Şimdi Ara

Yatay Kulanınca Disc Okumuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arcade pack alalı daha 15 gün oluyor ve 15 gün boyunca dik kullandım oyunlarıda 2.4x e ayarlamama rağmen makina 4x te kaydetti herhangi bi sorun olmuyordu ama dün makinayı yan kullanayım dedim dik sorun veriyormuş galiba ilerde. Yatay koydum masanın üstüne takıyorum dvd'yi 1 dakka sonra unplayeble disc dik çeviriyorum taş gibi.
    Acaba yazım hızındamı sorun yoksa benim makina alıştı dike yataya geçince yerinimi yadırgadı.(çiçekmi lanbu) Şaştım kaldım. Neden olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 2 Nisan 2008; 7:07:29 >



  • yanlız çok büyük tesadüf :) dün ilk defa XboX ımı yatay kullandım ve DMC oynarken bi yerde UNREADABLE DISC hatası verdi , ilk defa oluyor. alakası varmıdır ki?
  • Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum bende XBOX360'ı aldığımda 2 ay civarı yatay kullandım daha sonra dikey kullandım ve şuanda dikey kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. XBOX360'ı çapraz koy yine hemen okuyor medyayı canavar gibi konsol valla.
  • dur şimdi , XboX ın medya okuyucusu iyi deme de hahahaha, DVD medyalarını kemiriyor resmen alet :) çiziyor kendi kendine içinde.
  • DVD çizilme olayı yok XBOX360'da ne zaman oynadığım oyunların altına baksam ilk günkü gibi tertemiz DVD'ler. Senin konsol çakma olmasın ?
  • Hitachi varsa çiziyordur. Benim bildiğim benq de çizilme olayı yok ya da minimum.
  • Benim cihaz hitachi DVD-Rom lu ama öle DVD çizme gibi bi olaya şahit olmadım Gears Of War bile hala tertemiz duruyo sakın siz çıkartıp takarken veya DVD yi oynamadığınız zaman açıkta felan bırakıyo olmayasınız.
  • makineyi harddisc alta gelecek şekilde dik koyuyorum dvdleri okumuyor, bide üzerine harita gibi olmuş dvdler, çizik içinde... neden acabadik mi koysam yatay mı yoksa çapraz mı? gelde çık işin içinden
  • Geyik yapma koçum ya.
    quote:

    Orjinalden alıntı: evo_4

    makineyi harddisc alta gelecek şekilde dik koyuyorum dvdleri okumuyor, bide üzerine harita gibi olmuş dvdler, çizik içinde... neden acabadik mi koysam yatay mı yoksa çapraz mı? gelde çık işin içinden


    Valla writerden dan şüpeleniyorum ben ama ne alaka. dün 3 tane oyun çektim. üçüde böyle oldu. Army of two oynuyordum. disc hatası verdi tam o sıradada pc de dark sector dvd ye kaydoldu bende sinirlendim army of two'yu çizdim attım Dark Sectoru taktım menüye gelip takıldı 20 kere denedim aynı dik çevirdim canavar gibi (tabi çıkardığı sesde canavar gibi. hönkürüyor resmen.)loading 1 saniye anca sürüyor.

    eee dik kullan ozaman zibidi diyebilirsiniz. Ama dik kullanmayı kimse tavsiyeetmiyor birde dik koyunca çok kötü görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 2 Nisan 2008; 10:32:31 >




  • Asıl konsolu dik kullanırsan hem yer kaplamaz hemde göze daha hoş gelir tabi bu tercih meselesi kişiden kişiye değişen bir olay.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozankardes

    Geyik yapma koçum ya.
    quote:

    Orjinalden alıntı: evo_4

    makineyi harddisc alta gelecek şekilde dik koyuyorum dvdleri okumuyor, bide üzerine harita gibi olmuş dvdler, çizik içinde... neden acabadik mi koysam yatay mı yoksa çapraz mı? gelde çık işin içinden


    eee dik kullan ozaman zibidi diyebilirsiniz. Ama dik kullanmayı kimse tavsiyeetmiyor birde dik koyunca çok kötü görünüyor.

    olur koçum, bi daha geyik yapmam
    eee sen de dik kullan o zaman zibidi




  • benimde okumayan bir oyunum vardı şimdi dik kullandım çalıştı son derece ilginç
  • dik koyunca nasıl çok kötü görünüo yau asıl öle güzel oluo bence hem yer de kaplamıo cidden
  • Hitachi dvd cizdigi dogru benimde basima geldi bioshock cd turkiye haritesi gibi Army of two oyunumda yeni oldugu halde oda kıbrıs haritasi gibi oldu gears of war oyunum eski onuda bazen okumamazlık yapıyor yanlız dvd sürücülerde degişebilir dvdleri cizdigi kesinlikle dogru
  • Evde olsam resmini çekerdimde kasayı masanın yanına indirdim masanın üstünde sadece x360 la monitör kaldı dik koyuncada kabak gibi oluyor hadi onu hallederiz bi şekildede.
    Ortalıkta bir hurafe var asılbenim kafam ona takılıyor. "Cihazı yatay kullanmak daha iyidir. Dik kullanınca sorunlarla karşılaşırsınız. İlerde okumaz falan filan" Gibi bu konu beni düşündürüyor. yoksa görüntüyü bi şekilde hallederim. Gerçi yatay koyuncada şimdi okumuyor ilerde okur belki.:)
    quote:

    Orjinalden alıntı: renzokuken

    dik koyunca nasıl çok kötü görünüo yau asıl öle güzel oluo bence hem yer de kaplamıo cidden
  • cihazımın dvd'romu benQ daha önce 3k veren cihazımda hıtachı vardı,
    benQ nispeten hıtachı'ye oranla daha az çiziyor en azından şimdilik.
  • bill gates ile bi röportaj wardı arkasındaki masada duran xbox dik duruodu :D
  • bende de pal arcade var herkes yatay kullanın daha az ısınır diyor ama acemiyce ve kesin dosru olmayan bir sonucla dik koyunca konsolun sol kısmının daha az ve geç ısındıgını fark ettim artık hep dik kullanıyorum

    benim xbox acayip oyun ciziyor benq dvd romlu
  • Adamlar isteyen dik isteyen yatay kullansın diye alt kısımlara 4 adet plastik parça koymuş bunun cihazı olumlu olumsuz etkilemesine sebep olacağını hiç sanmam

    Bide şu DVD çizen DVD-ROM olayı enteresan bende 50 ye yakın oyun var HİTACHİ DVD-ROM hiç anlattığınız gibi bi çizme durumuyla karşılaşmadım zamanla DVD yi takıp çıkarırken çizilirse çiziliyo veya DVD yi açıkta bırakırsam çiziliyo kutusunda ve normal şartlarda kulandığımda sorunsuz, bence bu tamamen sizin kullanımınızla ilgili
  • @Fatality_AN8 bendede 50den fazla oyun var ve ciziyor hemde öle ufak cizikler degil baya derin cizikler normal sürtünme felan ile olacak cizikler degil kullanmaya baglı olsa 2 sene onceki pcden yedekledigim oyun cdlerim var 500 civari 200 tane dvd cd var onlarıda kullanıyorum ama hicbirinde öyle derin cizik yok bunu daha oncede araştırdım tek bende yada benim cihazımda olan bi sorun degil bi cok kişi dvdleri cizdigi icin şikayetci
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.