Şimdi Ara

Yatılı Okulda Akıllı Telefon Nereye Saklanır Fikir Lazım Canlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda akıllı telefon yasak ama akıllı telefonsuz da olmuyor arkadaş,var mı yaratıcı bir fikriniz..

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Yatılı Okulda Akıllı Telefonu Nereye Saklanır?

Yatılı okullarda telefon kullanımı genellikle yasaktır. Ancak, bazı öğrenciler akıllı telefonlarını okula sokmanın ve gizlice kullanmanın yaratıcı yollarını bulurlar. İşte yatılı bir okulda akıllı telefonunu saklamak için kullanabileceğin bazı fikirler:

• Polis Okulunda Telefon Saklama: Polis okulları, telefon kullanımına ilişkin katı kurallara sahiptir. Ancak, bazı öğrenciler telefonlarını üniformanın altına, botlarının içine veya şapkalarının içine saklarlar.
    • Okul Çantasında Gizli Bölmeler: Bazı okul çantaları, gizli bölmelere veya telefonların sığabileceği fermuarlı ceplere sahiptir. Bu bölmeleri telefonunu saklamak için kullanabilirsin.
    • Yastık Kılıfının İçinde: Yastık kılıfının içine telefonunu koymak kolay ve rahat bir saklama yöntemidir.
    • Kitapların Arasına: Telefonunu, sayfaların arasına sıkıştırmak veya bir kitabın içine gizlemek, onu öğretmenlerden ve diğer öğrencilerden gizlemenin etkili bir yoludur.
    • Diğer Kişisel Eşyaların İçinde: Telefonunu makyaj çantasına, cüzdanına veya sırt çantana koymak, onu gizli tutmanın başka bir yoludur.

Ancak, yatılı bir okulda telefonunu saklamanın riskleri olduğunu unutmamalısın. Telefonun yakalanırsa, disiplin cezasına tabi kalabilir veya hatta okuldan atılabilirsin. Ayrıca, telefonunu gizlice kullanırken yakalanırsan, güven kırılmasına ve öğretmenlerin ve diğer öğrencilerin sana olan güvenini kaybetmesine neden olabilir.

Önemli Not: Okul yönetmeliğine uyman ve telefonunu yatılı okula sokmaktan veya kullanmaktan kaçınman her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • _____________________________

PlayStation 5
  • Yurtta serbest okulda mi yasak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ciltli bir kitabın filan varsa. Sayfalarını kes içini boşalt oraya sakla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yaratici fikir bi işe yaramayan kitabi kapaklari hariç telefonun sigacak şekilde sayfalari maket bicak veya makasla diktortgen seklinde kes telefonu icine yerleştir kapagi kapat arama olsa bile kitabi acip bakmazlar.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinde taşı relax ol, baksira bi cep dik ve içine koy

Ya da benim askerde yaptığım gibi cüzdanının içine koy, tabi telefonun küçük olması lazım biraz.Bende blackberry 9300curve vardı cüzdana tam sığıyordu.

Hiç bir komutan askerde cüzdanlarin içini aramiyordu içinde nişanlısının eşinin fotosu felan vardır diye
  • polis okulunda yasak en mantıklısı üstümde taşımak,kitap falan dolabımda değil,dolaplarda kilit vs yok.dandik bir kamerasız götüreceğim ama bu telefonu da bir şekilde sokmam lazım zaman geçmiyor okulda internet vs hiçbir şey yok.birkaç günlüğüne geldim uzaydan gelmiş gibi oldum.en iyisi üstümde gizli bir yere cep diktirmek

PlayStation 5
  • Pmyo mu o

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

polis okulunda yasak en mantıklısı üstümde taşımak,kitap falan dolabımda değil,dolaplarda kilit vs yok.dandik bir kamerasız götüreceğim ama bu telefonu da bir şekilde sokmam lazım zaman geçmiyor okulda internet vs hiçbir şey yok.birkaç günlüğüne geldim uzaydan gelmiş gibi oldum.en iyisi üstümde gizli bir yere cep diktirmek

Polis misin kardeş

PlayStation 5
  • Kitap en iyi seçenek bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emir kullanıcısına yanıt
    Yillarca bu sorunu yasayip yuzlerce cozum karsilasmis bu abin sana yardimci olacak. Oncelikle etut ve odalardaki kapi ustu yada yanlari genis tahtanin aralari olabilir. Banyoda kolon varsa ustune koyabilirsin. Genis buyuk okul kitabin varsa oyup icine sakliyabilirsin. Montunun cebini delip astarin arka tarafina gelicek sekilde koyabilirsin. Kullanmadigin Ayaklabilarinin icine koyabilirsin, kullandigin kiyafet dolabinin altinda lalan kismindaki halinin altina yada dolabin ustune olabilir. Ranza sistemi varsa ranzada yataginin altinda kalan nevresimin icine koyabilirsin. Aklina takilan olursa sor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.