Şimdi Ara

Yasuo'da Arkadata'dan iyisi varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyundaki en iğrenç hero istersen 1v10 atsın çöp. çünkü güçlü aşırı derecede.... iyi oynamasına gerek yok bi statik ile düz vuruş 400 küsür vuruyorsa ben çöp derim aga.
  • Ecthelion007 kullanıcısına yanıt
    E harici bir kaçma olanağı yok denecek gibi stunlandığında kolaylık ölebilecek bir hero abartmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya öle deme. e ile kayıyor kayıyor sonra ben oyuncuyum hızlı e basıyorum. eskiden çok severdim oynardım da skin bile aldım ama bu ara alan feedliyor alan feedliyor ben çıldırıyorum, ondan sevmiyorum
  • 3500 k can Yaşu mu stun yediğinde ölecek
  • acun abi almanyadan geliyom rüzgar atıp ulti basçam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

espri yaptığımı kim söyledi. bloğun nasıl açıldı bilmiyorum . bb

Komik sey seni

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Korede challenger olmamış birinin en iyi x(herhangi bir hero) olması imkansız.O kadar iyiyse lcs veya ogn de görmek isteriz

Fransa'da oturan birinin korede challenger olması, otp birinin lcs veya ogn de oynaması imkansız
  • 10 ping aşşağısında oynayan tüm profosyonel yasuo oyuncuları bu adamdan daha iyi yasuo oynuyodur kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gretch -- 11 Ağustos 2016; 23:04:13 >
  • Alamanyadan geldim şimdi bitbaks yapcam
    Vududu pırrrrrr lapododododododdodododoo lalommmmmmm vudududududu pırrrrrrrrr oh yea vudududududu pıııırrrrrrrrr lalalalalaomm

Hedef 3 evet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.