senin çok mu bilgin var. ben aselsan yükselmez demedim. yükselir elbet ama aselsan 1x yükselirken başka küçük sermayeli şirket 3x-5x yükselir. sen aselsan yükselir diyorsun ama büyük balinalar seninle aynı fikirde mi? 20 bin küçük yatırımcı toplansak kişi başı 10 bin tl bile yatırsan aselsen gibi devasa hacimli hisseyi sadece %10 yükseltebilir. Aselsan gibi bist 30 şirketlerinin yükselmesini düşmaseine büyük sermaye grupları karar veriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 2 Temmuz 2021; 15:25:51 > |
YATIRIMCI YUVASI (Türk varlıkları içerir) (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08senin çok mu bilgin var. ben aselsan yükselmez demedim. yükselir elbet ama aselsan 1x yükselirken başka küçük sermayeli şirket 3x-5x yükselir.
sen aselsan yükselir diyorsun ama büyük balinalar seninle aynı fikirde mi? 20 bin küçük yatırımcı toplansak kişi başı 10 bin tl bile yatırsan aselsen gibi devasa hacimli hisseyi sadece %10 yükseltebilir. Aselsan gibi bist 30 şirketlerinin yükselmesini düşmaseine büyük sermaye grupları karar veriyor.
Alıntıları GösterAynen,yea ....
hem bilgim var, hem tecrübem var, hem de param var...
Şu yazdığın rakamları ben aracı aylık kuruma bırakıyorum
ama sizde olan özgüvene ulaşamadım, :))
Benim konumu çöp etmezsen sevinirim,
diğer konular var, bak seni oraya uğurlayalım mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: birgarip2019Aynen,yea ....
hem bilgim var, hem tecrübem var, hem de param var...
Şu yazdığın rakamları ben aracı aylık kuruma bırakıyorum
ama sizde olan özgüvene ulaşamadım, :))
Benim konumu çöp etmezsen sevinirim,
diğer konular var, bak seni oraya uğurlayalım mı ?
Alıntıları Gösterlafta ben de milyarderim. ispatla o vakit
-
Gecen ay yaptığım kar, yetmez yalan diyorsan adres vereyim gel hesabı beraber açalım. Ahahah
yaptıgım kar kadar portföyün var mı? Ahahah
hatta bıraktığım komisyon kadar var mı?
konumu çöp ettiğin yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 2 Temmuz 2021; 21:23:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: birgarip2019Gecen ay yaptığım kar, yetmez yalan diyorsan adres vereyim gel hesabı beraber açalım. Ahahah
yaptıgım kar kadar portföyün var mı? Ahahah
hatta bıraktığım komisyon kadar var mı?
konumu çöp ettiğin yeter
medem o kadar paran var konuyu çöp etmemi niye bu kadar takıyorsun ki? git kendine bir forum sitesi aç benim gibi konuyu çöp edenleri şutlarsın forum sitenden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08medem o kadar paran var konuyu çöp etmemi niye bu kadar takıyorsun ki? git kendine bir forum sitesi aç benim gibi konuyu çöp edenleri şutlarsın forum sitenden.
Alıntıları GösterMantıklı ahahahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X