Şimdi Ara

Yatay Geçiş Uzmanıyım Sorularınızı Cevaplıyorum (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
36
Favori
186.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • coğrafya okuyan birisi kendi universitesi veya farkli bir universitenin tarih bolumune gecme imkani var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habercil H kullanıcısına yanıt
    Bu yıl tıpa başlayacağım. 1. Sınıf bittikten sonra mı yatay gecis yapabilirim yoksa 2. sınıfın 1. döneminden sonra mi gecebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim şimdi belli sorularım hala cevabını bulamadım inşallah sizler biliyorsunuzdur.

1- ben özel üniversitede %50 burslu okuyacağım ama devlet üniversitesine geçmek istiyorum. İnternette araştırdığıma göre o yıl ki ösym puanının geçmek istediğin üniversitenin taban puanına eşit olması falan gerekiyormuş böyle birşey var mı gerçekten?

2- Tabii ben sadece devlet üniversitesine geçmek değil aynı zamanda bölümümü de değiştirmek istiyorum. bilgisayar mühendisliği okuyorum elektrik-elektronik mühendisliğine geçmek istiyorum bu ne kadar mümkün geçmem için neler gerekiyor ösym puanı okuldaki ortalama falan biliyorsanız cevaplarsanız çok sevinirim.

3-Birde en erken kaçıncı sınıfta geçiş yapılabiliyor şuan hazırlık okuyacağım.

• hocam geçen sene ygs puanı ile bir yer kazandım(hiç başlamadım okula) bu sene mf3 puanı ile alan aynı bölüme geçebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frvr394 -- 27 Ağustos 2015; 14:58:07 >
  • Hocam ben kırıkkale hukuk öğrencisiyim.puanim istanbul hukuka yetmiyor. istanbul hukuka notlarimi yuksek tutarak gecebilirmiyim

• devlet üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum. bahar döneminde özel %50 burslu yatay geçiş yapabilirmiyim?

• 9) Kurumlar arası yatay geçiş için öğrencinin, kayıtlı olduğu programda bitirmiş olduğu dönemlere ait genel not ortalaması en az 100 üzerinden 65  başarı şartını sağlayamayan ancak merkezi yerleştirme puanı geçiş yapmak istediği diploma programının taban puanına eşit veya yüksek olan adaylar yatay geçiş başvurusu yapabilir.

hocam burda ne demek istiyor?
  • Devletten tam burslu özele notla geçilir mi?

• Selamlar,merkezi yatay gecis ile ilgili bir cok soru yanitlayabilirim
    Iyi sabahlar..

• HALO kullanıcısına yanıt
    Hangi mühendislikler arası geçişler kabul ediliyor? Misal endüstriden bilgisayara geçiş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raaitben10

Hangi mühendislikler arası geçişler kabul ediliyor? Misal endüstriden bilgisayara geçiş var mı?
    Sinava girdiginiz sene aldiginiz puan turune MF turune ornek verdiniz oradan gidelim
    Oldugunuz bolume 350.90 ile girdiniz istediginiz bolum sizin puaniniz ayni ile veya altinda ise girersiniz en muhim kriter puaniniz oluyor.
    Okullar web sayfasini takip etmeniz gerek.Bahar ve güz dönemlerinde oluyor bilhassa da güz dönemine giris de.Takip etmekte fayda var aklinizda boyle bir dusunce var ise
    Ancak pandemiden dolayi tarihler de ne gibi degisiklik olur,degisiklik olur mu bilgim yok.
    Okulu arayip sormanizda da fayda var.
    Iyi günler dilerim

• Yatay geçiş hakkında iki sorum olacaktı
    1-) 2.sınıfın güz dönemi sonunda agno ile geçiş yapabilir miyim?
    2-) 1 sınıf sonunda yazın yatay geçiş yapacağım fakat 2 dersten kaldım diyelim ilk önce yatay geçiş için başvuru yapıp sonra yaz okulundan kaldığım dersleri versem kabul olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.