Şimdi Ara

Yaşlı için araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba babama araç alacağız kendisi 78 yaşında, 97 model Doğan SLX'e biniyor ancak araç güvensiz olduğundan 25-30bin arası araç bakıyoruz. Ya 2010-2012 model Sembol, Linea gibi araç alacağız ya da 85-95 arası E serisi dizel Mercedes. Hangisi iyidir, ne önerirsiniz? Araç dizel ve manual olacak.

• mercedes derim bence daha çok sever

linea sümbül kutu gibi arabalar w124ten daha çok güven vereceğini sanmıyorum sürerken.

• Şehrimizde bir Ford Fusion bulduk, ona da bakacağız yarın. Güzel bir araç bence, ferah.
  • volvo s60 vardır o fiyatlara otomatik lpgli civic de olabilir 2007-2009 falan olmadı cruze alın
  • Eğer çok km yapmıyorsa ve temiz bir araç bulabilirseniz eski bir mercedes daha iyi olabilir. Yaşlı olduğu için (hakaret olarak söylemiyorum) yeni araçlardaki konsollara vs. alışkın olmayabilir. Bunları düşününce dediğim gibi eski bir araç çok daha iyi olur. Yolda bırakmayacak bir araç olmasından emin olun yeterki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Eğer çok km yapmıyorsa ve temiz bir araç bulabilirseniz eski bir mercedes daha iyi olabilir. Yaşlı olduğu için (hakaret olarak söylemiyorum) yeni araçlardaki konsollara vs. alışkın olmayabilir. Bunları düşününce dediğim gibi eski bir araç çok daha iyi olur. Yolda bırakmayacak bir araç olmasından emin olun yeterki.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla amca nasıl kullanıyor bilmiyorum. Ama babam kesinlikle çok kötü kullanıyor. Şu an elinde 94 model renault spring var, 3 vitesten yukarı 60km/h den yukarı pek çıktığı olmuyor, bir de sol şeritten gidiyor... bir gün beni gara bırakmaya giderken 55-60 km/h sol şeritte, arkada selektör yapıyorlar; baba diyorum arkada araba var sağ şeride geçelim babam ha ne falan derken arkadaki sağa geçip bizi geçmeye çalışıyor bu arada babam benim lafımı dinleyip sağ şeride kırmaya başlıyor, ben uzanıp direksiyonu tutuyorum arabayı kıl payı sıyırıyoruz...
    Olay Konya'da geçiyor bu arada trafik'in sakin olduğu saatlerde şeker fabrikasınının önünden merama giden yolda konyayı bilnler bilir... Maalesef yan dikiz aynaları kullanmayı öğrenemedi. Babam da (allah uzun ömür versin) 68 yaşında ama şu arabadan bir kurtulalım daha araba aldırmayacağım... Hayır kullanamıyorsun deyincede kızıyor ben o kadar cahil miyim diye, hey allahım ya... Babamı çok seviyorum, o yüzden yeni araba aldırmayacağım, ben taksiyle gider gelirim artık gara ne yapayım

• corolla bakın .
  • Cevaplar içn teşekkürler, aslında atak, hızlı araba olmasa iyi olur. Önceden 2.0 Vectrası vardı yüksek hızdan kaza yaptı, bu yüzden Doğan aldı onda hız yapamıyor. Ancak arabada kronik sorun var arka rotlarda bir sorun, gaza basıldığında arka sağa çekiyor, geçen gün viraja girdiğinde gaza basınca arabanın arkası kaymış, kazadan kıl payı kurtuldu. Bu yüzden konforlu ama hızlı olmayan, dizel araba bakıyoruz. ABS yeter, donanım kullanmaz.
  • Bende başlığı görünce aklıma direk w124 kasa mercedesler geldi.Temiz bir tane bulun.Hem çok konforlu hemde prestijli bir araca binmiş olur.Bizim çok ilgimizi çekmiyebilir ama ileri yaştakiler için oldukça değerli araçlarmış zamanında
  • km yapma durumu nasıl ?
  • Bakimli eski kasa mercedesin verdigi guveni ve mutlulugu pek az araba verebilir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

km yapma durumu nasıl ?

Pek şehirdışına çıkmaz, genelde Antalya içinde dolanır durur. Fazla KM olacağını sanmıyorum bu yüzden. Şu anki 97 model arabası bile 140bin'de galiba.

Edit: W124 kasa Mercedes'lerde ABS ve havayastığı var mı? Bu iki donanım fazlasıyla yeter bir de klima olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twincharged Injection -- 4 Temmuz 2013; 11:58:34 >
  • Bence ufak motorlu kucuk bir araba alın. hyundai getz olabilir veya baska araclarda olabilir. Benım dedemde aynı yaslarda ve gozlerden problemi vardı. Şimdi ameliyet oldu ve gozleri iyi goruyor. Mercedes'i vardı ancak bikaç ay once gece karanlıkta geri geri cıkarken biyeri gormeyip arabayı carptı. Kendisi artık marka vermeyeyim jip tarzı yuksek bir araca biniyor. Şehir içi çok geziyorsa Dacia duster tarzı yuksek ve gorus alanını artıran aracları da tavsiye edebilirim.
  • Bana kalırsa belli bir yaştan sonra otomobil kullanmamalı insanlar
  • Maniac_Turk kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, yaş ilerledikçe refleksler azalıyor, baika insanlara da zarar verme olasılığı artıyor ancak araba kullanması da gerekiyor.

Getz gibi arabaları beğenmiyor, illa ki sedan olacak ya da biraz büyük hatchbag tipi olacak. Bizim Leon'u bile beğenmiyor.
  • fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Bana kalırsa belli bir yaştan sonra otomobil kullanmamalı insanlar

Bunu yazmak için girmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.