Şimdi Ara

yaşamak için çalışıyorsak neden çalışarak ölüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • madem daha iyi bir yaşam için çalışıyoruz o halde neden çalışarak ölüyoruz arkadaşlar ? bir oturun sorgulayın allah aşkına doktor mühendis olacağım diye evrensel bilgileri sorgulamaktan uzaklaşıp düşünen bir birey olduğunuzu unutuyorsunuz bu kadar robotlaşmak sistemleşmek niye ?

• Rakip eleme aslında haklısın ama yapacak bişey yok hayat bu çalışmayana yemek yok fck the system

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 11 Şubat 2015; 22:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasık 20 dakika once soru çözerken aklıma geldi evet doğru ama şu gerçek ki bu yaşantını iyi bir şekilde geçirmek için çalışmak zorundasın ve zorundayız

• git kumda oyna ya
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Eğer ibadetini yapıp çalışırsan yaptıkların cennette meyvesini veriyor. Ölsen bile boşa gitmiyor. Çünkü hayat devam ediyor(öldükten sonra).

• imammmm İ kullanıcısına yanıt
    çalışmadan ibadet edelim o zaman sonuçta çalışmak için gelmedik dünyaya
    Allah çalışın diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "If you work for a living, then why do you kill yourself working?" (The Ugly)

İyi soru. Bu soruyu sindiremeyen zaten bu sistemde başarılı olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baymühendis kullanıcısına yanıt
    iyi tespit,koyun gibi güdüleceğime yoksulluğa razıyım

-yaşasın asil yoksulluğum.
    Yanlış anlama ama seni güden kimki?

• imammmm İ kullanıcısına yanıt
    şu sistemin kusursuzluğuna bak ki güttüğü koyunun güdüldüğünden haberi bile yok
    Peki

• bu çocuk fazla yaşamaz diyim ben
  • çalışarak ölmüyorsun,yaşıyorsun ve zamanın gelince ölüyorsun...yaşıyorsun diyorum ya sana,bu yaşamın içinde çalışmak sadece sorumluluklarımızdan bir tanesidir...ama sen gördüğüm kadarıyla bu sorumlulugu yapmak istemeyip,sadece o kısma takılmışsın..
  • sildim. trollmüş konuyu açan beyefendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 12 Şubat 2015; 2:15:06 >
  • Boş yapmayın be oğlum, oradan buradan duyduğunuz şeyleri yazıp duruyorsunuz. Yeni şeylerle gelin bize, fikriniz varsa zikriniz olsun papağan değil insansınız sonuçta
  • işte bu tür insanlara çok dikkat edin çok tehlike bir insan tipi bu, yani başlık harbiden trolldüde insan biraz ufkunu genişletmeye yeni şeyler öğrenmeye çalışır be ? hadi ben okuyarak öğrendim kendime birşeyler katarak o sözü benimsedim özütledim,abi sen ne yaptın peki hayatında bir kitap okudun mu çok merak ediyorum salak saçma konuşmayın yobaz insanlar sizi
  • "Insanlar gariptir önce para kazanmak için sağlığını kaybederler, sonra sagliklarina kavuşmak için paralarini harcarlar. Yarin icin endise ederken bugunu unuturlar sonuç olarak hem bugünü hem yarını yasayamadan ölürler." Platon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 13 Şubat 2015; 14:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

işte bu tür insanlara çok dikkat edin çok tehlike bir insan tipi bu, yani başlık harbiden trolldüde insan biraz ufkunu genişletmeye yeni şeyler öğrenmeye çalışır be ? hadi ben okuyarak öğrendim kendime birşeyler katarak o sözü benimsedim özütledim,abi sen ne yaptın peki hayatında bir kitap okudun mu çok merak ediyorum salak saçma konuşmayın yobaz insanlar sizi

Senin gibi bi troll bana yobaz diyor demek he? Şey her zaman ayrı yazılır bu arada, kitapları biraz daha dikkatli okursun bundan sonra Troll başlık açarak neden sınavına çalışan insanlara vakit kaybettiriyorsun? Çok iğrenç bir davranış bence bu, yazık gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.