< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları (ANA KONU) (944. sayfa)

-
-
Tesekkurler,hemen bakiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ZBJ fon Tefas sitesinde 0.2561 gözüküyor. 3 gunluk getirisi mi? Çok dusmus sanırım.
0,41
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ZJI ve ZJB almıştım fakat tepeden almışım yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 8 Mayıs 2025; 17:3:16 > -
Çok sorulmuştur ama nerden bakıyoruz buna. Ben sabahları görüyorum ancak.
-
Ppf yi nasıl tepeden almış oluyorsunuz ? Hisse senedi değil ki bir yükselsin bir çıksın, her gün bileşikleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraat fonları için sitesinde var. cuma akşam 7 gibi 3 günlük getirisini görebilirsiniz mesela
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Senin dediğin para piyasası fonları:) Serbest fonlarda getiri iyidir ama risk hep yüksektir.
Hocam kusura bakmayın , zbj tepeden aldım yazdınız, zbj, ziraat başak ppf dir. Ben de dedim ki zbj nin tepesi dibi mi var ki tepeden alıyorsunuz, sizde bana serbest fon risk vs diyorsunuz .
Tekrar soruyorum zbj yi nasıl tepeden alıyorsunuz ? Bunun dibi neresi
ilk defa sizden duyuyorum para piyasası fonunu tepeden aldım diyeni , sonuç olarak hisse senedi değil bu bir gün tavan bir gün taban gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle onu yazan ben değilim :) İkinci olarak ikisi de doğrudan Ppf değil diye biliyorum. Ustalar daha iyi yorumlar.
https://www.yatirimdirekt.com/fon/fon_filtreleme
www.yatirimdirekt.com
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki gün eksi getiri olunca tepe den aldım düşüşe geçti gibi düşünüyor herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zbj - ppf , zjb - serbest . harfler karışmıştır belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 4 Mayıs 2025; 22:55:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pru 0,4218 getirmiş
-
Arkadaşlar Ziraat Yatırımda, diğer bankalar gibi saklama ücreti vs giderler var mı?
Bir hesap açacağım Midas dışında ama bu tarz giderleri ödemek istemiyorum.
-
Aktifbank tavsiye ederim.fon işlemlerine hiç bir ücret almıyor.MKK payı dahil.Fon değiştirirken de para bazı bankaların çöp faiz oranları yerine nkolayda 47 ile değerlendirilir.
-
Tamam tesekkur ederim hocam. Degerlendireyim olmadi onu da.
-
Bu konuyu ben de merak ediyorum, aktifbank çalık holdinge ait olduğu için sıcak bakmıyorum kendi adıma, başka saklama ücreti almayan veya en azından is bankasi gibi 3 ayda 500tl kesmeyen banka var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X