Şimdi Ara

Yatay Geçiş Ege mi, Akdeniz mi? ( Geçişe Değermi? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Ege üniversitesinde okuyorum, Malum ege güzel hem de çok güzel :D
    Ama bizim mal ÖSYM tutmuş İlçeye lisans koymuş, Ödemişte hemşirelik okuyorum, yaz stajlarında İZmirde oluyoruz arada da gidiyorum çok büyük fark var, mesafe de uzak . Tamam ödemişte de hayat kolay, ucuz ama ne bileyim artık da gençliğimi yasayım biraz demek istedim.

Ben de Ege nin muadili olarak Akdenizi görüyorum :D
    Antalya sağlık yüksekokuluna geçmeyi düşünüyorum, Tek sorun Okulun prestiji yani Ege yi bilirsiniz..
    acaba akdenizx de ege kadar ünlü ve kaliteli mi + okuldan sonra ege tıpta çalışmk istiyorum buna ne etkisi olur bilmiyorum ( sanırım KPSS ile alıyormuş)
    + Aslında 3. sınıfa geçtim ve arkadaslar 2 sene daha bekle diyorlar
    + 2 sene yapabilirsem tekrar hazırlancam hep aklımda ama icraat yok bi baslasam yüksek bi şeyler tuttururum bu durumda ya orda kal adam akıllı hazırlan diye düşünüyorum ya da zaten hemşirelik yapmıcaksın ne olsa ne okulun prestiji felan geç diyorum
    + bi de geçiş aşaması işlemler felan filan bi de burs kesilir mi kyk ya egeye bişeyler bildirmeli miyim .. felan kafam karısık
    Zaten gelirken belgeleri de getirmedim uzaktan verirlerse isticem yoksa şimdi hiç izmire gidemem

Bi de öylesine YGS ye girmiştim ordan akdenizi tercih etsem ilk dfefa gibi girip sonrta da3.sınıftan baslatırlar heralde neyse buralar beni ilgilenidiriyor geçiş hakkında yukardaki sorunlar hakkında görüşleriniz nelerdir ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 30 Temmuz 2012; 17:03:30 >

• + up
  • ısrarla upp :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş mi Erasmus mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.