Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
534
Favori
397.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    keşke adı katılım fonu falan olsaydı böylece stopaj avantajı da olurdu.

  • Cpu sıvıyor resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    döviz fonu uzun vade yatıtım getirisi düşük, parayı bağlayınca fırsatlar kaçıyor.bu ülkede nakite dönmek için 1 gün bile çok fazla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dede Amerikan borsaları %25 çökecek diyordu bu yıl içinde. cpu da riskli sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramis327 A kullanıcısına yanıt
    %2 , 3 ay , %40.05

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    şu MİDAS 'a kafam basmadı desem yeridir. Birde BINANCE.


    bir ara referabslı üyelikler vardı. 2 tarafta KazanKazan/WinWin deniyordu. Hala varmı bu tür şeyler. REF li kayıt vs nasıl olunuyor. Avantajı nedir. Açsak dursa vs bir negatifliği veya alınan para ücret komisyon v-s varmı ?

    olduda bir fırsat yakalama durumu olana kadar açıp bekleyelim , fırsat anında uğraşmayalım gibi. Ama astarı yüzünü geçiyorsa bulaşmayalım.


    MIDAS mobil uytgulaması kullanıcı dostumu, kolaymıdır, eksiği vs nedir , internetten de alıonıp satılma inceleme var mı sadece mobilmi , gibi konularda olurda vaktinşiz olursa bizi aydınlatorsanız yatırım seçeneklerimiz artar.




    Şu haberi 1-2 gün önce Reklam vari sanmıştım. ama bir çok yerde görünce aklıma takıldı. MIDAS ve BINANCE nedense yok, MUDİ de yok aslında.




    https://www.getmidas.com/midasin-kulaklari/midasa-45-milyon-dolarlik-rekor-yatirim-p-38268

    Midas’a 45 Milyon Dolarlık Rekor Yatırım! 

    Ana Sayfa

    Midas’ın Kulakları

    Borsa Haberleri

    Nisan 22, 2024 • 4 dakika okuma süresi




    Türkiye’de oyunun kurallarını değiştiren yenilikçi bir yatırım uygulaması olarak, global ölçekte bir etki yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz!

     Global yatırımcılardan 45 milyon dolarlık rekor “Seri A” yatırımı alarak Türkiye’nin en büyük erken aşama yatırımını alan finansal teknoloji şirketi olduk!

    Haberlerimiz yalnızca bununla da kalmıyor tabii. 45 milyon dolarlık bu yeni yatırımla birlikte kullanıcılarımıza kripto varlıklar ve yatırım fonlarına da masrafsız ve kolay şekilde yatırım yapma fırsatını da çok yakın bir zamanda sunmaya hazırlanıyoruz.



    Yatırım Haberimiz, Dünya Çapında da Yankı Uyandırdı! 

    45 milyon dolarlık bu rekor yatırım haberi; global ekonomide resesyonun konuşulduğu, finansal istikrar açısından kritik bir dönemde gerçekleşti. Zor bir dönemde alınmış olması itibarıyla sektör açısından da oldukça değerli olan bu yatırım, dünya çapında da yankı uyandırdı. Dünyanın en büyük teknoloji borsası olan ABD merkezli Nasdaq, Times Meydanı’nda dev ekrandan bu yatırım haberi için Midas’ı kutladı.

    Global Şirketler Yatırım Turunda Buluştu!

    Global çapta finansal teknolojiler alanındaki önemli şirketlerin yatırımcısı olarak dikkat çeken Kanada menşeli Portage Ventures, 45 milyon dolarlık rekor yatırım turumuza liderlik etti. Turdaki diğer yeni yatırımcımız ise Dünya Bankası’nın yatırım kolu IFC oldu. Ayrıca dünyaca ünlü mevcut yatırımcılarımız Spark Capital, Earlybird Digital East Fund ve Revo Capital da bu turda yatırımlarını yineleyerek bize olan güvenlerini tekrar göstermiş oldu. 

    Seri A turuna liderlik eden Portage Ventures Kurucu Ortağı Paul Desmarais III ise “Midas, Türkiye’nin finans dünyasındaki dönüşüm trendine liderlik ediyor. Portage olarak yenilikçi finansal teknolojilere global ölçekte yatırım yapıyoruz. Yeni finansal teknolojilere açık bir bölgede Midas’ın dönüşüm ve inovasyona öncülük etmeye hazır olduğunu düşünüyoruz. Midas’ın yolculuğunun bir parçası olmaktan ve Türkiye’deki kullanıcıların yatırım araçlarına erişimi konularında bu güçlü ekibi desteklemekten büyük memnuniyet duyuyoruz.” sözlerini bizlerle paylaştı.

    CEO’muz Egem Eraslan’dan Mesaj

    Bu yatırım ile Midas’ın tüm yatırım ihtiyaçları için tek mobil uygulama olma yolundaki kararlılığımızı tekrar gösterdiğimizi düşünüyorum. Dünyanın en büyük fonlarının da Midas’a bu denli büyük bir yatırım yapması, Midas’a duydukları güveni gösteriyor. Siz kullanıcılarımızın tüm yatırım ürünlerinde en düşük komisyonlara ve en pürüzsüz deneyime sahip olması en büyük amacımız. Önümüzdeki günlerde Türk ve Amerikan borsalarının yanı sıra kripto varlık ve TEFAS fonlarına da Midas üzerinden yatırım yapabileceksiniz. Bu yatırımın bize sağladığı destek ile Türkiye yatırım ekosistemindeki dönüşümü hızlandıracağız.”

    Not: Bu yatırıma ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu ve Rekabet Kurulu başvuru ve onay süreçleri devam etmektedir. Tamamlandığında TTSG ve KAP’ta gerekli duyurular yayınlanacaktır.



    https://www.donanimhaber.com/midas-uygulamasindan-buyuk-basari--176582


    şurdaki havadislerde yatırımlarımız için fikir vermesi açısından iyiymiş.



    https://www.getmidas.com/midas-kulaklari/haberleri





  • Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    midas ın sadece uygulaması var,iwepten giriş yok.

    midas ile Türk borsasına para yatırmışsan hisse almışsan midas iflas etse,tası tarağı toplayıp yurtdışına kaçsa dahi paran güvendedir. çünkü paralar takasbank havuzunda saklanıyor.

    ne zaman midastaki paranızdan endişe edilmeli para hissede değilde nakitte bekliyorsa o vakit bir şey olursa endişelenin.


    Midas, aynı zamanda Yatırımcı Tazmin Merkezi (YTM) üyesi bir aracı kurumdur. YTM, SPK tarafından idare ve temsil edilmektedir. Yani, Midas'ın mali durumu bozulsa bile yatırımcıların 1.143.379 TL'ye kadar olan zararları YTM tarafından eksiksiz karşılanır


    benim midasta şuan 230k param var. paramın büyük kısmı n kolay da fonlarda duruyor

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    bu yazdıkların hepsi tamam .


    web de ilerde işlem olur umarım.


    aslında yazdıklarımda bunlar harici kafamdakiler var idi. güvenli olup olmadığına takılmıyorum çünkü hepsi aynı garantide yani ATA da TACİRLERDE , A1 de, ATLAS veya diğeride aynı belirrtiğin yeniden değerleme ile artatn oranda garantörlük var.


    Türk borsası işlemleri için zaten alternatiflerim var. İlerde yabancı kaynaklı işlem yapma olursa durumu bilmiyorum. Midas ı açsam bana götürüsü masrafı vs onları bilemedim. yani 1 USD ilem bedeli ile 1 USD lik bişey alsam , üyelik,aidat, masraf, komisyon, saklama bedeli falan gibi götürüsü nedir manasında .

  • çok güzel imiş sağolasınız

    yarın ve sonraki tahmin olayını açabilirmisiniz.

    ben şimdi pc den bakınca net gördüm .

    dikkatimi çekti.

    önce aa ne güzel dedim fakat nasıl yorumlayacağız. nasıl bir veri elde edip bunu paylaşıyorlar acaba dedim.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    ben bu ayın sonuna kadar çıkar diye düşünüyordum hatta 24nisan artık bayram bitti, tatil vs bitti satışa çıksında emekli maaşım 10722TL yi bu JET den alayım diyordum. Çıkana kadar da içeriği hisseler yükseldi :) hem BIST tarafında, hemde jeoplitik durumlar sebebli. Yada çıkınca almayıp biraz gevşedğinde portföye ekleyeceğim.


    Bence diğer rakip portföylerde benzeri temalıları çıkartırlar hatta aktif portföy ve bazıları çalışma hazırlık yapmaya başlamıştor diye umuyorum. Stopaj avantajıda uzar diye düşünüyorum ki TL kısmında cazip olsun diye. Gece yarısına kadar yada ertesinde bir duyuruya bakar. Kaçyıldır uzatılıyor ki sebeb TL kısmında caziplik. Uzamassa elbette üzüleceğiz ama önceden aldıklarımı zaten uzun vadeli tuttuğumdan ne zaman satarsam satarım mantığındayım. yeni alımlardada aktif ve iyi yönetilenlere kaydırım madem stopaja yönetim ücretine vs ye razıyım daha başarılı yada daha hızlı kararlar alabilirler mantığı ile. ( sizde arada sıurada buna değiniyorsunuz hem BES kısmında hemde TefasFON kısmında , bende aynı kafadayım. madem para veriyorum yatırım kuruşulu portföy kurucum düşünsün ne yapsa benim kadar kötü kararlar almaz )





  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt

    CPUI nun tüm içerdiği hissler 8 nisan da raporunda var diyor ama ben bakamadım. TESLA gibi vs soın dçönemde kan kaybedenler ağırlıkta ise ona göre düşüşler olnuştur dşye yorumladım ama bakmadan tahminen.


    yerli olanları paylaşmışlar ama diğer neler var tam bir irdelemek lazım. Benim portföydede vardı aldığım gibi duruyıor. Düşüşlerde ise iklave etmek iyi olur . İlerdeki bilanço beklentilerinş , veya yatırımların semeresi beklentilerişyle daha verimli karlı artış yaşar diye düşünüyorum. Malum biraz fazla beklenti dışı karıştı tüm piyasalar. Mayısta olan beklentiler kasıma kadar uzadı yurt dışında. Bu sene çok fazla ülke seçim durumları var. Dahada karışacak. FED tarafı gibi Acrupa piyasası ve uzakdoğu kısmıda karışık. Çinlilerin pandemiden beri atağı olmadığı gibi onlarda Altın a yönelince piyasa atakları lafta kaldı. Ee dünya küçük bir kasaba, birbirini etkileyten piyasalar ..


    kısaca benim beklentim var bu fondan.


    EĞER içinde TESLA var ise ağaıya bakılır, yoksa okumayı bırakıp kaçılır :P



    Türkiyede çok iyi ayarlama yapıp vergiyi düşürüp fiyatı düşürmüş satışlarını artırır sosyal medytada çok konuşuluyor idi. Yurt dışı kısmında haberler çoğaldı. Krizi belkşi avantaja çevirir.



    https://paratic.com/otomotiv-devinin-hisseleri-15-ayin-en-dusuk-seviyesine-geriledi/

    HABER GİRİŞ23 Nisan 2024 12:14

    Otomotiv Devinin Hisseleri 15 Ayın En Düşük Seviyesine Geriledi!

    Tesla hisseleri haftanın ilk işlem günü art arda yedinci günde de düşerek Ocak 2023′ten bu yana en düşük fiyatını gördü. Detaylar şöyle…



    Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]


    TOGG yerine TESLA alırım diyenler var idi.



    https://www.donanimhaber.com/turkiye-ye-ozel-tesla-model-y-buyuk-indirimle-satisa-cikti--176475

    Tesla Model Y otomobili şimdiye kadar yüzde 60 ÖTV dilimine giriyordu. Tesla, Türkiye’ye özel olarak spesifik yazılımsal değişikliklere giderek Model Y’yi yüzde 10 ÖTV dilimine uyacak şekilde özelleştirdi. Bu hamle ile en ucuz Tesla Model Y Türkiye fiyatı 1.791.451 TL oldu. Aracın güç limiti de 159kW olarak revize edildi.


    4 gün önce böyleylen gene bir haber çıktı: Tesla, Türkiye’ye özel yeni bir Model Y versiyonunu piyasaya sürerek satış fiyatında çok ciddi bir indirim yapmıştı. Ancak bugün Model Y’nin 2,6 milyon TL’ye yükseldiği görüldü. Peki neden?





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Yükselmedi fiyatlar, açıklama yapıldı konu ile ilgili.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 günlük PPN 56 oran vermiş.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Sonraki kısmı yarın yansıcak.Tefas 18.00 da ki fiyatlardan yurtdışı fonların değişimini yansıtıyor o saatten sonraki degisim de sonraki olarak tabloda gözüküyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fon stopaj istinası ile ilgili bir sorum var.

    Örneğin 10 pay stopaj istinası olan bir fon aldık, 30 Nisan sonrası istisna kalktıktan sonra bir 10 pay daha aldık. Daha sonra satmak istediğimizde hangi paylar önce satılacak, ilk alınan mı son alınan mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intikam91 kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen FIFO.

  • PPF fonları günlük olduğu için ne zaman alınırsa alınsın 1 Mayıstan itibaren stopaja giriyor mu. Stopaj avantajı uzatılmazsa PPF getiriletinde ciddi düşüşler göreceğiz gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    zaten o olursa n kolaydaki bono onlara oranla daha cazib hale geliyor,banka mevduatlari ise tanisma adi altinda faiz veriyor,birde bir bakiyede para kalacak gibi seyler istiyorlar,cogu banka yüksek mevduat verirkende 32 gün bekliyeceksin,20 inci günde paraya ihtiyacin oldu bozduramiyorsun faizi..

    burgan on plus,enpara,burgan kendisi gündelik faiz veriyor ama 250 bin tl ye kadar yüksek sermaye arttikca bakiyede kalacak miktar yükseliyor birde faiz orani düsüyor..


    umit edelim stopaj yükselmez..

  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.