Bildirim
Yasuo'da Arkadata'dan iyisi varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
var ben 801 k yaşum var -
800 k olması önemli değil 800 kere oynamışsın yalnızca ona kalırsa bu adamın 2m.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adam dünya derecesine girmişti ondan daha iyisi yok ondan sonra bi riven oyuncusu vardı sanırım 1.5m onun dışında aynı çarı bu kadar kasan yok
bütün komboları biliyor ve eli yatkın bundan dolayı derecelide first picki hep solo -
komboları bilmiyor kendisi yaratıyor -
Yasuoyu en iyi bu adam oynuyor bana göre. Başkalarını da izledim ancak bu adam bambaşka.
3m ashe var trde
-
3m ashe var diyen arkadas sunu söyliyim o gecen sezondadır bu sezonda bu kadar kasan yok 1 sezonda 2m kasmıs adam -
La yeter yaşü yaşü heryerde yaşü.Yaşü gömmekten isyan kutumdan project yaşü çıktı.
all > yaşü -
ilk defa duydum bu adamı -
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
La yeter yaşü yaşü heryerde yaşü.Yaşü gömmekten isyan kutumdan project yaşü çıktı.
all > yaşü
senin 800 k yaşulun yok muydu ben ondan etiketledim yeaw -
Var ama bunlar ezq 831k yaşü 731k zed 631k riven+battle bunny 531 k wayen 431 k rengar 331 k annie 231k xin zao 131k lee+flashsız totemsiz inseq 31k da nacizhane daryuzum var . -
çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
Var ama bunlar ezq 831k yaşü 731k zed 631k riven+battle bunny 531 k wayen 431 k rengar 331 k annie 231k xin zao 131k lee+flashsız totemsiz inseq 31k da nacizhane daryuzum var .
way be bi ara banada öret karşim -
Çöpmü sen çek seni izleyelim o zaman.
benim oyuna daha iyi yasuolar geliyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Prowind
var ben 801 k yaşum var
Knk su forumda senin en az 200 mesajini okudum.İnan hicbirine gulmedim.Dudagim bile kipirdamadi.
Artik espri yapmasan...
espri yaptığımı kim söyledi. bloğun nasıl açıldı bilmiyorum . bb -
Korede challenger olmamış birinin en iyi x(herhangi bir hero) olması imkansız.O kadar iyiyse lcs veya ogn de görmek isteriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol ekran çok yakın
- scrim ne demek
- mlbb oran hesaplama
- pre ne demek
- troll nickler
- lol kaç gb
- riot mmo
- afk ne demek
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X