Şimdi Ara

Yatay geçiş için adaklar adadım [TUTTU-ÇEKİLİŞ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başvurdum eğer olursa 10 gün oruç tutucam, 10 tane tavuk alıp ihtiyacı olanlara vericem, moonwalk yapmayı öğrenip sınıfa öyle girmeyi düşünebilirim bir de rasgele birine 10tl atmayı planlıyorum kim olursa. Bu kadar adak adadım çünkü olma ihtimali %10. Sizlerle paylaşma istedim.

Edit: Yatay geçişi yaptım arkadaşlar bugün itibaren kaydımı da yaptırdım. 10tl atmak istiyorum burdan birine. 28 Ağustos günü atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rAmpapam33 -- 26 Ağustos 2014; 1:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olursa banada bir 50 lira gönder de yolumuzu bulalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaYüzenTas

Başvurdum eğer olursa 10 gün oruç tutucam, 10 tane tavuk alıp ihtiyacı olanlara vericem, moonwalk yapmayı öğrenip sınıfa öyle girmeyi düşünebilirim bir de rasgele birine 10tl atmayı planlıyorum kim olursa. Bu kadar adak adadım çünkü olma ihtimali %10. Sizlerle paylaşma istedim.

Hangi üni ve bölümden , hangi üniye yatay geçiş için başvurdun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Hangi üni ve bölüm kardes hayirli olsun

• kardeşim 10 tavuğu bana ver. hadi yap bi güzellik vallaha çok ihtiyacım var
  • Paketım bıtmek uzere hayrına yenıleyıver :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 tl ye talibim hocam :D bu arada hayırlı olsun :)
  • Katılışa çekilmek istiyorum.
  • Ekle

• Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim umarım gideceğiniz yerde de şansınız yaver gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 26 Ağustos 2014; 16:25:06 >
  • Hayırlı olsun hangi bölüm
  • Tavukları niye öldürüyorsun, kuru erzak dağıtsana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle benide

• 10 liraya beni de yaz :Dd Hayırlı olsun bu arada
  • Yerimizi alalım
  • quote:

Başvurdum eğer olursa 10 gün oruç tutucam, 10 tane tavuk alıp ihtiyacı olanlara vericem, moonwalk yapmayı öğrenip sınıfa öyle girmeyi düşünebilirim bir de rasgele birine 10tl atmayı planlıyorum kim olursa. Bu kadar adak adadım çünkü olma ihtimali %10. Sizlerle paylaşma istedim.

Edit: Yatay geçişi yaptım arkadaşlar bugün itibaren kaydımı da yaptırdım. 10tl atmak istiyorum burdan birine. 28 Ağustos günü atacağım.

bence o 10 tl ile de bi tane daha tavuk al ve ihtiyacı olana ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

bence o 10 tl ile de bi tane daha tavuk al ve ihtiyacı olana ver

Adak adarken içimden geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.