arkadaşlar yaşar kemel kitaplarini okumuş olan varsa güzel olanları önerebilir mi? ödevim var o konuda
şimdiden teşekkürler
Ağrı dağı efsanesi Yılanı öldürseler çakırcalı efe...
kısa olsun dersen cakırcalı efe gercekten gzl.. onun harıcınde bıraz uzun ama bır ada hıkayesı (fırat suyu kan akıyor). devamı bır ada hıkayesı (karıncanın su ıctıgı ada) bu kıtaplar harıka bence...okudugun zaman elınden bırakamıyorsun...
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler hemen başlıcam okumaya
Yaşar Kemal deyince İNCE MEMET İ unutmayın arkadaşlar Yaşar kemal in tavrını,tarzını anlatan en güzel kitaplarıdır ince memet serisi
bence de yaşar kemal kitaplarının en güzellerinden ince memed serisidir.ben neredeyse tüm kitaplarını okudum yaşar kemal'in hepsi insana ayrı birşey katıyor ve herbirinin ayrı tadı vardır.
arkadaşım sana 3 anadolu efsanesi ni ve de ince memed 1 i öneririm bunlar sana yaşar kemal in yazar kimliği hakkında az çok bilgi verir sanırım
Yaşar Kemal'in tartışmasız en iyi kitapları; İnce Memet(1,2 yi okudum tadı damağımda kaldı Akça Sazın Ağaları (1,2 yi okudum 3 te var) Bin Boğalar Efsanesi Algözüm Seyreyle Salih (Kuşlarda Gitti)
hüyükteki nar ağacı, incecik ve çok akıcı bir romandır.yaşar kemal'in diğer kitaplarından biraz farklıdır.okumayanlara tavsiye ederim.
ince memed serisini ağrı dağı efsanesini Teneke Üç Anadolu Efsanesi
Üç Anadolu Efsanesi
bu kitap bence en ii kitabı.
demirciler çarşısı ramanıda en iğrenç romanı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme