Şimdi Ara

YASTAYIZ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
4.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana ne la. Filistin filistin diye ağlayan ben değilim sensin. İsrail senin kardeşlerini havaya uçuruyor yani yardıma ihtiyacı olan sensin ben değil😂 kafaya bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

sen bunu söylerken hangi milletten ve dinden olarak söylüyorsun açıklarmısın

ulusal marşda marşında hakka Allaha tapan milletten sayıyor musun kendini

• megacom M kullanıcısına yanıt

Hocam beni destekliyorsunuz haberiniz yok

Einstein' gençliğinde yahudi olarak biliniyor zaten

Adam büyüdükçe dini dogmalara karşı çıkmaya başlıyor

Ayrıca ben de göktürkçe ve osmanlıca bilmek isterdim ne var ki bunda

Siz biraz araştırın okuyun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

seni desteklemiyorum

fiizk dehalığını yahudiyim derken mi buldu ne kadar gençti sizinkilerde hep duyumlar ve ben o evrimci atesitleri biliyorum

kendilerine mal etme çabasınıda anlıyorum ama yahudilikte zaten benim için birşey ifade etmiyor

ama bir çok genetik mühendisi astronot fizikçi .. yahudi hristiyan veya müslüman bilim adamı mevcut bunlar elçilere kitaplara cennete cehenneme meleklere kıyamet gününe inanmışlardır

inkarın bilim iq akıl ile alakası yoktur

elçiler ve kitaplar insanlık tarihinin ortak ve gerçek tarihidir

dünyanın dış görünüşü Allahın dilemesi sebebiyle burada ilah hakkında ilahi bir temas vahiy olmadan bireylerin bir bilgiye sahip olması söz konusu değildir

bu hak bilgi tevrata inaan yahudilerinde inandığı gibi ilk insandan beri seçilen elçiler ve indirilen kitaplarla resetlenmiştir

Hocam onun dehasının dinle alakası yok

Dini reddettikten sonra da dehaydı

Önce de

İnancınıza saygı duyuyorum artık uzatmayacağım sanki sürekli propaganda yapıyor gibi yazıyorsunuz. Ben bilgilendirmeye çalışıyorum da zaten bilgi bundan ibaret.

Bu adam kozmik dini duyguyu savunuyor ve ortadoğu dinlerinin tanrı anlayışını reddediyor

Bu kadar.

• Israil'in de, hamas'in da istedigine sahip olmasi bizim milli cikarlarimiza aykiri. Itidalli bir sekilde savasin son bulmasi icin caba gostermeliyiz.

Bu elbette netanyahu'nun isine gelmez cunku kendisinin iktidarda kalmasi icin savas gerek, ama hamas da o firsati kendisine altin tepside sundu. Bizimkiler de basta biraz devlet adami gibi takildi, sonra secim yenilgisi ve hudapar, bbp gibi milli varliga zararli orgutlerin tesiri altina girip hamasete basladi.

Olan Turkiye Cumhuriyeti'ne oluyor. Bana ne hamas'tan demiyorum ama, bu kadar da uzun boylu degil. netanyahu veya siyonistler bir gun gidecek, Turk ve Israil halklari yine ortak cikarlari icin birlikte hareket etmeyi arzulamaya devam edecek. Sahsi inanc ve ideolojilerimiz bu isin disinda kalmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

Evet doğru, dinsiz diyecektim ama ateist diye çıktı hızlı cevap vereyim diye.

Ben buraya bilim insanlarının dini inançlarına dair yapılan araştırmanın sonuçlarını atsam ne cevap vereceksin?

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

bir sonucu yok sonuç şu

bilim gelişmektedir

bir zamanlar mikroskop yoktu ama mikrop vardı

birisi mikrop diye bir şey var dese buda bilimsel alet gereç yetersiliği sebebiyle yok bu bilimsel değil dese o genede vardı sonuç doğru değildi

bugün teleskoplarda sürekli gelişme içinde

bununla birlikte aynı açıklamayı yapıyorum bu kadar iq ya sahip bilimsel eğitim sahibi kişiler gene inançlı olabiliyor

Bu sebeple bilim iq ve akıl inakara sebep olarak ortaya koyulamaz

aksine bunların varlığı istastistiki yani bilimsel bir veri olarak inancın ve inkarın bilimle akılla iq ile ilişiksizliğini ispat eder

• Bu millet çok farklı yerde olması lâzımdı şimdiye kadar ama prangalarından bir türlü kurtulamadı ama eninde sonunda, teknoloji ve bilim merkezi olacak.

Bunu sağlamanın tek yolu var o da Avrupa Birliğine girmek. Bunu sağlayacak tek dost ülke var o da en çok Türk ün yaşadığı Almanya.

İçerde, tarikatçılar ve içeri doldurulan sığınmacılar, dışarda da etraftaki bütün Arap ülkeleri, ABD, Rusya, bizim Avrupalı olmamamız için ellerinden ne geliyorsa, çeşitli oyunlar sergiliyor, level atlayacaz gelişecez diye ödleri kopuyor.

Gayeleri, Orta doğu ülkesi kalalım, istedikleri gibi bizi yönetsinler, hep aşağı çeksinler.

Gençler en çok nereye gidiyor? Nerede mutlu oluyor? O zaman yapacak tek bi şey kalıyor, Almanlarla birlik olup, yatırım çekmek ve gençlere iş, aş sağlamak, ama orada değil burada.

İkinci bir Almanya neden olmayalım? O zaman kimse dışarı gitmez, Overlokçu ayağına gelmiş olacak, eğer etraftaki bize gösterilen illüzyonlara daha fazla inanırsak, sonu iyiye gitmeyecek, olduğumuz yerde debelenip duracağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sorulan soruyu anlamanın iq ile bir ilişkisi var mıdır?

• selamivural kullanıcısına yanıt

avrupa eski adıyla hristiyan kömür ticareti birlğine girdiğinde çok mu gelişeceksin yunanistan çokmu geliştir gene dışarıdan alıyor herşeyini ezanlar okunduğu sürece seni alacaklar mı velevki alındın dünyayı alıp ahireti kaybetmek sapılmış bir yolda dahada sapmak her yönden yönetilmek olduğunu bil

bir çok tek başına ülke var

ama abda avrupadan doğdu israil ise ikisinden sen buranın yahudiliştirilmeden kutsal vaadedilmiş toprak hayali gerçekleştirilmeden bırakılacağını mı sanıyor sun

ingiletede en eski mason locası kurulmuştur abraham licoln eski yeni devlet başkanları temsilciler tümü siyonist ve bunların vazgeçmeyecekleri emelleri var

bununla birlikte hristiyan ve yahudileri dost edinen onlardan olur ayeti var yani

öldün bir baktın onlardan sayılmış ahirette onlarlasın

onlar nereye gideceği kuranda açık onlar şirk koşmaktalar

hz isa as da aynı şeyi söyledi Allah şirk koşana cenneti haram kılar

Msülüman birliğinden başka bir doğru yol olamaz

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

einstein konusunda

yahudi ve ayrıca siyonist olarak israil şeriat yahudi devletinin kurulması aşamasında çok çalışması var

1919'da Einstein, şunu savunmuştu: ' İnsanoğlu olarak ben, nasyonalizm muhalifiyim; fakat bir yahudi olarak, bu günden itibaren Yahudi Siyonizmi çabalarının bir savunucusyum.'" Einstein, burada açıkça görüleceği üzere kendini bir Yahudi devleti kurma projesi ile uyumlu bir çizgide olma ve aynı zamanda bu proje ile arasına bir mesafe koymak suretiyle kendisi bir 'Siyonist' ya da ' Siyonizm'e 'inanan ' dan ziyade 'Siyonizm'in savunucusu' olarak adlandırıyor.

1879 da doğmuş

1919 da siyonizm yahudi (tek tanrılı hz ibrahime dayandırılan din) 40 yaşında

einstein sadece bilim adamı değil ayrıca bir politik danışman

Öyleyse, Einstein'ın siyonizm'e olan borcu için ne diyeceğiz? " Siyonizm'e borcumuz" adlı bir konuşma yapmadı mı? Evet, 17 Nisan 1938'de yaptı. (Fikirler ve Görüşler). 1938'e kadar o zaten Politik Siyonizm ile arasına mesafe koymuştu ve bu konuşmasında, (Siyonizm'e olan) borcu kabul etmesine rağmen, Yahudi kimliği ile guru duyuyor ve Yahudi mücadelesi için empati besliyordu; O, Yahudi bir devlet yaratılmasını desteklemediğini açıkça ifade etmişti. Ayrıca, politik nasyonalizm'i (Binlerce yıldır) süregelen, o zaman kadar "Yahudi bir devlet" için tetikleyen Siyonizm'i Judaizm'in mirası ile bağdaşır bir vaziyette görmediğini vurgulamıştı. " Bir Yahudi olmak, buna rağmen, her şeyden önce onsuz hiçbir insan cemiyetinin sağlıklı ve mutlu var olamayacağı kutsal kitab'ın asli öğretilerinde muhafaza edilen ahlai öğretileri tatbik etmeyi teyid ve muhafaza anlamına gelir." [S. 189]

60yaşında halen siyonist yahudi

bundan sonra bunama dönemi başlar bildiklerini kiişiler zaten unuturlar

https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1721291

adama yahudiyim diyor siyanistim diyor siyonist toplantılarında konuşuyor

tevratta bildirilen vaad edilmiş topraklar ve bir şeriat din devleti israilin kurulması için çalışıyor 60 yaşına kadar halen dinsiz atesit vs diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megacom -- 3 Ağustos 2024; 16:47:43 >

• YASTAYIZ!
    YASTAYIZ!x (formerly twitter)
    memduh bayraktaroğlu (@memduhtv) on X
    https://x.com/i/status/1819747685441712326
  • "Araplar ve Türkler İslam aleminin iki göz bebeğidir. Ümmeti Muhammed'in hürriyet ve istiklali için birlikte cihat etmemiz farzdır."

M. Kemal Atatürk

Müslüman Türk değil hocam bu arkadaş. Siyonistlere hizmet eden bir aparat. Türkiye'de bile ikamet etmiyor olabilir..

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

CEHALETİ ARKASINDAN SÜRÜKLEMEK GAYESİ TAŞIYAN

GİZLİ DÜŞMANLARIN AJANLARIN ÖRGÜTLÜ GRUPLAR SPEKÜLATÖRLERİN YADA BİREYSEL TEŞEBBÜSLERİN OLMASI OLASIDIR

DİKKATLİ OLMAK GEREKE TEŞEKKÜR EDERİM BEN FARKINDAYIM İNŞALLAH DİĞERLERİ DE OLUR

• cumaya gittim ve giyabi cenaze namazını kılmadımYASTAYIZ! YASTAYIZ! 

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    YASTAYIZ!

ama hiç ses etmediniz abd=ısrail le görüşenlere

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.