Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (605. sayfa)

3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
14.005
Cevap
705
Favori
707.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Portföyde 5 hisse tutmuşlar (BIZIM, EREGL, GARAN, SURGY, TSKB) ve tahmin edin oranı nasıl dağıtmışlar? Neredeyse %94'ü SURGY... Artık fon seçerken sadece aylık getirilere değil de portföy dağılımına bakmayı öğrenirler umarım. (Ekleme: Gerçi serbest fonmuş zaten, riski yüksek olanın götürüsü de yüksek olur.) (Ekleme 2: Fonun yöneticilerinden biri bu ay içinde (bugün de olabilir, birkaç gün önce de) ya çıkmış ya da çıkarılmış, bu olayla ilgili midir bilemem artık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Ketmut -- 20 Kasım 2024; 14:19:24 >
  • fonlar kumarhane olmuş, kediye tavşana hisse seçtirsen bu kadar zarar etmez bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Arzı arttıracak bir gelişme bence kötü bir haber yatırımcılar açısından

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Ketmut

Portföyde 5 hisse tutmuşlar (BIZIM, EREGL, GARAN, SURGY, TSKB) ve tahmin edin oranı nasıl dağıtmışlar? Neredeyse %94'ü SURGY... Artık fon seçerken sadece aylık getirilere değil de portföy dağılımına bakmayı öğrenirler umarım. (Ekleme: Gerçi serbest fonmuş zaten, riski yüksek olanın götürüsü de yüksek olur.) (Ekleme 2: Fonun yöneticilerinden biri bu ay içinde (bugün de olabilir, birkaç gün önce de) ya çıkmış ya da çıkarılmış, bu olayla ilgili midir bilemem artık.)

Oranın değişip bizim görebileceğimiz uygulamalara düşene kadar iş işten geçiyor. Başındaki insanları iyi takip edip almak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık kimseler portföy veya ekleme çıkarma yaptığını yazmaz olmuş konuda..

Şu sıralar ppfden çıkıp hisse fonlara geçsem mi diye düşünüyorum amaa bilemedim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Serbest fon acaba ne aldılar hangi işlem yaptılar

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Viop tarafında kaldiracli islemlerle bu hale gelir anca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yersin54 Y kullanıcısına yanıt

senin can950 oldugunu biliyorum,cezayi yedin hemen bu rumuzu aldin,seni diger agir yatirimci arkadaslarima bildirdim,ortaligi karistiran sensin,birak artik birden cok rumuzla girmeyi,bak cumhuriyet savciligina seni ve ozbeyi sikayet edersem bir daha kendinize gelemezsiniz.

Sermayende yok ozbeyin gider ayak adamisin..sana son kez seslniyorum cesitli rumuzlarla girmeyin,yoksa cumhuriyet savciligi ile ugrasmak zorunda kalirsiniz,burasi sizin milleti dolandirma siteniz degil,buyrun devam edin,millet burda yatirimcilari konusuyor,gene bir kac rumuzla girmisiniz,bak son kez uyariyorum yoksa sizleri cumhuriyet savciligina sikayet edecem,buyrun evam edin sahtekarliginiza..

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

suan dikkat edin,bilincli sekilde fonlari sisiriyorlar,birilerini tuzaga düsürmek,inan suan arayisda degilim,sadece borsanin eski haline geri dönmesini bekliyorum,cogu sermayem para fonlarinda sadece 200 bin tl lik riskli fonlarda,onlarda isbankasi ve birde banka fonu,digerlerine yaklasmiyorum bilene..

• Yaz başında icz yatırım fonu aldim %20 zararda nerede yanlış yaptık anlamadim
    6 ayda %20 kaybettiren fonmu olur anlamadim bunu dizayn edenler hiç mi dikkat etmez
    Aldığım miktar azdi 100 bin civarında
    Çok çok fazla alanın emeklerine yazık be kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 20 Kasım 2024; 23:46:16 >
  • Zarardan emin misiniz? Aşağıda TEFAS getirileri. Zararın 20% olduğuna emin misiniz?

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

icz suanlık sakat,keşke almasaydın,icz ben mart ayında satmıştım cokta kar ettim o fondan,haziran ayina kadar düzelmemişti,dedim araliğa doğru alırım,ama malesef borsa manipüle edilince oda ister istemez çakıldı...

• debianmr D kullanıcısına yanıt

debian öyle bakmıyacaksın,borsa biraz düzelince fon çıkış yaptı,arkadaş daha önce aldığı için o zararda,-%7 3 aylık veri doğru değil,bendekiler şuan zararım -%7 denk geliyor,bu arkadaş daha önce aldığı için onda zarar daha yüksek gözüküyor olabilir...

• debianmr D kullanıcısına yanıt

Önemsiz bir tutar ama yüklü girsem araba parası içeri girermissim diyeceğim çıkan fonlara bfalan fazla güvenmeyin 6 ay bekletip zarar yazabilir

Enflasyon kaybiyla toplam zarar %50

Şuan ikiye katlasa yine kara gecemem

Bendeki durumda bu ne hikmetse genelde zararları sorgular paylaşırım 😁

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.