Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Chronos_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.965
Cevap
319
Favori
2.101.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MİRA-COİL veya Multi Spring YAY SİSTEMLERİ
    www.idas.com.tr
    BOSTON LATEX | İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ
    https://www.idas.com.tr/urun/bostonlatex

www.idas.com.tr
    MILLENNIUM | İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ
    https://www.idas.com.tr/urun/millennium

www.idas.com.tr
    MIRA-COIL PEDLİ | İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ
    https://www.idas.com.tr/urun/mira-coil-pedli

www.hepsiburada.com
    Yataş Selena Elexus Ortopedik Yaylı Yatak Pedli Ergocoil Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/yatas-selena-elexus-ortopedik-yayli-yatak-pedli-ergocoil-160x200-p-HBV000008A085?magaza=Sawoli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 18 Mayıs 2018; 10:37:46 >

• deathrider13 kullanıcısına yanıt
    organik at kılı;

• deathrider13 kullanıcısına yanıt
    bütçe sınırı olmayanlara;

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Yatsan otantik yatak ile crown un farkı nedir? Arada 900 tl fark var, değer mi hocam?

yatsan.com
    Yatsan Otantıque Yatak
    https://yatsan.com/otantique-yatak_80624

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahatliklarini bilmiyorum ama organik konusunda wellmat yatak cesitleri cok fazla ve fiyati uygun.ustelik piyasada organik diye satilanlara bakiyorum icerisinde sunger visco gibi kimyasal urenlerde koyuyorlar yani yari organik.sirf pamuk yun atkili kullanan wellmat gorunuyo ki bebegime netten aldim icine baktim gercekten pamuktu ustelik sunger kaliteside cok iyiydi.Ankaraya gidince mutlaka gidip deneyeceğim urunlerini

• Kendim tempur alacaktik baza sorunu olunca vazgectik.idas zero gravty -idas sleeping space-isbir coolflew den birini almak için ilk isbire girdik ve nasil oldugunu anlayamadim comfort modeli aldik.ki isbiri idasi deneyip zeroyu almakti...Allah pisman etmesin

• Uzun araştırmalar sonucunda .. buradaki yorumlarla beraber .. wellmatt tecihinde bulundum..

Cocolat L tercih ettim.. piyasadaki yaylı yataklarin fiyatına tam organik( visco, sünger , yay olmayan )bir yatak sahibi oldum.. izmir sarnıçtan aldım.. ilk gittiğimden beri 3 farklı kişi ürünleri tanıttı.. çiğliden gittim ama gittiğime değdi.. tekrar ilgilerine tesekkür ederim eğer okuyorlarsa..

Ürünü hakkında ise ürün bir tarafı 8 cm diğeri 4 cm lateks .. arasında hindistan cevizi lifleri mevcut.. bu katman ciddi bir sertlik katıyor yatağa.. benim gibi sert yatak arayanlar için 4 cmlik tarafın memnun edeceğini düşünüyorum.. sertliğinin switzerlanda yakın olduğunu ama ondan 2 tık yumaşak olduğunu düşünüyorum..5 yıllık bir garantisi ürünün.. umarım pişman olmam.. bir sıkıntı çıkmaz çıksa da firma inş arkasında durur..

Arayışlarım sırasında yorumlarini eksik etmeyen herkese tesekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Cevap için teşekkürler hocam. Yatsan otantik yatak ile crown un farkı nedir? Arada 900 tl fark var, değer mi hocam?

https://yatsan.com/otantique-yatak_80624
    farka değdiği için crown önerdim.
    çift kat ped , konforunuzu artırır.
    900 liraya değer.
    OTANTIQUE YATAK sert gelebilir.
    Hocam bu yataklar İyi yataklar mıdır yani bu rakamlara değecek yataklar mı ? Standart yaylı , visko yataklardan nasıl farklılıkları var ?

• viktory.. V kullanıcısına yanıt
    200 liraya da yatak var 100 bin euroya da.. her işin sonu olmadığı gibi yatak işinin de sonu yokmuş.. standart yaylı yatak ta .. yayın kalitesi hep soru işareti.. yayın ısıtılması sırasında ortaya cıkan maddeler soru işareti.. yaylardan dolayı oraya cıkan manyetik alan vs.. daha tonla makale var yay ve sağlıkla ilgili.. hele visko gibi bir petrol ürünü olan maddeyi siz düşünün..

Wellmatt ise yaylı inorganik bir yatağın 3 bin liraya geldiği günümüzde organik yatakları kurumsal firmalara göre yatsan vs daha uyguna veriyor.. tabii kullanmak gerek.. yatak geldikten sonra forumda ayrı bir başlık altında 1,3,6, 12 aylık izlenimlerimi sonrasında yıllık olarak izlenimlerimi paylaşacağım.. organik yataklar makul seviylerde bulunabiliniyorsa mutlaka tercih edilmeli diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • viktory.. V kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarına değermi bilemem

Ama iyi yataklar,

İçerikleri çok iyi.

Bunun gibi içerikli yataklar doğaldır.

.

Visco tercih etmiyorum,

Talalay gibi kaliteli olursa Lateks tercih edilebilir.

Benim tercihim; yün, at kılı, pamuk gibi doğal maddeleri beğeniyorum.

Hibrid gibi çift paket yayları da beğeniyorum.

Yatsan da gisele modeli vardı, artık üretilmiyor.

• Hocam tabiki öyle her sektörde olduğu gibi ama 12 bin tl olan bir yatak , organik yataklarla alım gücü kaynaklı olarak çok az yorum söz konusu . Yatak piyasasını genel olarak takip etmeye çalışıyorum özelliklere göre fiyatlandırmaları ne nedir ama kullanıcı deneyimi pek fazla yok organik yataklar için . Hästens markası da zaten bu işte en pahalı yatakları olanlardan biri onların da geneli organik yataklar ama işte ülkemizde yaygın olmaması ve fiyatların diğer yataklara göre daha yukarda olması sebebiyle biraz çekimser kalmama sebep oluyor.

Yorumlarınızı bekliyorum , yorumlara beni etiketleme şansınız olursa çok İyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktory.. -- 19 Mayıs 2018; 1:18:39 >
    Wellmatt atigo xs kafamı karıştırdı. Crown mu atigo xs mi dersin?

• cLk kullanıcısına yanıt
    85-95 kg için crown daha iyi.

• sefxx S kullanıcısına yanıt
    Satıcı bana da continental tavsiye etti ama majesty daha bana göre yaylanma hissi güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

85-95 kg için crown daha iyi.
    yatsan.com
    Serta Majesty Yatak
    https://yatsan.com/majesty-yatak_80649

Crown diye gittik ama rahat bir yatak değildi hocam. Ped in deseni rahatsız ediciydi. Eşim de beğenmedi.

Royalty diye bir yatak vardı o çok güzeldi ama fiyat 4000 di. Majesty royalty gibi hissettirdi. majesty de karar kıldık.

Edit: otantik plus yatak da güzeldi. Uygun fiyat düşünenler değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 20 Mayıs 2018; 21:2:58 >

• cLk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Daha iyi olmuş.

Desenlerdeki kabariklik 1-2 ay içinde oturur.

Teşekkürler hocam.

• Merhabalar
    Orta sert yatak almayı planlıyorum. 3500 TL'ye kadar olan yatakları gidip denemem sonucunda 2 yatak arasında kaldım. Yatsan Continental ve İDAŞ Platinium. Lateks kullanılmasında dolayı İDAŞ'ı seçmeyi düşünüyüorum. Ben 1.7 m 80 kg eşim 1.6 m 55 kg. Sizce İDAŞ nasıldır önerir misiniz yoksa başka bir öneriniz var mıdır?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Teşekkürler hocam.
    Majesty yatağı tahminen 160x200 aldığınızı düşünerek; mahsuru yoksa ne kadara satın aldığınızı öğrenmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.