Şimdi Ara

yasuo kanasusamış vs mahvolmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yasuoya param olursa direk statik bot ebedi ardındanda kanasusamış çıkarım. çoğu kişi yada herkes mahvolmuş çıkıyor sanırım. kanasusamışı hem defansif hemde attack olarak daha fazla olması sebebiyle tercih ediyorum. yanlış mıyım yoksa mahvolmuş mu çıkmalıyım nedenlerini yazarsanız sevinirim.

• çok ilerdeysen kanasusamış alıp tek atıp ölümsüz olabilirsin çok gerideysen mahvolmuş alıp ayrık ittirme yapabilirsin.
  • Mahvolmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjergsenin oyununa bakıyorum şu an o da mahvolmuş başladı direk bende öyle deniyceğim bakalım birde arada tf ye girme olayını batırıyorum bir halt beceremeden ölüp çıkıyorum ona ne tavsiye verirsiniz.
  • Sustain gerektiren veya teqhleyemeyeceğin birileri varsa ilk item olarak BotRK çıkıp sonra Statik-IE vb. gitmek daha mantıklı oluyor ama karşı takım squishy ise Statik-IE-BT build'i daha yararlı oluyor.
  • Storyteller kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler peki karşısı çok tanksa 5v5 tflerde nasıl işlevsel olabilirim adamlar arada harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

anladım teşekkürler peki karşısı çok tanksa 5v5 tflerde nasıl işlevsel olabilirim adamlar arada harcıyor.

Ulti tutturmadan girmemek lazım. bi de ap sindeki gibi zhonyan yok o yüzden q ile girip bi kaç oto atak yapıp e ile birşeyler dodglamak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ultinin penetration'ınından ve BotRK'in pasifinden yararlanıp biraz daha fighter tarzı oynaman gerekebiliyor karşısı çok tanky ise.
  • Mahvolmusun pasifi yasuonun ultisi ve q skiliyle birleşiyor diye biliyorum.(Yanlışlık varsa düzeltin) Onun için core item.

• quote:

bjergsenin oyununa bakıyorum şu an o da mahvolmuş başladı direk bende öyle deniyceğim bakalım birde arada tf ye girme olayını batırıyorum bir halt beceremeden ölüp çıkıyorum ona ne tavsiye verirsiniz.

Bjergsen yasuoyu değişik oynar gereğinden fazla as kasıyor onun yerine voyboy yayınlarını izlemeni tavsiye ederim o daha güzel oynuyor yasuo'yu. Teamfightlarda ise takımına orianna, wukong, malphite ve jarvan gibi şampiyonlar almasını iste eğer almazlarsa hortumunu düzgün atıp ultini 3 kişiye falan atarsan iyi olur ultiyi atarken pasifinin dolu olup olmaması önemli değil ultiyi attığında pasifin fulleniyor ve kanasusamışın pasifiyle beraber 2-3 sn daha fazla takım savaşında kalıyorsun kaldıkça da hasar veriyorsun bu yüzden kanasusamış öneriyorum ama farmda ve lvlda gerideysen mahvolmuş alıp koridor ittirip para-lvl kasabilirsin biraz tecrüben olduktan sonra takım savaşlarında rahat 2-3 kişi aradan çıkarırsın.

• anladım teşekkürler daya iyi oynamaya çalışıcam normal game pratik lazım biraz.
  • botrk çık bence
  • ben kanasusamış tercih ediyorum botrku tercih etmek için bi sebep göremiyorum. q minimum bekleme süresine ulaşmış oluyor o zamana zaten. bot, statik ile.
  • saldırı hızı q nun cd düşürüyodu galiba, o yüzden bork
  • M.res bot+botrk ya da a.s bot+bt

• Karsi takimda 2 tane hard tank olmadigi sürece mantiksiz botrk almak. As bot ve statikk ile zaten q cd 1.3 sn oluyor. Alinirsa anca pasifi icin alinir yoksa vurus basina 110 hasar ve ek %10 can calma icin bt almak daha mantikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldım sizce ne basıyım yasuoya sizi bilgili gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü kanasusamış. vurduğun kritikle birlikte iyi can çalıyorsun
  • Kanasusamış daha iyi
  • saldırı hızı 1.3 olduktan sonrası q nun bekleme süresini azaltmıyor, statik ebedi as ayakkabı alırsan(ki core) bork çöp, kanasusamış her türlü çok daha iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.