Merhaba, ben uzun yıllardır forum donanımhaberde iyi bir okuyucuyum çok konuda destek aldım birçok bilgi edindim oyun bölümünden konu dışı bölümüne kadar, yıllar geçti gün itibariyle profesyonel bir yatak uzmanıyım , yatak çok önemli bir konu bu sebeple konu açtım ve size destek vermek istedim.
Sormak istediğiniz tüm soruları burdan samimiyetle yanıtlayıp, işbir yatak alacak arkadaşlara ekstra indirim yapıp forum donanım ailesine destek olabilirim.
iyi bir yatak tavisyesi için önemli 5 soru var sizler bunları yanıtlayarak post atarsanız size bilgi daha rahat verebilirim
1- Yeni yatak mı alıyorsunuz yoksa mevcut yatağınızı mı değiştiriyorsunuz 2- Yatak değiştiriyorsanız sebebi nedir ? Rahatsızlığınız nedir ? 3- Uyku pozisyonunuz nasıl ? Yan mı, sırt üstü mü, yüz üstü mü ? 4- Bel ,Boyun, Omurga probleminiz var mı ? 5- Kaç kilosunuz ve Boyunuz nedir ?
Bu bilgiler doğrultusunda en doğru yatak önerilir. En iyi yatak diye bir yatak malesef yoktur kimi insanda kan dolaşımı problemleri kimi insanda omurga problemleri bu konuya standart getirmeyi engellemektedir.
İdeal yatağınızı belirlemek için doğru soruları yanıtlamanız gerekmekte , İşbir Türkiye'nin ithal ürün kullanmayan tek yatak markasıdır kendim bayilik almadan öncede doğru işi yapabilmek için araştırdım çok fazla , mesela siz burda 1 yatak alırken ne kadar araştırıyorsunuz ben yaklaşık 30 farklı yatak alacagım markayı araştırdım ve İşbir'in çok iyi oldugu 12-13 modeli sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkadaşlar.