Şimdi Ara

Yatay Geçiş Uzmanıyım Sorularınızı Cevaplıyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
36
Favori
183.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bu sene sınava girdim ben de okul puanları eklenmeden önce 18.700üncüydüm. Fakat lisedeki notlarım çok iyi olmadığı için 25.912'ye geriledim ve istanbul arel psikolojiye tam burslu girdim. İlk puanımla uludağ psikolojiye girebiliyordum. Seneye Uludağ Üniversitesi kesinlikle ilk tercihim olmakla birlikte Egeye, İstanbul Üniversitesi'ne ve Hacettepe'ye başvurmak istiyorum yatay geçiş için. Kaç ortalama yapmam lazım, şansım nedir, devlet üniversitelerinden yatay geçiş için başvuranlara öncelik tanıyorlar mı, benim girdiğim puan uludağın taban puanından daha düşün olduğu için bu sorun olur mu bunları ve benim aklıma gelmeyen sizin önemli olarak varsaydıklarınızı öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_12 -- 15 Eylül 2013; 20:13:40 >
  • istanbul üniversitesi yatay geçişte öss den alınan puana bakıyormu arkadaşlar ? hukuk fakültesi için soruyorum
  • edirne trakya üniversitesinden maraş üniversitesine ilk dönem geçiş var mı
  • Hacettepe elektrik elektronikte okuyorum 1.sînıfim.ODTÜ ele-elo ya geçmek istiyorum.2012 girisliyim hazirlok okudum.okula girerken aldigim puan 476 ODTÜ ele-elo ise 517 puanla kapatmis.yatay geçiş için 40 puan ustu diye bi kural var mi yada sadece ortalamaya mi bakiyolar ? Neler gerekli oldugu konusunda yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.üzeri diploma notu olan 1. sınıf öğrencisi yapabilir mi ? AİL YANIT LÜTFEN
  • Arkadaşlar ben ist arel üni beslenme ve diyetetik bölümü 1.sınıfım, 2.donemin sonunda yatay geçiş düşünüyorum. Ortalamam büyük ihtimal yüksek gelicek 1.dönemde 3.78 geldi.nereye başvurmalıyım kesin olarak kabul eden özellikle devlet üniversitelerinden? Bu bölümde yatay geçiş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim de bir sorum olacak ben bir devlet universitesinde 2. Ogrenim makina okuyorum ama bu sene bilkente veya tobb parali olarak gecis yapmak istiyorum sizce bu mumkun mu yani 2.ogrenimdem bir vakif universitesine yatay gecis yapabilir miyim? Bu arada mobilden girdim lutfen imla hatasi yaptiysam kusura bakmayin simdiden hepinize tesekkurler

• Arkadaslar benim de bir sorum olacak ben bir devlet universitesinde 2. Ogrenim makina okuyorum ama bu sene bilkente veya tobb parali olarak gecis yapmak istiyorum sizce bu mumkun mu yani 2.ogrenimdem bir vakif universitesine yatay gecis yapabilir miyim? Bu arada mobilden girdim lutfen imla hatasi yaptiysam kusura bakmayin simdiden hepinize tesekkurler

Edit. Ingilizce sartini sagliyorum

• Ben bu sene Fatih üniversitesi endüstri müh ( Türkçe ) %50 burslu sekılde DGS ıle kazandım. Ancak Beykent endüstri müh geçmek ıstıyorum. agno dusuk 2.29un altında. okulun ösym ıle aldıgı taban puanında 0.450 gıbı kuçuk bır puanla altındayım. 7 kısılık kontejan var. Ancak suanda hıç basvuran yok. yönetmelıkte de şöyle bırsey yazıyor "]Başvurunun kontenjandan fazla olduğu durumlarda ÖSYS puanı en yüksek adaydan başlanarak sıralanarak kontenjan kadar adayın yatay geçiş kabul edilir. " eğer kontejan dolmadan tercıh yaparsaam bosta kalırsa kontejan ben gırebılır mıyım ? Yardııımmmm lutfennnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-54 -- 2 Mart 2014; 13:26:14 >

• Hocam konuyu biraz gec gordum fakat sole bi sorum var ben 2 sene myo okudum ve dgs ile fatih universitesi bilgisayar muhendisligi turkceyi kazandim fakat ailevi sebeblersen dolayi aldigim hic bi dersi veremedim yatay gecis yapmam mumkunmudur bu durumda acaba?

• Bir üniversitede hazırlık okudum ve 1. sınıf mühendislik öğrencisiyim.Sınava tekrar girdim ve başka bir üniversitede başka bir mühendislik kazandım.Ders farklarıda az diyelim.Geçiş yapıp o sene o üniversitede 2.sınıftan başlayabilir miyim ? Yada bunu yapamazsam derslerimi saydırıp hazırlıkda dahil 2.senemi bekleyerek kaldığım yerden devam edebilir miyim ?

• s.a ben ikinci öğretim turizm bölümü okuyorum ve 2. sınıfa geçtim %10 luk dilime girdiğimden dolayı örgün öğretime başvurabiliyorum bu yüzden öncelik olarak örgün öğretim sonra eğer kontenjan olmaz ise ikinci öğretime geçiş yapmak istiyorum bunun için dilekçede ne yazmam gerekiyor teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpayy63 -- 30 Haziran 2014; 0:08:54 >
  • yapabilirsin öncelik olarak o yılki yerleştiğin merkezi yerleştirme puanının o üniversitenin üstünde olması ve gideceğin vakıf üniversitesinin kontenjan açması lazım ücretinide tabi ki ödüyosun
  • s.a ben ikinci öğretim turizm bölümü okuyorum ve 2. sınıfa geçtim %10 luk dilime girdiğimden dolayı örgün öğretime başvurabiliyorum bu yüzden öncelik olarak örgün öğretim sonra eğer kontenjan olmaz ise ikinci öğretime geçiş yapmak istiyorum bunun için dilekçede ne yazmam gerekiyor teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpayy63 -- 30 Haziran 2014; 0:09:09 >
  • Anadolu'daki devlet diş hekimliklerinden (Antalya, Eskişehir, Isparta) birinde ilk seneyi okuyup İstanbul'daki bir devlet üniversitesine geçiş nasıldır?
    Genelde diş hekimliği bölümlerinde yatay geçiş kolay mıdır?
    Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habercil H kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2014 döneminde sınava girdim ve şuan ts grubunda 34k dayım .Asıl hedefim ege reklamcılıktı ama şuan hedefimin bi 20k kadar altında kaldım 2. senem olduğundan bi kez daha hazırlanmak istemiyorum .Konyada reklamcılık ve egede gazeteciliğe puanım şuanda yetiyor sizce ege reklamcılığa yatay geçiş hedefiyle hangi üniversiteyi seçmem daha mantıklı olur .Yardımcı olursanız sevinirim
  • kardeş ben erzurum tıpa gittim diyelim daha sonra alışamadım istanbulda diş hekimliğine puanım yetiyor geçebilirmiyim ???
  • kocaeli,sakarya gibi üniversitelerin makine,ee,bilgisayar bölümlerinden ytü,itü,ege gibi okullara geçiş mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habercil

evet arkadaşlar soruları olan varsa yardım edebilirim

Hocam su an benim puanim capaya da Cerrahpaşa ya da yetiyor.capanin puani daha yuksek ben simdi Cerrahpaşa yazsam ilsrde pisman olursam capaya gecis yapanilirmiyim

• usta erzurum tıpa gidip daha sonra alışamayıp tutan istanbulda dişe geçebilirmiyiz ??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.