Şimdi Ara

yatay(horizontal) kanallar var, dikey (vertical) kanallar yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hotbird'de böyle bir sorun var. yatay frekanslı kanallar varken dikeyler yok(yani sinyal yok ifadesi veriyor) sizce sorun nedir?

cihaz: next 2000 CIS super plus

• bu arada turksat ta böyle bir sorun yok...
  • muhtemelen lnb bozulmuş değiştirirsen büyük bir ihtimalle düzelecektir.
  • Evet büyük ihtimal lnb ile ilgili bir sorudur.Değiştirmeden önce lnbyi bi kontrol etmeni öneririm.Bazen aşırı yağışla sorun çıkarabiliyorlar..
  • lnb yanmış değiştirmeden sorun çözülmez
  • daha önce redline takılıydı, şimdi next. redline de sorun yoktu, ama next te böyle bir sorun çıkardı. benim anlamadığım neden bazılarını gösteriyor. eğer lnb yanmışsa hepsini göstermemesi lazım değil mi?
  • arkadaşlar yanlış bilgi vermişim. bazı dikey kanalların mevcut olduğunu gördüm yani son durum şu, yataylar var, dikeylerin ,ise küçük bir bölümü var. (sadece 2. çanak için, birinci çanakta hiçbir sorun yok). acaba diseq ayarlarından dolayı olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, dikey kanalların önemli bir bölümü çıkmaya başladı. sizce sorun receiver'da olabilir mi?
  • bendede aynı sorun var tunerden şüpheleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 17 Ocak 2008; 23:02:46 >
  • aynı problem bende de olmuştu.
    yatay varken dikey hiçbir kanal yoktu.
    sadece lnb yi biraz yana çevirdim düzeldi.
  • LNB yi haifiçe çevirince geliyor fakat 1 saat sonra tekrar gidiyor. LNB DEĞİŞTİ SORUN ÇÖZÜLDÜ.

quote:

aynı problem bende de olmuştu.
    yatay varken dikey hiçbir kanal yoktu.
    sadece lnb yi biraz yana çevirdim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar, dikey kanalların önemli bir bölümü çıkmaya başladı. sizce sorun receiver'da olabilir mi?

aynı receverı kullanıyoruz. cihazına yazılım atmanı öneririm. redline ın lnbleri kuvvetlidir. ama çanağın mutlaka next olsun.ayrıca lnb nin yağmurda ıslanmamasına dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.