Şimdi Ara

Yatırım Fonları + Bono (%41) / Tahvil + BES Fonları (ANA KONU) (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34.720
Cevap
1.019
Favori
1.998.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
85 oy
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
  • Avrupadaki seçimlerde aşırı sağ partiler yükselmiş hatta çoğu ülkede 1. parti olmuşlar. . sağ partiler demek savaş demektir.

yani altın fiyatları önümüzdeki yıllarda artar çünkü bu sağ partiler illaki savaş çıkartır.

• İçimden bir his bayram öncesi son iş günü kuru patlatacaklar diyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • parasinin erimesine izin vermeyen ve para fonlarinda tutanlar yarin bist100 istenilen seviyeye gelince,fonlari aldiginda asil en karlisi onlar olacak..

Suan düsüyor alayim diyende kaybedecek,daha istenilen noktaya gelmedi bist endeksi..

Benim sermayem suan para fonlarinda,rahat stressiz bir sekilde yakalayacam firsati bekliyorum..

Bu düsüsler bitmedi dahada düsecek,assa yukari hangi seviyelere inecegini ise,bu hafta sonu belli edecek veya bayramdan sonrada devam edebilir,hep birlikte görecez..

Son 5 günde borsada kayib %5..

Özbey söylemisti bir gece %8 zarar vermisti demisti evet ozamanlar endeks düsüktü simdi ise endeks fazlaca degerlendi,o degerlenme düsmesi gerek..

Benim tahminim %10 ile %15 arasinda bir düsüs gerceklesecek..

3 tane fon alacam,3üde tam aradiklarim,düzeltme bittikten sonra en fazla kar getiren onlar olacak..

Taksitlerim vardi onlarida bu ayin sonunda komple kapatacam,böylelikle daha rahat bir sekilde analiz edecem herseyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 10 Haziran 2024; 11:41:44 >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

savas cikarmiyacaklar,ülkelerinde asiri radikal dini unsurlar var onlari atacaklar ülkelerinden..avrupaya uyumlu insanlari tutacaklar,ne kadar radikal yabanci dini grublar var onlari sinir disi edecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 10 Haziran 2024; 11:47:7 >

sen sağ partileri tanımamışsın ,kesinlikle savaş çıkartırlar.

hatta müslüman ülkeye savaş açmalarına bile gerek yok kendi aralarında bile savaşa tutuşabilirler.

bkz Ukrayna-Rusya savaşı ikisi de ortodoks hristiyan ülke ama savaş halindeler.

ikinci dünya savasi onlara cok sey kaybettirdi,avrupa blogu birbiriyle savasmaz,sag partilerin cogu radikal ortadogu insani ülkelerine uyum saglamadigi icin sinir disi etmek istiyorlar,cogunun parti programinda,radikal islamcilari ülkelerinden atma tehdidindeler,ukrayna ve rusya avrupa blogunda degiller,rusya zaten avrupa bloguna girme gibi bir niyeti yok..

Avrupa devletlerinin ekonomik merkezi almanya,almanlar ayni hatayi tekrar yapmazlar..

Hiristiyanlik avrupada zaten dogru dürüst yok,mesela Hollandada 20 bin kilise var bunlarin sadece 5 bin tanesi calisir vaziyette,cogunada ermeni ve suriyani gidiyor..

Benim bir sürü hollandali arkadasim söylemistir,dogustan hiristiyaniz ama kiliseye gitmiyoruz,kilise karin doyurmaz diyorlar,biz elimize gececek ekmege bakariz,bir papazin akliyla hareket etmeyiz diyorlar...

Calistigim isyerinde bir tane Hollanda arkadasimin dini konusma yaptigini görmedim,ama arabi,türkü sürekli dini sohbet ederlerdi..

44 yil ben avrupada yasadim,benden daha iyi bilemezsin,avrupada sag partilerde demokrasiye uymak zorunda,ordaki kanunlar garanti altina alindi,radikallige asla izin vermiyorlar,zaten cogu zengin kuzey avrupa ülkelerini monarsi yönetiyor,is fazla asiriya kacarsa,monarsi araya girer..radikal islamcilarin sinir disi edilmesine monarsi izin verir ama kendi monarsilerini tehlikeye atacak radikallige izin vermezler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 10 Haziran 2024; 12:8:7 >

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

Hangi fonlar hocam o alacaklarınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Khalasar kullanıcısına yanıt

aldigim gün yazacam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahu sepet yapın dediler borsa düşerse,dolar yükselir altın yükselir,yabancı borsa yükselir bir yerden dengeleme olur.

ama teoride olan şey pratikte geçerli olmuyor. borsa,dolar,altın,yabancı borsa.işi daha sağlama almak için arbitraj fonu alıyoruz o bile düşüyor.

ne pis bir piyasaya denk geldik. pandeminin en pik yaptığı aylarca günlerce dışarı çıkamadığımız günlerde dahi tüm yatırım ensturmanları birden düşmüyordu. borsa düşüyorken altın,kripto para v.s çıkıyordu en azından ,şimdi hepsi birden düşüyor adamı sinir ediyor.

• borsanın beter olacağını haftalardır yazıyoruz fonlardan hisselerden çıktım ama artibraj fonunu sorduk borsa düşsede düşmez dediniz fena batıcaz heralde normal fonlar gibi düşüyor buda.faiz hariç herşey düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iyi de sen altının da yükseleceğini söylüyordun borsa düşüyor da altın yükseliyor san ki

altının çoğunu sattığımı kaç defa yazdım, yükselse nolur altından para kazanman için alsat yapman lazım her türlü faizin altında kalır.
    dolar sabitlendikten sonra altın olsa nolur olmasa ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 10 Haziran 2024; 19:42:9 >

özbey platin alan vatandas,mgh da almis bir sürüfon almis,aylardir size söylüyoruz diyor ya ona koptum resmen,madem biliyorsunda niye fon almaya devam ediyorsun demezlermi.

Platin,uzay sanayisi,ucak sanayisinde,ameliyatlarda kullaniliyor,eskiden araba eksozlarinda platin ve paladium kullanilirdi ama artik onun yerine seramik filitreme kullaniyorlar :)))...belki birgün bacagi kirilirsa,bir ise yarar platin...

Benim bütün sermayem suan,n kolay bono ve para fonunda,borsanin düsecegini gördügüm gün,elimdeki fonlari cikardim..10 bin den düzelir denen vatandasada dedim,10 binin altinada inecek...

Bu borsayi yabancilarmi indiriyor diyeceksiniz,sadece yabanci degil,ilerde size izah ettigimde hepinizde jeton düsecek :))...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 10 Haziran 2024; 19:59:58 >

şuan borsayı şimşek indirdi valla başkası değil

yabancının yüklü giriş yapması için yüksek faiz düşük borsa yüksek kur olması lazım diyorlar kutsal 3 leme nin sadece 1 ayağı kaldı sanırım oda yakın olabilir

belki yarın belki yarından da yakın

yüksek kurun fragmanını yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta gösterdiler önden bakalım neler olacak

ha geçen dün neden düşmüştü çünkü borsa aşırı mantıksız sinyalsiz ,teknik analiz teorilerini altüst ederek saçma şekilde düşünce yapay zeka da sapıtabiliyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.