1 maçta oyuncunun kalitesi anlaşılmaz ama Fb'de ilk maçı olmasına rağmen, çok sakin ve hatasız oynadı... Can 2 yıldır bi gelişme gösteremedi,acemice müdahalelere devam ediyo, maçta da yine bi hatasından gol yedik...Yasin Çakmak çalışmaya ve böyle oynamaya devam ederse, Fb'nin yabancı stoperlerinden biri seneye gitse de yeri doldurulur.
Umarım bizi yanıltmaz...Ben Gaziantep maçında çok beğendim Yasin'in oyununu...Edu ve Lugano'nun yedeği Can değil, Yasin olmalı..
bu çocukta gelecek var..benden söylemesi
Çok garanti oynuyor..üste çıkma çabasında değil,tam bir futbolcu
ben bu çocuğun yavaş yavaş takıma yerleştirilmesini ve alıştıktan sonra edunun gönderilmesini istiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
ben bu çocuğun yavaş yavaş takıma yerleştirilmesini ve alıştıktan sonra edunun gönderilmesini istiyorum.
Zico'nun elinde kaybolmaz inşallah..yasin herkesin beğenisini kazandı ama Can'ı oynatır Yasin'i oynatmaz
Can yerinde saymak bir yana devamlı grıye gıdıyor. Yasin i cok begendim maçta. Taraftarın da tutumu onemlı bu noktada. Bır ıkı hata yaptı ama taraftar tepkı gostermedi Bu cok onemlı. Zaten git gide ısındı maca. Yanlız Antep maçı ölçü olmamalı. Daha cok erken.
Yasin ile ilgili yazdıklarımı hatırlatıyorum. Bana gülenler vardı buralarda
ins yasin de can gibi havayı girip onun yolundan gitmez
inanın lugano'nun yerinde oynasa size çok yararı olacak ve kendini geliştirecek.
ama pardon, o forma sattırmadı,yönetiminiz karşı çıkar.
burdaki sözüm sadece bu görüşteki yönetime değil onların bu tavırlarını zaman zaman destekleyecek şekilde hareketlerde bulunan başta fenerbahçe ve diğer takımların taraftarınadır.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Yasin ile ilgili yazdıklarımı hatırlatıyorum. Bana gülenler vardı buralarda
hic tanımıyorum ben de ama belki iyi biricıkar kapalı kutu sonucta oynaması da lazım körelmemesi icin.
Can'la ilgili benim dikkatimi çeken bi konu daha var..1.90 'ın üzerinde boyu var ve hücumda hiçbir katkısı yok..Duran toplarda çok etkisiz..Mesela İ.Toraman kısa bi stoper ama ceza sahası içinde çok etkili..
Yasin'in durumunu pek göremedik hücumda..İnşallah iyi kafa vuruşları vardır (Servet-Luciano'yu arar olduk ama yalnızca duran toplarda )
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
Can'la ilgili benim dikkatimi çeken bi konu daha var..1.90 'ın üzerinde boyu var ve hücumda hiçbir katkısı yok..Duran toplarda çok etkisiz..Mesela İ.Toraman kısa bi stoper ama ceza sahası içinde çok etkili..
Yasin'in durumunu pek göremedik hücumda..İnşallah iyi kafa vuruşları vardır (Servet-Luciano'yu arar olduk ama yalnızca duran toplarda )
Kusura kalmada Luciano gibi bir savunmacıyı bulmak şuan için zor gibi. Adamın kurtardığı maçların haddi hesabı yok. Çok yararlıydı fenere ama kısmet.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
Kusura kalmada Luciano gibi bir savunmacıyı bulmak şuan için zor gibi. Adamın kurtardığı maçların haddi hesabı yok. Çok yararlıydı fenere ama kısmet.
evet Luciano iyiydi..ama Servet-Luciano evlere şenlikti Avrupa'da..İkisi de kule ve ağar..Otoban gibi oluyodu defansın ortası..Luciano'nun en büyük özelliği tekniği ve golcülüğüydü...
aylardan sonbahar,günlerden salı veya çarşamba,saat 21:45,prag'da sparta prag maçımız.
neyse uzatmayalım.o maçta servet ve luci ikilisini hatırlıyorumda.felaket gibi birşeydi.sağolsun aurellio ve fabiano açıklarını kapatıyorlardı onların.
yasin hiç hata yapmadı.hata yapsa bile en azından hava topuna tabanla çıkmadı.
bende çok beğendim yasini umarım kendini geliştirerek devam eder.
Bende oldukça beğendim. Zico efendi kankilerini (edu-lugano) oynatmak için bu çocuğu harcamazsa iyi bir stoper olacak.
edunun yerine luganoyla beraber şans verilmeli bence edudan kötü çıkmaz...
Bence ilerde çok şeyler başarcak.İlk maçı olmasına rağmen iyi oynadı.
Ben beğendim. G.antep maçında tek hatayla oynadı. Gelecek vaadediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme