sen hiç yaşlı tossuruğunu kokladın mı. sebep bu olabilir.
Kendine bakmıyordu eski nesil. Bir arkadaş doğru demiş sebep var mı ki beraber yatmayı isteyecek? Ama şu nesilde 60ında aynı yatakta olanlar olacak. Madonna'yı görmüyor musunuz? Malum, kızların da idolü Madonna olunca.
sende 50 sene aynı insanla yatsan sıkılırsın...
millet niye evleniyor la o zaman 70inden sonra
bir birlerine balgam atmamak için
erkek kabullenemez kadın mezarı acar ama erkek ölüyü diriltemez .................
yaşlılar genelde rahat yatmak için ayrı yatarlar çünkü karşılaştıkları hastalıklar bunlara neden olur
bel sırt agrısı - bel kayması - devamlı öksürme - hormala - daralma bunalma nefes alamama - bu yüzden kalkma ihtiyacı duyma
devamlı kalkıp yatan biri yanındaki insanıda rahatsız ediyor o yüzden yaşlı çiftler ayrı yatmayı tercih ediyor hem kendi rahatları için hemde diğer insanın rahatlığı için mantıklı bir yöntem
quote:
Orjinalden alıntı: İlker Gökmen
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
quote:
Orjinalden alıntı: Nicotinell
quote:
quote:
Babannem horladığı için dedem ayrı yatardı. Çok horlarsa gelip başının altından yastığı alır uyandırırdı . Yani öyle yaparmış rahmetli
70 yaşlarda karşı cins çekici olmuyor bundan olabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: The MasteR
quote:
Orjinalden alıntı: Nicotinell
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mktrnk
erkek kabullenemez kadın mezarı acar ama erkek ölüyü diriltemez .................
1. Horlama 2. Agiz kokusu (cidden)
dedemden biliyorum
bel ve sırt agrıları yuzunden yanında birinin dönmesi fln rahatsızlık verir horlama , ağız kokusu , küslük yada icraat yoklugundan
benim aklıma başka sebep gelmedi
benim dedeyle babanne de 20 senedir ayrı yatarlar, hatta yılın büyük bir bölümünde ayrı evlerde yaşarlar. Dedem köyde 3 katlı koca malikanede tek başına takılır, babannem de kışın çoğunlukla bizimle kalır yazın köye gider. Sebebine gelince, yüksek ihtimalle kadınlar daha çabuk yaşlanıyor ve çöküyorlar, yaşlı erkekler de bu durumu sindiremiyor ve aynı yatakta yatmayı kendilerine yediremiyorlar.
Dedem 87, babannem 75 yaşında. Ama dedem 10 kat daha sağlıklı babannemden.
ben bir yerde okumuştum yaşlı çiftler genç çiftlerden daha azgın oluyormuş
yaw herşeyi cinselliğie bağlamışınız hemen
doğru cevap verenleri kutluyorum
seven bilir ve ölür (niye kimse yazmamış yoksa yasaklandımı, yasaklandıysa bu lafda, affedin beni)