Şimdi Ara

Yaşar Okuyan: MHP, AKP'ye kuma oldu, iç güveysi oldu, çünkü tek başına yüzde 5 bile alamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşar Okuyan'dan MHP'ye çok ağır sözler: AKP'ye kuma oldunuz, iç güveysi oldunuz!

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Okuyan, 2019 seçimlerinin AKP'nin sonu olacağını söyledi. Okuyan MHP'ye de sert sözlerle yüklendi: "AKP'ye kuma oldunuz, iç güveysi oldunuz."

Eski Çalışma Bakanı Okuyan programda, "Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi hileleri yaparlarsa yapsınlar. 50 sene siyasetin içinde olan biri olarak söylüyorum. 2019 seçimleri AKP iktidarının sonudur. Hilesine, hurdasına, baskısına her şeye rağmen. Yazın buraya, kaydı bana getirin" dedi.

Ak Parti-MHP ittifakına toplumun yüzde 70'inin destek verdiğini söyleyen MHP'li Celal Adan'a seslenen Yaşar Okuyan, "Celal Adan'a soruyorum, yüzde 70 ise bu Cumhur İttifakı, 50 AKP, 20 sizin ne diye AKP'nin kuyruğuna takıldınız. Türklüğü ayaklar altına alıyorum, Türk milliyetçiliğini reddediyorum diyen partinin arkasında Türk milliyetçiliği davasını güden MHP olarak ne işiniz var sizin. Çünkü biliyorsunuz tek başınıza seçime girerseniz yüzde 5 bile alamayacaksınız MHP. Onun için gittiniz oraya, kuma oldunuz, iç güveysi oldunuz" diye konuştu.
    https://www.youtube.com/watch?v=mZ8jdcu5ZWs

• Yine insaflı, bana göre %3 bile alamaz davasını bu kadar sattıktan sonra
  • Anlamadığım bir olay , bahçeli bundan çok geçmeden önce tayyip ' e iblis yakıştırması bile yaparken nasıl tam tersi dönüş yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 5 Mart 2018; 20:26:36 >
  • Bahceli, benim de Mhpye oy verdigim haziran 2016 secimlerinde yaptigi hatayi tekrar etmedi.

O zaman Akp ile koalisyon kurup partisini hukumet ortagi yapmak yerine, tekrar secime giderek yanlis yapti.

Simdi bir nevi iktidara ortak olacak.

Yasar Okuyan siyasetten anlasaydi simdi baska konumda olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 4 Mart 2018; 18:18:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

Anlamadığım bir olay , bahçeli bundan çok geçmeden önce tayyip ' iblis yakıştırması bile yaparken nasıl tam tersi dönüş yaptı.

Haziran seçimlerinden sonra RTE New York'ta Michael Bloomberg'in otelinde James Rotschild ile başbaşa bir görüşme yaptı. Bir hatta sonra devlet Bahçeli denen tip tarihte eşi görülmemiş bir biçimde akp yalaması oluverdi. Yaşar Okuyan bunu kastediyor. MHP bir çöplük partisidir, bitmiştir, sonu ANAP ve DSP den daha hazin olacaktır.

Ee bundan cikardiginiz sonuc ne?

Sonraki gelismelere bakilirsa Erdogan, Rotchildlerin istegini kabul etmemis.

Onlarda hendek vs islerine girisince, Bahceli devletin yaninda durmus.

• Mhp direk akp nin koynuna girmiştir.Çünkü olacağı gayet açıkça kendide biliyor.Son düzenleme ile %10 altı bile kalsa akp ile ittifak kurduğu için direk meclise girecektir.Bu ihtimalinin kesin olduğunu gördükleri için bu şekilde düzenlenmiştir.2019 seçiminde kaybedeceğini anlayan akp nerde bir hinlik varsa yapmaya şimdiden başladı.Mhp ye oy verecek olanlar bilsinlerki akp ye oy atacaklar.Bunu bile anlamayacak olan varsada boşa oksijen harcıyordur.Mühürsüz oy pusulası ile zaten açıkça belli etmiştir.Bu başkanlığı her türlü alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bahçeli ne ile şantaj edilip tehdit edildi çok merak ediyorum.

2020'den sonra MHP'ye tekmeyi basacak AKP, şuan araç gibi kullanıyor sadece.

Basmasa ne olur? Adam gelmiş 70 yaşına...bakalım 2020'yi görecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sakın bir daha alıntı yapma, cevap verme. Bloklusun kadın tecavüzüne destek çıkan hasta ruhlu tip.

Sen neden bahsediyorsun?
    Ben her mesajımda kadın tecavüzünü bırak, tacizine bile mokoko cezası verilmesini savunan insanım.
    Bu iddianı ispatlaman lazım yada özür dilemen. Yoksa sürekli uplayacağım.
    Konuyla ilgili cevap versen daha makbul olurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 4 Mart 2018; 19:44:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lumibrite

quote:

Bahçeli ne ile şantaj edilip tehdit edildi çok merak ediyorum.

2020'den sonra MHP'ye tekmeyi basacak AKP, şuan araç gibi kullanıyor sadece.

Basmasa ne olur? Adam gelmiş 70 yaşına...bakalım 2020'yi görecek mi?

Siyasette koltuk sevdası vardır ve yaşın önemi yoktur. Bahçeli koltuk sevdalısı bir siyasetçidir ve bir bakanlık falan almadan hayatta ölmez.

Ne bakanı olursa olsun bundan sonra davasını satan adam olarak anılacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sakın bir daha alıntı yapma, cevap verme. Bloklusun kadın tecavüzüne destek çıkan hasta ruhlu tip.

Cevap bekliyorum.
    Öyle bloklusun göremiyorum numarası yapsan bile, bu forum senin nasıl bir nokta olduğunu görsün.
  • Artik agziyla konusmadigini farkettim ama oyle iftira atip kactigini herkesin gormesi icin bir sure daha konuyu uplayacagim.

• Halen cevap vermedin.

Oyle gozunden iddia uydurup, camur atip saklanmak yok.

Yok bloklamis da yok bilmem ne de. Kufur mu ettikte blokluyorsun.

• Perinçek bağlantılarını kullanırsa ortada tayyip kalmaz
  • Bahceli nin Abd ajani olduğuna inanıyorum

• Anlasildi.

Cevap yazmak yemedi.

Neyse en azindan bu konuyu okuyanlar seni tanimis oldular. Bir sure daha cevap yazmazsan seni sikayet edecegim. Iftira atan seni banlamazlarsa onlarin ayibi.

Konuyu da uplamayacagim ki konuyu daha fazla sabote etmeyeyim. Ama her yerinden gectim. Onu da bil.

Ozet: Arkadas dogruluk payi olmadigi halde bana " tecavuzculeri destekledigim" selinde iftira atip, bloklayarak kacti. Iddiasini ispatlamasi icin bir tane mesaj gostermesini istedim. Halen mesaj bulamadi galiba.

• Doğru tespit bu partiye oy falan vermeyin Milliyetçilikle Ülkücülükle gram alakası kalmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

Anlamadığım bir olay , bahçeli bundan çok geçmeden önce tayyip ' e iblis yakıştırması bile yaparken nasıl tam tersi dönüş yaptı.

Valla Hocam onu bende Çözemedim.Zamanında rte ye demediği laf kalmamıştı şimdi 180 derece dönüp sarayın adamı oldu.Sadece bu değil BBP de aynı şekilde Destici de İttifaka destek vereceğiz dedi.
    Rte ne vaat etti de bunlar Ülkülerini davalarını sattı.?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.