Şimdi Ara

Yasuo salınmadı diye feedlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi elo kaç hiç bi fikrim yok şu an altın 4 çıkışlarındayım. Adam lane bırak yasuo salmadı diye ben feed dedi. Ne diycem bilmiyorum söveyimmi napayım bu herife ya report diyorum edersen et diyor velet bunlar nasıl tükenecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rapor sistemi düzgün çalışmadıkça tükenmez. Altın ve altı kümelerde Yasuo banla takımının alma ihtimaline karşı. Çünkü Yasuo alan takım %90 kaybeder ve veletlerin midde 2 vazgeçilmez karakteri vardır. 1) Yasuo 2) Zed
    Oyuna bi girersin, çocuğun 30 maçı var 1-15-1 KDA. Ben çok karşılaşmıştım altında olduğum zamanlar, laf da anlatamazsın. Senin bu karakteri oynayamadığın belli niye ısrar ediyorsun dersin, sana ağla falan yazar, ne alakaysa :D Çok velet var düşük kümelerde, yapacak bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Rapor sistemi düzgün çalışmadıkça tükenmez. Altın ve altı kümelerde Yasuo banla takımının alma ihtimaline karşı. Çünkü Yasuo alan takım %90 kaybeder ve veletlerin midde 2 vazgeçilmez karakteri vardır. 1) Yasuo 2) Zed
    Oyuna bi girersin, çocuğun 30 maçı var 1-15-1 KDA. Ben çok karşılaşmıştım altında olduğum zamanlar, laf da anlatamazsın. Senin bu karakteri oynayamadığın belli niye ısrar ediyorsun dersin, sana ağla falan yazar, ne alakaysa :D Çok velet var düşük kümelerde, yapacak bir şey yok

Ağla

• burası tr kardeş söveceksin.biri feedliyince kardeş feedleme gel kazanalım yapma demicen.direk giricen ana bacı.sonra düzelmeye başlıyorlar çok ilginç...
  • Milli karakterlermizi banlaman iyi olur
  • Yasuo ve Zed ikisi feed herosu alt liglerde
  • Velet çarı diyince bana kızıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Judge Magister kullanıcısına yanıt
    Harbiden dediğin doğru. Dün adam feedlerken madem sen feedliyorsun bende feedliyorum deyince birden pro kesildi.
  • Her şeyin bir çözümü vardır.First pick isen yaşuo alacak var mı? yazıyorsun.Varsa banlıyorsun.
  • Black Leg Sanji 131313

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Harbiden dediğin doğru. Dün adam feedlerken madem sen feedliyorsun bende feedliyorum deyince birden pro kesildi.

Bu mesajda bahsedilenleri nasil koyuyorsunuz ya

• Cevap yazarken altta haberdar et var.Oraya istediğin kişinin adını yaz.Ayrıca direkt olarak ''cevap'' yazan yere tıklayıp otomatik olarak haberdar edebilirsin.
  • Bosver yasuo alsa da feedleyecekti

• Tesekkurler
    Edit:Oley be oldu

Pag Riven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 11 Ekim 2015; 11:20:12 >

• Önemli deil
  • Yapabilmene sevindim.
  • Bunlardan bana bir suru geliyor. Diamond smurfmus sözde. Mid solo kalmadı diye katarina wukong bot Lane yaptılar. Kaybettik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma öğleden sonra ve Cumartesi oyunu hiç bir saatte oynama TR serverında. Pazardan sonra da saat 12 den sonra gir.

• Yasuo oynayanların yarısını banlamak lazım haklı bir ban olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASERYO!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.