. Tüm gün bulunduğun ortamdaki ses eğer çok ise normaldir. Birde şöyle : Gece mutfakta 1 bardak düşürsen sabah göre daha çok ses çıkar. Benim panik atak olan bi arkadaşımda aynı sorundan şikayetçi.
Arkadaş gece yatmadan önce saçına su sürüyormuş ve yüzünü yıkıyormuş bu şekilde uyuyormuş ve boşluğu düşünüyormuş. -
Anladım arkadaşlar en iyisi hastahaneye gitmek sanırım nöroloji için mi alıcam randevuyu bu durumda peki. -
Geçmiş olsun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: cacaleno
Geçmiş olsun hocam
Teşekkürler hocam umarım birşey çıkmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X