Şimdi Ara

Yasuo İçin Özel Rün Dizilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yasuo için özel rün dizmeye karar verdim. Bunu şöyle düşünüyorum kırmızılardan 5 tanesi saldırı gücü 4 tanesi kritik şansı sarılar 9 tane zırh maviler 9 tane büyü direnci büyükler ise 1 tane saldırı gücü 1 tane can çalma 1 tane de saldırı hızı ya da 3 ü de saldırı hızı olarak düşünüyorum sizce iyi olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 25 Haziran 2014; 11:08:48 >

• Kirmizilar 4 ad 5 kritik (sayisi farkli olabilir % 5 kritik olcak %4.68 falanda olabilir)
    sarilar zirh
    maviler buyu direnxi
    cevherlerin 3 ad olmasi gerekli bence ben böyle kullaniyorum. Cokta memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızılara %2.5 kritik koy Sarılar ve maviler klasik büyüklere istersen can çalma koy

• büyüklerin 3üne ya can çalma koy yada saldırı hızı ad koyma
  • Büyükler ad. sarilar zırh maviler büyü direnci kırmızılar saldırı hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

Kırmızılara %2.5 kritik koy Sarılar ve maviler klasik büyüklere istersen can çalma koy

Büyüklere can çalma koyarsa dmg atamaz.
  • Yav sen benim yazdigimi yap %100 kritik oluyo statik ebedi ile. Hem ad dende cok odun vermiyosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz. Klasik ad-armor pen sayfasi yeterli oluyor.

• Klasik kritik ve ad

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

Kırmızılara %2.5 kritik koy Sarılar ve maviler klasik büyüklere istersen can çalma koy

Büyüklere can çalma koyarsa dmg atamaz.

Eksik yazmışım tamamı can çalma değil 1 tane yeter diğerleri ad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 25 Haziran 2014; 12:22:42 >
  • kırmızılara 5 tane crit change koy gerisi standart ad rün. 5 tanesi %5 crit change yapıyor. Oyun içinde pasifle beraber %10 a ulaşıyor. Statik ve Ie ile birlikte %100 crit change e ulaşıyorsun.
    Doran da %3 ls veriyor ki eskisine göre Yasuo ya daha fazla yarayan bir item.
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Ama saldırı hızıda gerekli değil mi? yasuoya
  • Saldiri hizina bence gerek yok. Q ve e varken. Q dan sonra aa ve e ile kacman gerekebilir tradelerde. Saldiri hizi cok fazla gerekli degil.

• as gereksiz

• batublood kullanıcısına yanıt
    Bir tane saldırı hızı cevheri almıştım da neyse onuda adc rün sayfası yaparken kullanırım artık :D
  • Arkadaşlar Rün Dizilimini bitirdim. Aynen bu şekilde oldu
    https://store.donanimhaber.com/ac/6c/88/ac6c88f4a43cddff32411e8a5a3833c5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 25 Haziran 2014; 13:03:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.