Şimdi Ara

YATIRIM YAPILIR? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
5.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni avm açılınca al burger king zengin ol
  • mesajları okumadım ama anasınıfı-kreş açabilirsin ama kısa vadede kar istiyorsun dükkan tarzı bir şey düşünüyorsan yemek işine girişebilirsin özellikle tanıdık falan varsa fabrikalara tabldot menü falan sunabilirsin. sanırım anladın dediğimi :) yada batma olasılığın olmadan dükkan al kiraya ver aylık kazancın belli olur
  • Daire ,dükkan satın almak nasıl artık ölü yatırım oluyor anlamıyorum ? Hele İstanbul gibi bir yer için.
  • dominos aç.tıkır tıkır çalışıyor dükkanları.kar oranı da çok yüksek diye duymuştum.misal büyük boy pizzanın maaliyeti 3.5 tl yi geçmiyor(muş)
  • franchising yap artan parayıda gayrimenkule yatır şahsi fikrim.
  • Eski, uygun muhitte yerlerden daire alıp, içini elden geçirtip sat.YAP-SAT dediğimiz şey yani.

200.000 e alırsın, 25.000TL masrafla 270.000 e satarsın
  • Hocam bi 5 TL at sonra istediğini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Eski, uygun muhitte yerlerden daire alıp, içini elden geçirtip sat.YAP-SAT dediğimiz şey yani.

hangi sehirlerde gecerli bu dediginiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Eski, uygun muhitte yerlerden daire alıp, içini elden geçirtip sat.YAP-SAT dediğimiz şey yani.

Biz İzmir de gayrimenkul danışmanlığı yapıyoruz ve Bornova da 150.000TL ye bile mevki olarak fena olmayan daireler bulunabiliyor.

Olay iç dizaynı yaparken çalışacağın adamı belirlemede.Uygun fiyata kaliteli yapanı bulursan her yerde yapılabilecek bir iş bu.

Başka ilde daire 300.000TL dir, masrafı 35.000 dir ama gider 400.000 e satarsın.Ya da daire 80.000 dir, 15.000 masraf yapıp süper lüx diye satarsın.

• Alabildiğin kadar daire al kiraya ver, mutlu mesut yaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Biz İzmir de gayrimenkul danışmanlığı yapıyoruz ve Bornova da 150.000TL ye bile mevki olarak fena olmayan daireler bulunabiliyor.

Olay iç dizaynı yaparken çalışacağın adamı belirlemede.Uygun fiyata kaliteli yapanı bulursan her yerde yapılabilecek bir iş bu.

Başka ilde daire 300.000TL dir, masrafı 35.000 dir ama gider 400.000 e satarsın.Ya da daire 80.000 dir, 15.000 masraf yapıp süper lüx diye satarsın.

adamini bulduktan sonra guzel is .

bu arada sormak istedigim bir sey var . bu kadar cok parasi olanlara ozelliklte gelir vergisi vs gibi seyler nasil oluyor . yani devlete odenen herhangi bir sey var mi. yeni degisen gelir kanunu ile sebebsiz zenginlesen (miras vs ev arsa diyelim) o zamanda %2 vergi veriyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 17 Haziran 2013; 13:58:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

adamini bulduktan sonra guzel is .

bu arada sormak istedigim bir sey var . bu kadar cok parasi olanlara ozelliklte gelir vergisi vs gibi seyler nasil oluyor . yani devlete odenen herhangi bir sey var mi. yeni degisen gelir kanunu ile sebebsiz zenginlesen (miras vs ev arsa diyelim) o zamanda %2 vergi veriyormusunuz.

Bunun gelir vergisi ile bir alakası yok ki hocam Sen sadece gayrimenkule ait konut vergisi, alım satım vergisi ödüyorsun.

Bu sebepsiz zenginleşme olarak gösterilemediği için böyle bir sorun da olmuyor.Hatta bu işten ciddi anlamda kazananlar var.İç dizayn ekibi var adamın, bir daireyi 1 haftada tertemiz halde teslim edebiliyorlar.

Ayrıca insanlar çok kolay kandırılıyor, görselliği biraz arttırdınız mı fiyat daha da artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

Yerinizde olsam 400 bin 500 bin liraya 12 daire çıkabilecek şekilde arsalar var oralardan alır kat karşılığı verirdim.

1 senede paranızı iki ye katlarsınız.

12 dairenin 6 sı sizin olsa daireleri en az 150 binden satsanız 900 milyar gelir elde edersiniz.

Şuan bu sistemi uyguluyorum va gayet kazançlı siz bilirsiniz ginede.

tamam yavru ceylan :D 6 daire arsa sahibine verdin 6 daire sana kaldı. 6 daireyi 150den sattın okey... pardon ama 12 dairelik inşaatı neyle diktin :D max 300-400 bin tl karınız olur. Onuda daireleri satabilirseniz :D
  • quote:

quote:

Yerinizde olsam 400 bin 500 bin liraya 12 daire çıkabilecek şekilde arsalar var oralardan alır kat karşılığı verirdim.

12 dairenin 6 sı sizin olsa daireleri en az 150 binden satsanız 900 milyar gelir elde edersiniz.

kat karslıgı muteahhite mi veriyorsunuz arsayı. %50 nasıl veriyorlar ki

ayrıca anlık altın alım satımlarında da yuklu mıktarda getirisi olur. su sıralar 85 civarında altın 7kg alabilirsiniz. ornegin 86 oldugunda satsanız 7bin kar demektir . ama risklidir de biraz.

altının alış ve satış rakamları arasında 2 - 2.5 tl para oynuyor yani sizin altını 86dan aldığınızda altının en az 89 olması gerekiyorki 87den felan satışın olsun :D hayat o kadar basit değil kake :D

• Konu eğer fake değilse arsanızı seçimlere kadar bekletin sonra satın iyi bir rakama (mesela 500bin olabilir, arsanız kesinlikle arnavutköyde :D) ve nakit parayı iyi bir konumda Kahve Diyari gibi kurumsallaşmış bir şirkere girebilirsiniz kalanını (300bin kalır diye düşünüyorum) gidin borsaya girin. Ardından Aselsan a yatırın seneye paranız 2ye katlanır. KAhve diyarı da iyi bir konumda ise aylık 6-8 arası bırakır ki buda 1 senede aylık ortalama 20-25 milyar gelire denk geliyor. buda baştan itibaren olan geriniz üzerinden aylık %5 gelir sağlamanızı sağlar ;D Danışman olarak özel mesajdan ulaşabilirsiniz :D
  • Ev al kiraya ver düzenli gelirin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SFR__

quote:

tamam yavru ceylan :D 6 daire arsa sahibine verdin 6 daire sana kaldı. 6 daireyi 150den sattın okey... pardon ama 12 dairelik inşaatı neyle diktin :D max 300-400 bin tl karınız olur. Onuda daireleri satabilirseniz :D

Öncelikle hitabına dikkat et sokak arkadaşın değilim.

Bu işi senelerdir yapıyoruz bi gün gel ofisime çayımı kahvemi iç, nasıl yapıldığını daha detaylı anlatırım

8 9 ayda risksiz 300 400 milyar kazanılacak başka bir iş varsa söyle.

• Dominos açılır olmayan bir yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

600bin liram olsan 40 dönüm arazi alıp 20 dönümüne ceviz 10 dönümüne bir yılda meyve veren ağaçlar ve kalan 10 dönümede sebze.
    kalan para ilede oğlak ve buzağı alırdım. ilk yıl sebzeden yıllık gelirini elde edeceksin. 2. yıl ise hem ağaçlar meyve vermeye başlıyacak hemde aldığın hayvanlar kurbanlık olacak. bu şekilde 6-7 yıl geçirdikten sonra her bir ceviz ağacından 7 yıl sonunda yaklaşık olarak 50 kilo ceviz alacaksın. 10yıldan sonra ise bu rakam 100 kiloyu geçecek.
    20 dönüm araziye yaklaşık olarak 350 ceviz dikiliyor ve damla sulama maliyetiyle beraber toplam 50bin lirayı geçmiyor (sadece cevizler, arazi hariç)
    yani 10 yıl sonra 350 cevizin yıllık getirisi yaklaşık olarak bugünün parasıyla 350bin lira olacaktır. (en düşük fiyattan hesapladım, yıllık maliyetine sayılsın :) )

tabi her şeyden önemlisi bunlarla uğraşacak insanlar bulmak. ben köyde yaşamaya bu işlerle uğraşmaya razıyım ama ne yazık ki bu denli sermayem yok

ana babama yalvardım ben bu konuyu yapalım diye dalga geçti benle aynı kafada birini gördüm nerelisin sen bingöl mü?

• potur kullanıcısına yanıt
    Ankaralıyım, valla bende bizimkilere çok dil döktüm ama yok arkadaş, eskinin insanlarına laf geçmiyor. ne dersen de nasıl izah edersen et bir kere yok dediya iş bitti
    şöyle bi 80-100bin lira nakitim olsa hayvancılığı falanda boşverip direk ceviz işine girecektim ama yok işte.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.