Şimdi Ara

Yatay Geçiş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bu Sene Diyelim 9 Eylül Bilgisayarı Kazandım. Hacettepe Bilgisayar İstiyordum Olmadı. Gelmedi. Ben Hazırlığı Okuduktan Sonra Birinci Sınıfa Yatay Geçiş İle Hacettepe Ye Geçiş Yapabilir Miyim? Bu Yatay Geçiş Mevzusu Bana Herzaman Çok Karmaşık Gelmiştir. Cahilliğimi Mazur Görün.
    Sanıyorum Benim Gibi Bunları Düşünen Diyer Arkadaşlarda Vardır. Yardımcı Olalım. Belki Yatay Geçiş İçin Ana Konu Bile Olabilir.
    Şimdiden Cevaplarınız İçin Teşekkür Ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İki turlusu var.

1.Merkezi Yatay Gecis:Sinava girdigin sene puanin tutan bolume kayitsiz sartiz gecebilirsin.

2. olarak eger puanin tutmuyorsa yuksek ortalama kasip o universiteye basvurman lazim.Ama biraz da sana isi sen 3.80 yaparsin manyagin biri 3.90 yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanın o okulun senin sınava girdiğin yılki puanını tutmuyorsa geriye tek bir seçenek kalıyor bu da ortalamayla yatay geçiş.

bunu da hazırlık senenin sonunda YAPAMAZSIN. en az iki dönem bölümde okumuş olman gerekir. bu süreçte kaldığın ders olmazsa ortalaman yatay geçiş yapmak istediğin üninin(her okulun farklı) sınır ortalamasının üstündeyse (ki yks puanına da bakarlar ortalamayla yatay geçiş olsa da) ingilizce hazırlık okumuş olmanın hiçbir önemi yok yatay geçiş yapmak istediğin okulun ingilizce sınavını geçebilirsen evet geçebilirsin.

ama benim gibi bütün engellerin üstesinden gelip 3.70 ortalamayla yks puanı senden yüksek olan biri sayesinde yedekte de kalabilirsin :) yatay geçiş yks ye hazırlanmak gibi bir süreç. şimdiden onu düşünmen hata. inan bana yatay geçiş için uğraşırken öyle bi hale geliyosun ki keşke zamanında sınava çalışsyadım diyosun. ve işin üzücü tarafı sen 3.70 ortalama yapsan da o yks puanı asla peşini bırakmıyor. ortalamayla yatay geçişte de büyük oranda yks puanına dikkat ediyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.