|
her mesajda belirttiğim gibi yatakta aradığınız sertliğe bağlı sert yatak istiyorum ama biraz da konforlu olsun diyorsanız konfor pedi dht yay sistemi ve disinda kullanılan kumaşın düzgün oluşuyla cok ideal bir yatak ben paket yay kullanıyordum evlenince paket yaya geçtim belim agrimaya başladı en son o kadar artti ki bi gece yataktan kalkıp yerde yattim (gercek hikaye) esime de dht yaylı ped olmayan yataklar cok sert geldi senin belin için yatarim ben diyor ama mutlu değil gibiydi bir gün konfor pedli dht bir yatak denedik ikimizde eahat ettik sonra araştırdım konfor ped ve dht yay için en ideali fp olarak bu geldi korkarak internetten aldım memnun kaldım zaten yorumları cok iyi kotu olan yorumlar hep kargo ürün kirli geldi falan ben hala kullanıyorum ve oldukca memnunum dediğim gibi sert yatak arayanlar için ideal once sizin için Uygun olan yatak sertliğini belirleyin sert ise bonel yay (dht vs,) veya sonsuz yay(miracoil vs) yumusak ise paket yaya veya visco iki farklı yaya sistemi kullananlar var bonel ustune paket yay gibi denemek lazım mesela yukarida sorulan dynamic böyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı