Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: digi_boy2006 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.031
Cevap
709
Favori
708.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fonlarin hangi hisse tuttuğunu hangi siteden bakıyorsunuz fintables göstermiyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Halihazırda and borsalarına yatırım yapan fonlardan alıyorum, quantfury den etf alsam alırım istesem ama buradaki vergilendirme karışık olduğu için o topa girmedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • versin45 kullanıcısına yanıt

senin rumuzun özbeymi,sen cekil bakayım aradan küçük fifi,özbey saklanma rumuzlarin veya köpekciklerinin arkasına hadi yiğidim 8 aydır milleti kücük köpeklerinle birbirine tutuşturdun,varmı cesaret,verdiğin akilla bakalim kaç fonu elnde tuttun,özbey gogobabayıda kaçırttın butik hoteli olan adamda gelmedi,kimbilir daha kac insanin günahını aldın,köpeklerini milletin üzerine salarak,hadi kardeşim hayatında bir kez dürüst ol millete sattiğın akıldan kaç fonu tuttun görsünler,bu kavgayı köpeklerle başlatan sen oldun,gel yeme milleti,dürüst ol çık karşıma seni adam sansınlar,fifiçiklerinin arkasına saklanma..

• Anlık fon tahmini diye bi uygulama var o gösteriyor hem de anlık veri veriyor o da ücretsiz

• de buyur burdan ye. devlet tahvillerini alan çıkmayınca zorla para piyasası fonlarına itelemişler.

dünya gazetesi
    Para piyasası fonlarına yeni düzenleme: Portföyün yüzde 10'uyla DİBS alınacak
    https://www.dunya.com/ekonomi/para-piyasasi-fonlarina-yeni-duzenleme-portfoyun-yuzde-10uyla-dibs-alinacak-haberi-754463
  • Hollandadan türkiyeye yerleştim,Hollandaya vergi ödememk için,konsolosluğa sordum,bilmiyoruz dediler,benim burda vergi dairesi kücük olduğu için onlarda veremediler,sonunda ikili vergi anlaşmasını okuyunca anladım yani 4 ayımı aldı,gönderdim mükimlik belgemi,Hollandadan aldığım maasdan vergi kesemiyor Hollanda devleti..

Yine ben oranın vergi kanunlarını biliyorum Amerika konusunda hiç bir fikrim yok,Amerika ile ikili anlasmayı açip bakmanız gerek iki tarafa vergi ödememek adına,yoksa dileyen insanlar istediği gibi alabilirler,ben almiyorum,kafamı yoramam uluslararası kazançlarla ilgili karlardan vergi ödemelerine..

Türk borsasında %90 amerikan borsasına yatıran fonlar var,onlarıda takib etmek gerek..

Bazıları kolay sanıyor,her alış ve satışlarda beyanda bulunacaksın,veya amerikan vergi dairesine mükimlik belgesini hangi departmanına göndereceksin,midas karışmam vergi kısmına diyor,,kendi sitelerinden alıntı yaptım..

ben risikolarımı zamanında azalttığım için para fonlarından gelen karlarla işi götüroyrum,aslında zararıda yok,para fonlarından gelen kardan çoktan çıkardım zararlarımı,borsa yükselsede birazda riskli fonlardan kazanmak derdim..

• özbey ne oldu korkuttunmu,akıl verdin millete tutun fonları bakalım kaç fonu sen tutmuşun,bırak gider ayakları devlet senetleri garantili,onda kaybın yok,sen göster bakayım ne var senin elinde,bu kanalı açtın bilinçli sekilde insanları düşman ettirdin,kimse parasının zarara uğramasını istemez..

Bırak haberleri vermeyi,hadi göster millete tutun fonlarınızı dedin bakalım kaçını sen tutmuşun yoksa korkuyormusun,artık fazla söze gerek yok,özbey malesef korkağın teki,bildiği tek şey milleti birbirine tutuşturmak, ve bir yerlerden cebe birşeylermi indiriyor,who knows,I dont know..

• ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Ben özbeyim iki hesabım var seni tuzağa düşürmeye çalışıyorduk fakat çok akıllısın numarayı yutmadın. Bravo 👏👏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ama artık rahatsız etme beni etiketleyip durma. Konu kirliliği yapıyorsun.

• Boş verin gitsin yahu cevap vermeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün fonlar ne kadar kazandırdı anlık gösteren site yada uygulama varmı🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    YouTube'a fon takibi yazarsan canlı olarak veren kanal var.

Anlık fon takibi uygulaması var

Hisse yoğun fonlardan bahsediyorsun gibi   %210 görmüştü fena düştü ama hiç zararım yok fon al geç

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    25 tane ucuz hisse aldım ortalama %2 gibi yükseldi aynı gün fonlar %4 yükseldi. bugünde heralde aynı olur fon daha iyi gidiyor.şuan %40 hisse %60 fon var.

25 hise takibini yapabiliyorsan iyi

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    takip edicek bişey yok ki hepsi en dipte zaten. uzun vade düşünerek aldım.

• ferber F kullanıcısına yanıt
    baktım 1 gün öncesini gösteriyor

• 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.