Şimdi Ara

Yaşım 14 evlenmek istiyorum abiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav 480 puanın üstünde Bi anadolu lisesine gidiyorum çok efendi ve çalışkanım ama beni sevip düşünecek bi karşı cinsin yoksunluğunu hissediyorum.be abiler

• Kaçın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abazanliktan evlenmek isteyen 2k1 li kacin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hırslı Liseli

Yav 480 puanın üstünde Bi anadolu lisesine gidiyorum çok efendi ve çalışkanım ama beni sevip düşünecek bi karşı cinsin yoksunluğunu hissediyorum.be abiler

14 yaşında evlenmek istemeni toplum doğal karşılamasa da bence gayet doğal. üzgünüm kardeş hayat böyle daha yıllarca aynı acıyı hissedeceksin hatta gittikçe artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 27 Ekim 2015; 16:51:34 >
  • 480 milimetre ne

• Ne evlenmesi mübarek adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsunfighter

quote:

Yav 480 puanın üstünde Bi anadolu lisesine gidiyorum çok efendi ve çalışkanım ama beni sevip düşünecek bi karşı cinsin yoksunluğunu hissediyorum.be abiler

14 yaşında evlenmek istemeni toplum doğal karşılamasa da bence gayet doğal. üzgünüm kardeş hayat böyle daha yıllarca aynı acıyı hissedeceksin hatta gittikçe artacak.

Of be abi nasıl hayat bu keşke herkes mutlu olacak şekilde doğsaydı ;(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wingtsunfighter

quote:

Of be abi nasıl hayat bu keşke herkes mutlu olacak şekilde doğsaydı ;(

Tanrı böyle yaratmış tamamiyle onun takdiri. Bunun adı kötülük problemi. google amcana sor.

• Gerdekte kuş havalanmaz

• Merhaba,

Türk Medeni Kanunu kişiler hukuku bölümünün bilmem kaçıncı maddesinden hatırladığıma göre bireyin evlenmek için hak ehliyetine sahip olmasının yasal yaş sınırı on yedi. Olağanüstü durumlarda ise on altı.

Iyi forumlar

• Kuş ötüyor mu

• Patlat bi osbir.

• SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Günde 5 kere ;(
  • Hırslı Liseli kullanıcısına yanıt
    sen bence bi doktora git
    bu arada 14 yaşındaymısın ne bu acelen birini sevmeden boyle duşunuyorsun birine sevdikten sonra başka kızı gormiceksin onu kovalıcaksın daha dur evlenmeye cok var
  • Napalım yav çok yoksunluk çekiyorum ;(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.