Şimdi Ara

Yatay Kulanınca Disc Okumuyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Allah ben ilk defa duyuyorum ve benim kide Hitachi DVD-Rom bende yok ki hafta sonları 8 satten aşşa oyun oynamam onun için garibime gitti ben imzamda ki cihazı kullanıyorum, doğrudur olabilir, peki cihazı ne kadar zamandır kullanıyosun, bendeki 14 ay kadar oldu ve ole bi sorunla karşılaşmadım
  • Çizen konsollar piskopata bağlamış demekki basıyor jileti dvd'ye
    Şaka bi yana benim makinanın dvd romuda BenQ ama dvd ler tertemiz çıkıyor içinden. Ne bir çizik ne bir nokta.
    Bu Microsoft makinalara kişilikte yükleyip gönderiyor galiba her xbox'ın türlü türlü huyu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 2 Nisan 2008; 15:39:26 >
  • @Fatality_AN8 2006dan beli kullanıyorum benden oncede abim kullanıyordu yurt dışında belki ilk cıkan cihazlarda vardır [core pack] ama gayet güzel ciziyor :)
  • @Fatality_AN8

Bence yat kalk dua et dvdlerin çizilmediği için. Hitachilerin sorunu kronik, sana denk gelmemiş olması ise şans
  • arkadaşlar olmaz demeyin, disk tray war ya oraya da bakın, bazen nasıl oluosa artık bi bakıorum baya büyük bir plastik parça nasılsa gitmiş tray e yapışmış oluo o nedenle her oyun değiştirdiğimde önce disk tray i siliorum iice siz de deneyin belki faydası dokunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

makineyi harddisc alta gelecek şekilde dik koyuyorum dvdleri okumuyor, bide üzerine harita gibi olmuş dvdler, çizik içinde... neden acabadik mi koysam yatay mı yoksa çapraz mı? gelde çık işin içinden

makinanın hdd alta gelmesi, başaşağı kullanmak manasına gelmiyor mu?. ayrıca nasıl sabitledin öyle cihazı?
  •  Yatay Kulanınca Disc Okumuyor

Hitachi: Gürültülü. Diskleri çizebilir
    Benq: Sessiz çalışma, hızlı okuma. En iyi performans.
    Samsung: İyi performans. Diskleri çizebilir.

Not: Resim sky__walker adlı arkadaşın sık sorulanlar başlığından alıntıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

quote:

makineyi harddisc alta gelecek şekilde dik koyuyorum dvdleri okumuyor, bide üzerine harita gibi olmuş dvdler, çizik içinde... neden acabadik mi koysam yatay mı yoksa çapraz mı? gelde çık işin içinden

makinanın hdd alta gelmesi, başaşağı kullanmak manasına gelmiyor mu?. ayrıca nasıl sabitledin öyle cihazı?

yok yok eniyisi makinabın başını kıbleye cevirin daha garanti olur

• quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

quote:

yok yok eniyisi makinabın başını kıbleye cevirin daha garanti olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraken TR -- 2 Nisan 2008; 16:26:44 >

• biraz şaçma geliyo makinayı nasıl koyuşuna göremi çalışıyor her şekilde çalışması lazım
  • biraz şaçma geliyo makinayı nasıl koyuşuna göremi çalışıyor her şekilde çalışması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammett

@Fatality_AN8 2006dan beli kullanıyorum benden oncede abim kullanıyordu yurt dışında belki ilk cıkan cihazlarda vardır [core pack] ama gayet güzel ciziyor :)

Cihazda baya yaşlanmış DVD-ROM da sorun olabilir Hitachi lerde böyle bi sorun olduğunu şimdi öğrendim arkadaşımda da aynı cihaz var ama onunda böle bi sorun hakkında sıkıntı yaşadığını duymadım, neyse olabilir tabiki benim cihazı gidip eve bi güzel öpücem, maşallah hiç sorun yok.

Bi sorum olacak Hitachi lerde böle bi sorun olduğu teknik olarak ispatlanmış mı? Yani büyük sitelerde yaptığımız araştırmalar sonucu böle bi sorun vardır diye bişey mi var yoksa sadece kullanıcılar tarafından mı böle bi sorun olduğu paylaşılıyor ve bi genel yargıya varılıyor bilgisi olan bi arkadaşımız varsa bi bilgi verebilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Fatality_AN8

quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammett

@Fatality_AN8 2006dan beli kullanıyorum benden oncede abim kullanıyordu yurt dışında belki ilk cıkan cihazlarda vardır [core pack] ama gayet güzel ciziyor :)

Cihazda baya yaşlanmış DVD-ROM da sorun olabilir Hitachi lerde böyle bi sorun olduğunu şimdi öğrendim arkadaşımda da aynı cihaz var ama onunda böle bi sorun hakkında sıkıntı yaşadığını duymadım, neyse olabilir tabiki benim cihazı gidip eve bi güzel öpücem, maşallah hiç sorun yok.

Bi sorum olacak Hitachi lerde böle bi sorun olduğu teknik olarak ispatlanmış mı? Yani büyük sitelerde yaptığımız araştırmalar sonucu böle bi sorun vardır diye bişey mi var yoksa sadece kullanıcılar tarafından mı böle bi sorun olduğu paylaşılıyor ve bi genel yargıya varılıyor bilgisi olan bi arkadaşımız varsa bi bilgi verebilir mi?

haberi hatırlıyomusunuz bilmem ama amerika da bir xbox360 sahibi microsoft a dava açmıştı dvd rom oyunları çiziyor diye buyrun buda link
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Okey kardeş bende sadece bu işin resmi bi açıklaması varmı yokmu onu merak ediyorum? Seri üreetim olan cihazlarda bazen hatalı ürünler olabiliyo malum olabilir elbette!

Başıma gelmediği için ve buna benzer bi haberi ilk kez duyduğumdan enteresan geldi bana
  • Okumama olayı onunla alakalı değil disk ile alakalı bence . Benim kaç tane verbatım varsa nasıl koyarsan koy hemen okuyor ama memorex bir dvd war condemned 2 onu oynamak ıstedığım zaman dık konumda açmıyor açmıyor işte o kadar 200 kere denedım anlamadım olayı ama bıraz yatay yapınca konsolu ses gelmıyor dvd rom dan ve hemen okuyor...Ayrıca dık kullanmak daha ıyıymiş ve bence altı hava aldığı için daha az ısınıyor ben kendıme altlık yaptım ortası bos konsolun 2 ucundan tutyor basıt aletlerle sız de deneyın altından da hava almış olur..
  • Birde benim dvd 1x seçsemde 10x seçsemde 4x te yazıyor dual layerları. Ondanda olabilir belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Birde benim dvd 1x seçsemde 10x seçsemde 4x te yazıyor dual layerları. Ondanda olabilir belki.

degişik bi sorun rw markası bide baglantı noktası nedir?

bide kullandıgın program nedir?

bilfigim kadarıyla xbox için 2.4 fazla yazırırsan zararlı oluyor hatta bazı arkadaşlar 1x te bile yazıyor
  • valla ben 2.4 de yazıyorum 10 numara
  • Rw Markası LG H55N Bağlantı portu ide anakart MSI P35 PLatinium. Akşam gene 1X seçtim 4x Yazdı CloneCD de aynı İmage Burn da.
    Tavsiye edebileceğiniz bi rw varsa alabilirim aslında. Şöyle güzel yazan eliyüzü temiz.
    quote:

Orjinalden alıntı: magicool

degişik bi sorun rw markası bide baglantı noktası nedir?

bide kullandıgın program nedir?

bilfigim kadarıyla xbox için 2.4 fazla yazırırsan zararlı oluyor hatta bazı arkadaşlar 1x te bile yazıyor
  • CloneCD ve image burn ile denedim dvd ler maxell active write speed (Tam hatırlamıyorum ne yazdığını) gibi bi yarızın karşısında 4.00 yazıyor kalıyor öyle düşme çıkma yok ve dvd leri 21 dakkada yazıyor. Dvd nin üzerinde de 2.4x yazıyor sen kaç dakkada yazıyorsun dvd leri?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.