< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
sorma diz bilgisayari avrupa bilgisayari,klavyede türkce harfler pek yok :)))birde kayseriliyiz sive farki hep oynar okul dersen 11 yasimdan sonra avrupaya gittim anlican :))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 20 Şubat 2025; 23:51:42 > |
|
9 eylül 2024 de 101 bin liralik almistim,fiyati 5.334687....satis coktugu gun 5.25685 19 eylul 2024, 1500 tl zararla elimden cikarmisim,5000 tl kara ulasmisti,toplam 6500 tl cakilmis,assa yukari fonda %27 cakilmis ama az para degil,geri kazanman aylarini alir.. Hisse kisminda cok zarar etmisti alan kisiler,orda hissede agir kayib yasadilar.. |
|
ben 10 gün kalmistim IIE de agir zarar etmeden ciktim,güzel kar iyi getiriyor diyoruz ama isin icinden BOFA cikarsa vay herkesin haline,halbusiki IIE yi bir ay önce görmüstüm almamistim,gec girdim 10 gün gittige yere kadar dedim,sonra ogün fintablesdaki satis oranlarini görünce hemen sabahtan satis emrini verdim,eger bir fonun icindeki hisseler -%8 civarinda kayib yasatiyorsa,bilinki o fon cökecek,normalda hic bir fonun icindeki agirlikla eger iyi hisselerse,günde %8 kazandirmaz,ya %1 yada %2 oda yavas yavas cikar.. zaten 10 günde yavas yavas %2 ile %1 bazen %0.5 le cikiyordu ama cöküs günü -%8 ne demek :)))ertesi gün -%10 zarar ettigini gördüm,dedim iyi zamanda ciktim :))) |
|
IIE gibi fonlar anlik birgünde yükseliyorsa,bilinki balinalar sizi yutmak icin cekiyorlar yukari,tesadufen o fonu aldiysan ve balinada gelib aldiysa,kardasin onun disinda sonradan alanlar hep zarar ediyor balinalar yüzünden |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet9000 -- 21 Şubat 2025; 0:0:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
zamanlama çok önemli oluyor, BUY fon ve HKH fonu bilirsiniz, 2023 te b akrabaya almıştım, kısa sürede % 20 kar yaptı kendisi o kadar şaşırdıki böyle bi kara daha sonra kendime almıştım bi dünya zarar etmiştim. :(( şimdi baktımda iki fonun da son 1 yıllığı rezalet. ![]() |
|
bugün altıncılardan 2 tanesi getiri diğerleri götürü yazmış. helal olsun ziraate. altın ons dirence yaklaştığı için dün ziraat altın fonunu satış verdim arkadaşlar. bi miktar nau duruyor. kısa sürede yaptığım karı geri vermek istemedim. ![]() |
|
kardeş ben bu konuyu geçen gün fon turkey sahibi onur beye sormuştum bana KUB ve GBV önerdi, ben biraz KUB aldım. biraz da aft aldım. |
|
Cevap icin tesekkur ederim. Doviz bazli mi aldin hocam? Sanirim hem TL hem doviz bazli alinabiliyormus. Stopaj acisindan fark eder mi acaba? |
|
|