Şimdi Ara

Yatay Geciş Yapmayı Düşünüyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su an hazirliğı bitirdim ama bu yaz gecis yapabilir miyim yoksa illa 1. Sinifi mi bitirmem gerekiyor? Bir de ne gibi belgeler almam gerekiyor universitemden bilen yardimci olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bildiğim kadarıyla bitirmen gerekiyor. Ceza almadığına dair bir belge, transkript, öğrenci belgesi ve bitirdiğin sınıfın ders programı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bildiğim kadarıyla bitirmen gerekiyor. Ceza almadığına dair bir belge, transkript, öğrenci belgesi ve bitirdiğin sınıfın ders programı lazım.

Hocam bana bir arkadasim arkadasinin hazirlikta gecis yaptigini soylemisti emin misiniz?

• knk yerlestirme puanın tutuyorsa gecis yapabilin. ya da 1 sene okuyup not ortalamanla gecersin sana kalmıs. 1 hakkın var iyi kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

knk yerlestirme puanın tutuyorsa gecis yapabilin. ya da 1 sene okuyup not ortalamanla gecersin sana kalmıs. 1 hakkın var iyi kullan

Osym puanim tutuyor hocam yapabilir miyim yani bu sene? Hangi belgeler gerekli peki transkript istiyorlarmis 1. Sinifi da okumadim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

knk yerlestirme puanın tutuyorsa gecis yapabilin. ya da 1 sene okuyup not ortalamanla gecersin sana kalmıs. 1 hakkın var iyi kullan

Osym puanim tutuyor hocam yapabilir miyim yani bu sene? Hangi belgeler gerekli peki transkript istiyorlarmis 1. Sinifi da okumadim ben

bu sene yapabilirsin o zaman. ne gerekiyor bilmiyorum, öğrenci işleriyle görüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ösym puanınla yerleştiğin sene girebildiğin her üniversiteye girebilirsin. (aynı bölüm olacak)
    EK-1 ile yatay geçiş diye arat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

ösym puanınla yerleştiğin sene girebildiğin her üniversiteye girebilirsin. (aynı bölüm olacak)
    EK-1 ile yatay geçiş diye arat

Muhendislikten hukuga gecmek istiyorum. Tm puanim tutuyor gececegim yere. Yapamaz miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bildiğim kadarıyla bitirmen gerekiyor. Ceza almadığına dair bir belge, transkript, öğrenci belgesi ve bitirdiğin sınıfın ders programı lazım.

Hocam bana bir arkadasim arkadasinin hazirlikta gecis yaptigini soylemisti emin misiniz?

Geçmek istediğin üniversitenin öğrenci işleri sayfasına gir. Orda yatay geçiş yönergesi vardır onu oku.
  • Aynı bölüm şart değil merkezide,istediğin bölüme geçersin mühendislikten hukuka geçebilirsin yani

• Ben araştırdım senenin başında baya bir.
    Geçmek için 3 neden gerekiyor.
    1.) Puanın o bölüme tercih eden en son kişinin puanına eşit yada yüksek olmalı (Taban puandan)
    2.) Bölüme ayrılan kontenjan olmalı ve o kontenjan dolmamalı (Yatay geçiş için bölüme göre kontenjan ayarlıyorlar, orayı senden yüksek puanlı tercih edip kontenjanı doldurabilir.)
    3.) Puan türüne göre puanın yettiği istediğin bölüme geçebilirsin
    Bknz: Mühendislikten, Türkçe öğretmenliği gibi yeter ki puanın ve puan türün yetsin.

Yaz dönemi tercihleri oluyor kaçırma

Not: Bildiğime göre seneye de kullanabiliyorsun, bunu en iyi facebook grubunda öğrenirsin..
    Buyur:
    https://www.facebook.com/merkeziyataygecis/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 31 Mayıs 2016; 21:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Ben araştırdım senenin başında baya bir.
    Geçmek için 3 neden gerekiyor.
    1.) Puanın o bölüme tercih eden en son kişinin puanına eşit yada yüksek olmalı (Taban puandan)
    2.) Bölüme ayrılan kontenjan olmalı ve o kontenjan dolmamalı (Yatay geçiş için bölüme göre kontenjan ayarlıyorlar, orayı senden yüksek puanlı tercih edip kontenjanı doldurabilir.)
    3.) Puan türüne göre puanın yettiği istediğin bölüme geçebilirsin
    Bknz: Mühendislikten, Türkçe öğretmenliği gibi yeter ki puanın ve puan türün yetsin.

Yaz dönemi tercihleri oluyor kaçırma

Not: Bildiğime göre seneye de kullanabiliyorsun, bunu en iyi facebook grubunda öğrenirsin..
    Buyur:
    https://www.facebook.com/merkeziyataygecis/

Hocam bolume ayrilan kontenjan cok cok dusuk,ha buraya yatay gecis icin can atanlarin da pek oldugunu sanmiyorum ama korktugum nokta su: bunlar yatay gecis sonuclarini eylul gibi acikliyorlarmis.Eger benden yuksek puanli kisiler doldurursa dediginiz gibi cok sıkinti. Cunku gecmek istedigim yer memleketimde,orasi olmazsa kendi universitemde devam edecem el mahkum,ama eylulde de yurtlar doldugu icin yurt bulamayacagim bu sefer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.