Şimdi Ara

Yaşamaktan bıktım. Ölmek istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım kendimi bildim bileli mutsuzum. Çok tipsizim suratımı hiç sevmiyorum. Boyum kısa. Bunlar bir yana bir sürü fiziksel sorunum var ve bazılarının tedavisi yok. Genlerim bozuk. Artık dışarı bile çıkmak istemiyorum kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum sürekli. Hiç arkadaşım yok. Sessiz sakin olduğum için hiçbir ortamda istenmiyorum. Ağzım hiç laf yapmaz konuşmayı bilmem içine kapanığım bunlar sonradan olmadı hepsi doğuştan gelen şeyler. Çocukken de sessizdim şimdide öyleyim. Zeki biri de değilim sınava girdim ama hiçbir yeri kazanamadım. Kendimden nefret ediyorum. Sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım. Akrabalarımı bile kendimle kıyaslayıp kendimden nefret ediyorum. Hiçbir iyi özelliğim yok. Hayattan zevk alamıyorum her günüm zehir gibi geçiyor. Yaşamaktan nefes almaktan bıktım artık. Her gün intiharı düşünüyorum ama aileme de bu acıyı yaşatmak çok zoruma gidiyor. Napıcam bilmiyorum hiçbişey düzelmicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• google a erkek adam yaz bütün yazdıklarını oku

• Kendine bir özellik katmaya ne dersin? Spora başla yarın ve 6 ay sabret.

• Üni okuyo musun bilmiyorum. Eğer hazılık aşamasındaysan yazılıma yönel. Bu iş dışarı için ağzın laf yapmasına, sosyal olmana gerek yok. Al bilgisayarını saatlerce kod yaz. Kod yazdıkça mutlu olursun. Bi taraftan dil öğrenirsin. Yurt dışına çıkma hayalı kurarsın. Al sana yaşanılabilir hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 7 Eylül 2018; 17:56:17 >
  • bir hobi edin, spor yap, belediyelerin hobi kurslarına katıl. 1 köpek sahiplen hayatın değişecek
  • Buyuk sehirden kurtulup kirsala git internetten uzaklas. Bir tane kopek edin. İnsan iliskilerine ne kadar girersen o kadar batarsin ama sana tam tersini soyliyicek 190 boyundaki hergun farkli bir kizla olan psikolog.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklından o söylediğin tüm düşünceleri çıkar, emin ol senin yaşlarında biz de aynı düşüncedeydik, ama hayat bu bak hayatı bir yola benzet her zaman düz yolda gidemezsin değil mi? bunun yokuşu, kavisli yolu, taşlısı, kumlusu, asfaltı var da var yani daha hayatın başındasın o yolun en başındasın öne sürdüğün kendin hakkında söylediğin düşüncelerini ilk başta değiştir sana bir sır vereyim ben de iş hayatına kadar, sessiz , pısırık, utangaç biriydim aşırı ama böyle sonra iş hayatına girince yeniyorsun bunları yada üniversite ortamında sosyal ortam yarat kendine bu bar disko değil tabi ki arkadaşlar edin , spor yapın, parasız da yapılacak milyonlarca şey var onları yap, kitap oku ve en önemlisi şükret kardeşim Allah bize bir can vermiş ki bunu ondan bir başkası almasın, düşüncelerini çıkar, üniversiteye tekrar hazırlan zeki değilim ne demek zeki doğulmaz olunur görüşündeyim , sen kendinle barışık olduktan sonra mutluluğu hayattan istediğin her şeyi yakalayacaksındır emin ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlıktan ölmek üzereyim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ölmek için çok gençsin hocam ilerisi neleri gösterir belli olmaz ne olmuş peki olumsuzluklarini görmekle ne geçer eline bak ileriye görmek için değil orada olduğunu bildiğin için bir şeyler görmeye çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.