Şimdi Ara

YATIRIM YAPILIR? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
5
Favori
5.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muskeder

Ankaralıyım, valla bende bizimkilere çok dil döktüm ama yok arkadaş, eskinin insanlarına laf geçmiyor. ne dersen de nasıl izah edersen et bir kere yok dediya iş bitti
    şöyle bi 80-100bin lira nakitim olsa hayvancılığı falanda boşverip direk ceviz işine girecektim ama yok işte.

Ankara da ceviz yetişmez ki ama yetişir mi giresun da var bizim oralarda şebinkarahisar birde bingöl cevizi meşhurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Ankaralıyım, valla bende bizimkilere çok dil döktüm ama yok arkadaş, eskinin insanlarına laf geçmiyor. ne dersen de nasıl izah edersen et bir kere yok dediya iş bitti
    şöyle bi 80-100bin lira nakitim olsa hayvancılığı falanda boşverip direk ceviz işine girecektim ama yok işte.

Ankara da ceviz yetişmez ki ama yetişir mi giresun da var bizim oralarda şebinkarahisar birde bingöl cevizi meşhurmuş

Ankara'da çok ceviz çeşidi var. Kırıkkale ve Ankara'nın cevizleri çok kalitelidir.

• Arsa alıp satmak ,tarım işi ile uğraşmak falan çok daha fazla kazandırır ama uğraşmak lazım ,bilmek lazım, bilenler ile yapmak lazım.O yüzden herkesin yapabileceği bir yatırım değil diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa044

Arkadaşlar 2 yıl önce yatırım için aldığım arsanın şu anki değeri 400 bin ediyor.birde sıfır evim var.oda 200 bin civarı.
    Yalnız arsa yatırımı beni mutlu etmiyor.çünki arsada vade uzun ve kaç yılda kazandıracağı belli değil.
    Ben daha çok kısa vadede getiri sağlayan yatırım arıyorum.
    mesela aylık %4-5 net kar mümkün mü.

En fazla kazandıran yatırım nedir.
    daire yada dükkan alıp satmak mı
    altın mı
    mevduat mı
    borsa mı
    franchise almak mı
    ticaret mi.yurtdışından para eden bişi getirmek gibi.
    vs.

Çok beklemeyi sevmiyorum.Vade kısa olsun istiyorum.
    Ne önerirsiniz.

Kocaeli kartepe sultaniye köyünde 24 dönüm arazim var 240.000 liraya satmayı düşünüyorum ilgilenirsen görüşelim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.