< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YASTAYIZ! (4. sayfa)
-
-
Ben yasta filan değilim...
Hatta bir de Sezen Aksu açayım. Şinanay da yavrum şina şinannay...
Bana ne lan Arabın şeyinden
-
Yaş tuttuğumuz kişi Katar'da yaşıyormuş ve çok zenginmiş diyorlar, doğru mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben masum kardeşlerimizi savunuyorlar diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hani şehitler için yas ilan edildi mi depremzedeler için yas ilan edildi mi yas sizin yasınız olabilir ama benim yasım değil bırakın bu Arap seviciliğiniz batsın
Evet edildi 6 Şubat depremi için 7 gün yas ilan edildi. Sen yas tutma, zorlayamı var. Nedir bu kompleks. Hangi taraftasınız aga siz. Şu anda düna üzerinde İşgalci Kapitalist Batı vahşetine karşı direnen en şerefli insanlar. Babarlar sürüsüne karşı bir avuç insan mücadele veriyor. Dünyanın her yerinde; Filistin’le, Müslümanlarla, bu coğrafyayla zerre alakası olmayan milyonlarca insan bu soykırıma tepki gösterirken, Türklerin bir kısmının bu denli aşağılıkça Yahudi’den taraf olmasına diyecek söz bulamıyorum.
-
Kimsenin aşağılık yahudiden taraf olduğunu düşünmüyorum...
Sizin bu yıllardır süregelen ARAP SEVİCİLİĞİNİZİN sonucu bu.
Siyasal İslam'dan gına geldi artık. Siz bunu anlayamıyorsunuz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
-
Birde hocam şöyle bir haber var.
yeniçağ gazetesiGazze yanarken 62 yaşındaki Hamas lideri 28 yaşındaki kızla evlendi. Bu olayı Vahdettin'in Sakarya savaşı sürerken evliliğini hatırlattıhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/gazze-yanarken-62-yasindaki-hamas-lideri-28-yasindaki-kizla-evlendi-bu-olayi-777252h.htm -
7 ekimi görüyorsun da 1948 den beri filistin katliamını neden görmüyorsun?
Allah seni müdafaa ettiğin Netanyahu ile haşretsin. Ekrem de yanınızda olsun.
Haniyeh doğru demiş onlar şehit ettikçe müslümanları yok edemez inancını artırır inşallah zafer mazlumların olacak. Senin gibiler de şunu mutlaka duysun; Gazze bizim ileri savunma hattımız!
İsrail önden Lübnana saldırmaya başladı bile ardından suriye var sonra da biz varız
Buraya gelip seni de öldürdüğünde Yahudi zevkle müslüman öldürdüm diyecek seni ayırmayacak bu bizi tutmuştu diye
o zaman belki anlarsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
israilin işgaline karşı topraklarını savunmal size göre terörsitlik oluyor bebek katillerine işğalciler laf etmesiniz.
-
Tipik siyasal islamcı eyyamcılığı...
Millet sizin otu b.ku bahane ederek neredeyse her ölen arap için milli yas ilan etmenizden bıktı.
Siz bunu anlamıyorsunuz ya da işinize gelmiyor. Laf edeni hemen Netanyahu'yu savunmakla suçluyorsunuz.
-
PKK lı mi sın
Ne dediğinin farkında mısın sen hamas terör örgütünü savunuyorsun resmen durup dururken masumlara saldırdı hem hamaslı teröristler kimse kusura bakmasın hazreti Muhammed peygamberim ama onun dışında hiç bir ama hiç bir Arap benim kardeşim değildir Filistinlilerde dahil
kendinimi tarit ettin anlmadım.
-
Haniye ile samimi pozu vardı😎
yahudi işgalinin filistin suriye ırak lübnan ile kalacağını sanacak kadar cahalsın.
-
bay kemalinde fotosu var özgür beyin selamı var var oğlu var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X