Şimdi Ara

Yaşlı amca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara cebecideyim su an yanimdan yasli bir amca gecti takim elbisesi fotr sapkasi kocaman eski kravatiyla o kadar beyfendiydiki elini opmek istedim agir agir bastonuyla gitti. O kadar azki simdi boyle amcalar teyzeler. Simdi etraf nerde dagda inme adam var nerde hanzo var nerde köyden gelme gorgusuz var onlarla dolu maalesef kibarlik efendilik saygi hosgoru kalmadi zaten ona deginmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köylülerle alıp veremediğiniz nedir ? Gördüğünüz bir kişiye neden köylü işte hanzo dersiniz ? Atatür ün bir sözü vardır Köylü Milletin Efendisidir diye. Köylülüleri rencide etmeyi bırakın artık. Eğitimsizler diye hepside kro,cahil mi oluyorlar ? Onlar senden , benden daha çok şey biliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Köylülerle alıp veremediğiniz nedir ? Gördüğünüz bir kişiye neden köylü işte hanzo dersiniz ? Atatür ün bir sözü vardır Köylü Milletin Efendisidir diye. Köylülüleri rencide etmeyi bırakın artık. Eğitimsizler diye hepside kro,cahil mi oluyorlar ? Onlar senden , benden daha çok şey biliyorlar.

Köylü köylüdür.
    Eğitimsizdir.
    Bu ayrımcılık değil hakikattir.

Senin kokenin noluyo? Eskiden sehir diye ayrimcilik mi varmis? Olmayan aklini seviyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knightsever sen köyde yetişen akrabalarının yuzune karşıda cahil,eğitimsiz,hanzo vs diyormusun ? Köylüler insan değilmi ? Emin ol onların bilgi haznesi senden benden daha fazla. Hayat şartları zor olduğu için çoğu şeyi küçük yaştan öğreniyorlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.