Şimdi Ara

Yasuo Rehberim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yasuo - Günahkar Kılıç

Yasuo Rehberim
    Pasif : Avarenin Yolu

Niyet: Yasuo’nun kritik vuruş ihtimali ikiye katlanır.
    Akıbet: Yasuo hareket ettikçe Akış’ı artar. Ne kadar hızlı hareket ederse, Akış çubuğu o kadar hızlı dolar. Akış dolduğunda, Yasuo rakip şampiyonlardan veya canavarlardan hasar aldıktan sonra kısa süreliğine bir kalkan açar.

Yasuo Rehberim
    Q : Çelik Fırtına

Yasuo kılıcıyla öne atılarak, bir hat üstündeki tüm rakiplere hasar verir. Çelik Fırtına’yı isabet ettirebilirse, kısa bir süreliğine Yaklaşan Kasırga yükü biriktirir. Üç Yaklaşan Kasırga yükü biriktiğinde, Çelik Fırtına düz bir hat üstünde ilerleyen ve isabet ettiği tüm rakipleri Havaya Savuran bir hortum yollar. Yasuo; Çelik Fırtına’yı Atılgan Kılıç açıkken kullanırsa, yetenek hemen etrafındaki tüm rakiplere isabet eder.

Yasuo Rehberim
    W : Rüzgar Duvarı

Pasif: Yasuo’nun Akış’ı daha hızlı yenilenir.
    Aktif: Yasuo, birkaç saniye boyunca yavaş yavaş ilerleyen bir rüzgar duvarı yaratır. Bu duvar, rakibin tüm menzilli atışlarını bloklar.

Yasuo Rehberim
    E : Atılgan Kılıç

Yasuo, bir rakibin içinden geçerek ona hasar verir ve onu kısa süreliğine işaretler. Yasuo; Atılgan Kılıç’ı üst üste birkaç kere kullanırsa, yetenek bir miktar fazladan hasar verir. Bu hasarın bir üst sınırı vardır. Yasuo, Atılgan Kılıç’ı zaten işaretlediği bir rakibin üstünde kullanamaz.

Yasuo Rehberim
    R : Son Nefes

Yasuo, yakınındaki Havaya Savrulmuş bir rakip şampiyonun yanına ışınlanarak onu ve çevresindeki tüm Havaya Savrulmuş rakipleri havada tutar ve onlara hasar verir. Yere indiğinde, rakibinin bonus zırhına karşı çok miktarda, uzun süreli Zırh Delme bonusu alır.

Yasuo Rehberim

Rün Sayfası 1

2x Kritik Hasar Cevheri

1x Saldırı Gücü Cevheri

9x Saldırı Gücü Damgası

9x Zırh Mührü

9x Büyü Direnci Nişanı

Rün Sayfası 2

2x Kritik İhtimali Cevheri

1x Saldırı Gücü Cevheri

9x Saldırı Gücü Damgası

9x Zırh Mührü

9x Büyü Direnci Nişanı

Rün Sayfası 3

2x Zırh Cevheri

1x Saldırı Gücü Cevheri

9x Saldırı Gücü Damgası

9x Can Artış Mühürü

9x Büyü Direncinde Artış Nişanı

Rün Sayfası 4

2x Can Çalma Cevheri

1x Saldırı Gücü Cevheri

9x Saldırı Gücü Damgası

9x Zırh Mührü

9x Büyü Direnci Nişanı

Rün Sayfası 5

2x Saldırı Hızı Cevheri

1x Saldırı Gücü Cevheri

9x Saldırı Gücü Damgası

9x Zırh Mührü

9x Büyü Direnci Nişanı

Rün Sayfası 6

2x Zırh Delme Cehveri

1x Saldırı Gücü Cevheri

9x Saldırı Gücü Damgası

9x Zırh Mührü

9x Büyü Direnci Nişanı

---

Damgalarımıza 1x veya 3x Kritik İhtimali rünlerinden koyabiliriz. (Rün Sayfası 1 Hariç)

Rünler konusunda bir çok build oluşturabiliriz fakat 11 saldırı gücünü rünlerde sabit tutmamızda yarar var bu birazda sizin oyun tarzınızla alakalı tabiki rakibe göre rün seçmek daha mantıklı.

Yasuo Rehberim

Kabiliyet Sayfası 1

Ben ustayım kardeşim hertürlü adamı öldürürüm E yeteneğim ile 4 minyona atlar aynı zamanda Q yeteneğimin yükünü doldurur adama Q-E-Q sallarım sonra adama R yeteneğim ile girer hasarın kralını vururum kule altında bile keserim ustayım ben usta!

Üçlü Kuvvet benim için olmassa olmaz. İtemin özelliklerini az çok biliyoruz Yasuo için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Ozaman buyur kardeşim sana itemlerinle bağ kuran kabiliyet sayfası ;

Yasuo Rehberim

Tehlikeli Oyunda'ki 1 Puanı Çift Taraflı Kılıç kabiliyetine verebilirsiniz.

Kabiliyet Sayfası 2

Yine Üçlü Kuvvet alacaksak tercih edebileceğimiz kabiliyetler.

Yasuo Rehberim

Tehlikeli Oyunda'ki 1 Puanı Öfke veya Çift Taraflı Kılıç kabiliyetine verebilirsiniz.

Kabiliyet Sayfası 3

Üçlü Kuvvet için bi sayfa daha.

Yasuo Rehberim

Tehlikeli Oyunda'ki 1 Puanı Öfke kabiliyetine verebilirsiniz.

Kabiliyet Sayfası 4

Üçlü Kuvvet yerine Kara Balta, Randuin'in Alameti gibi alternatif itemler alıyorsak.

Yasuo Rehberim

Öfke
    Saldırı Hızı : Q yeteneğinimizin bekleme süresini düşürüyor.

Kaba Kuvvet, Dövüş Ustalığı
    Saldırı Gücü : Söylemeye gerek var mı?

Kasap
    Minyonları daha rahat temizlemek için.

Ziyafet
    Birim katletmek 3 Can ve 1 Mana yeniler Doran'ın Kılıcı ile destekliyoruz.

Cellat
    Can değeri %50'nin altında olan şampiyonlara verilen hasarı %5 arttırır.

Tehlikeli Oyun
    Adındanda anladığımız gibi git adamı kule altında kes %5 can doldur ve geri çık. ;) Ucu ucuna kaçarım kardeşim ustayım dedim ya olmasada olur.

Büyü Dokur, Kılıç Dokur
    Üçlü Kuvvet ve E-Q yeteneklerimiz ile destekliyoruz. Oyun sonuna doğru felaket bir hasar!

Yıkıcı Darbeler : %6 Zırh Delme Yasuo'nun pasifi ile destekleniyor ve %6 Büyü Nüfuzu E yeteneğimiz azıcıkta olsa vursun dimi!

Cinnet : Kritik vuruş yaptıktan sonra %5 saldırı hızı Yasuo için oldukça gerekli.

Tahribat : %3 Hasar artışı!

Önleme
    Şampiyonların normal saldırılarından gelen hasarı 2 azaltır. 2 vursa ne vurmasa ne kardeşim şakamısınız nesiniz yahu! ^^

Yılmaz
    Buda şaka galiba Şampiyonlardan alınan tüm hasarı 2 düşürür peh.

Toparlama
    5 Saniyede bir +2 Can Doran'ın Kılıcı'nı ve Ziyafet bölümünden gelen 3 canı hesaba katarsak gayet iyi! Tiamat ve sonrasında Vahşi Hydra ile destekliyoruz. Anladınız umuyorum...

Savaş Yarası, Ezgeç
    Bize Can sağlıyor hafif bi defansif oluyoruz. Üçlü Kuvvet ile aldığımız canıda eklersek etkili.

Yasuo Rehberim

Eşya Seti Agresif

Yasuo Rehberim
    Doran'ın Kılıcı : Başlangıç için en iyi eşyamız.

Yasuo Rehberim
    Statik Hançer : Olmazsa olmaz! Q yeteneğimizin bekleme süresini düşürüyor kritik vuruş ve hareket hızı sağlıyor aynı zamanda Statik Hançer'in pasifi kritik vurabilir!

Yasuo Rehberim
    Savaş Çizmesi : Saldırı hızı olmassa olmaz benim için adam bitane vurana kadar ben 2 tane vurayım kardeşim.

Yasuo Rehberim
    Ebedi Kılıç : Kritik vuruşumuzun hasarını arttırıyor aynı zamanda saldırı gücümüzüde arttırıyor.

Yasuo Rehberim
    Vahşi Hydra : Alan etkili eşyamız üzerinizde kırmızı güçlendirmede varsa demeyin rakibin haline! Pasifiyle saldırı hızımızda birleşince bitti mi? Bitmedi!!! Aktif özelliğide gayet işimize yarayacak.

Yasuo Rehberim
    Üçlü Kuvvet : Üçlü ama say say bitmez.

Yasuo Rehberim
    Koruyucu Melek : İkinci şansı istiyorum kardeşim kalkayımda bi BEŞTE BEŞ atayım!

Eşya Satın Alma Sırası

Doran'ın Kılıcı > Can İksiri > Totem Uğuru > Çoşku > Hırs Kılıcı > Statik Hançer > Sürat Çizmesi > Savaş Çizmesi > A.M.K. Kılıcı > Çeviklik Pelerini > Kazma > Ebedi Kılıç > Tiamat > Vampiri Asa > Vahşi Hydra > Pırıltı > Çoşku > Ağırkan > Üçlü Kuvvet > Zincir Yelek > Negatron Pelerini > Koruyucu Melek

İlk siz öldüyseniz ikinci Doran Kılıcı'nı alın ölmedin 1 tane daha al kardeşim, paran var huzurun var.

Her makete uğradığımızda (B) 1 Görünmez Totem 2 Can İksiri alıyoruz. (Gerekirse Görüş Totemi üçüncü kez bölgemize gittiğimizde alıyoruz)

Güvenli bir şekilde farm yapıyorsanız önce Hırs Kılıcı alın.

Tiamat iteminden önce Vampiri Asa iteminide alabilirsiniz.

Yasuo Rehberim

Yakında...

---

Biraz orta seviye anlattım giriş seviyesi için rehberide ekleyeceğim.

Devamı gelecek arkadaşlar... :)

Yeni kabiliyet sayfaları ve eşya setleri eklenecek.

---

Yasuo Rehberim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 11 Mayıs 2014; 9:23:10 >

• takip
  • Knk resim ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 rün aynı

• İlk iki rün aynı değil.

Kritik Hasar : Kritik Hasarını arttırır misal Kritik ile 200 vuruyorsun kritik hasar sayesinde kritiğin 250 vurur.

Kiritk İhtimali : Kritik vurma şansını artırır örneğin 5 vuruşta bir kritik vuruyorsan rünlerle 3 vuruşta 1 kritik vurabilirsin ama kritik hasarı arttırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 30 Nisan 2014; 8:42:38 >
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Yarın halledicem hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

İlk iki rün aynı değil.

Kritik Hasar : Kritik Hasarını arttırır misal Kritik ile 200 vuruyorsun kritik hasar sayesinde kritiğin 250 vurur.

Kiritk İhtimali : Kritik vurma şansını artırır örneğin 5 vuruşta bir kritik vuruyorsan rünlerle 3 vuruşta 1 kritik vurabilirsin ama kritik hasarı arttırmaz.

yasuonun pasifi critic vuruşlar %10 daha az hasar verir , yani pekte artan bir şey olmuyor runelarına crit dmg koyduğunda sadece giden zararı geri getiriyo gibi bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık benim kullandığımla neredeyse aynı doğru bilgiler içeren bi rehber ben sadece tf yerine randuin alıyorum ama görsel bakımdan zayıf kalmışsın

• Rune Page 2 kullanın deyip kaçayım ben. 1 yerine 2 daha iyi olur

• LaoBaLi kullanıcısına yanıt
    Yarın görselleri ekleyeceğim hocam acele açtım güncellenecek.
  • Takipteyim
  • Takip. İtem resimleri önemli.
  • statik-ie-tf=%120 kritik ihtimali yazık lan ekstra kritik için verdiğin paraya

• Sen buildi bitirene kadar %120 ile başlamıyosun sonuçta. :)
  • Takipte kalalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

İlk iki rün aynı değil.

Pardon, sabahın sersemliği

• takip de Üçlü Kuvvet gereksiz bence onun yerine randuin çık zaten ilk 3 itemi kastıkdan çok güçlü oluyorsun
    hydra dan sonraki item defansif eşya olması gerekli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 30 Nisan 2014; 10:38:23 >
  • hll qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben coşku yerine diğer 800 altınlık itemi alıyorum hep. Pasifi ile birlikte statik parası daha çabuk çıkıyor.

• nameofblood kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda yazdım agresif build defansif buildide ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.