Şimdi Ara

yasal süresi 20 gün olan ürünü 76 gündür bekliyorum [VATAN BİLGİSAYAR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce aldığım ekran kartım kendi kendine bozuldu fanı arada duruyodu ve ne varsa kapanıyodu bilgisayarla sonra vatanın servisine götürdüm 1 yıl garantisi devam ediyodu orda güzelce ilgilendiler ve ürünü (20) iş günü içerisinde tamir ediceklermiş özellikle sormuştum ve bana 2 tane numara verdi bunula siteden bakarsın diye ilk 10 gün sitede servis yolunda yazıyodu merak ettim aradım kadın benden fatura nosunu isteyip internetden baktı benim bakabildiğim siteden ve servis yolunda dedi.Ben 2 defa daha aradım sürekli internetden bakıp aynı şeyleri söylediler

16gün sonra serevis kontrolunde yazıyodu şükür dedim .Bi aralar unuttum tabi haber alamayınca 1 ay geçti tekrar aradım ürün serviste dedi bi kaç gün sonra tekrar aradım sesimi yükselttim çünkü aynı şeyleri söylüyolardı internet üzerinden vatana mail atıp ürün iadesini isteyebilirmişim dedi bende öyle yaptım maili attım bekledim. 2 hafta oldu cevap yok aradım , servise(asusa) iletmişler cevap bekliyolarmış numarasını istedim OLMAYAN numarasını verdiler arıyorum böyle bi numara yok diyo. Tüketici haklarına başvurdum 1 ay sonraya toplantıya çağırdılar (3 günü kaldı).Az önce tekrar aradım maili, 67iş gününü ve t.h.heyetine başvurduğumu söyledim adam servis no isteyip internete baktı ve bana HIZLANDIRMA İŞLEMİ YAPTIĞINI SÖYLEDİ.

internetde çok fazla şikayet var bu duruma benzeyen neden kimse birşey yapmıyo. devlet filan kontrol etmiyo mu bunları yasaları çok fazla genişletiyolar ilgilenmiyolar.Gittiğimde tüketici mahkemesine kadın vatandan çok şikayet geldiğini söylemişti.

okumayanlar için özet : ekran kartım bozuldu servise verdim 3 ay boyunca aynı şeyleri söylediler tüketici hakem heyetine başvurdum hala bekliyorum.VATAN BİLGİSAYAR HİÇBİR ŞEKİLDE İLGİLENMİYO AKLI OLAN UZAK DURSUN BİR ŞEY ALIRKEN 2 DEFA DÜŞÜNÜN
     yasal süresi 20 gün olan ürünü 76 gündür bekliyorum [VATAN BİLGİSAYAR]

• Ağır bir şekilde maduriyet var, git mahkemeye ver sömür onları.

Kesinlikle kazanırsın
  • Yalnız seni mağdur eden Vatan değil Asus Servisi.

Ekran kartında sorun çıkınca Vatan'a götürmeklede hata yapmışsın. Ürünü sana satan o ama servisini ve desteğini sağlayan Asus. Ülkemizde çoğu kişi aldığı mağazanın destek verdiğini düşünüyor.

Yapmanız gereken direk Asus'la iletişime geçip kartınızı servise göndermek olacaktı. Siz araya gereksiz yere ikinci firma sokmuşsunuz.

Davada olacak şeyide söyleyeyim, Asus, Vatan bize geç gönderdi diyecek. Vatan'a belli günlerinde servis gönderimi yapıyoruz o yüzden geç gönderdik diyecek. Servis yolunda şeklinde beklediğim tüm sürede kartın Vatan'a yatmış demek ki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Yalnız seni mağdur eden Vatan değil Asus Servisi.

Ekran kartında sorun çıkınca Vatan'a götürmeklede hata yapmışsın. Ürünü sana satan o ama servisini ve desteğini sağlayan Asus. Ülkemizde çoğu kişi aldığı mağazanın destek verdiğini düşünüyor.

Yapmanız gereken direk Asus'la iletişime geçip kartınızı servise göndermek olacaktı. Siz araya gereksiz yere ikinci firma sokmuşsunuz.

Davada olacak şeyide söyleyeyim, Asus, Vatan bize geç gönderdi diyecek. Vatan'a belli günlerinde servis gönderimi yapıyoruz o yüzden geç gönderdik diyecek. Servis yolunda şeklinde beklediğim tüm sürede kartın Vatan'a yatmış demek ki...

Bu bilgiyi Vatan'ın müşteriye söylemesi gerekmiyor mu? Aldığınız faturada bu bilgiler nasıl geçiyor bilmiyorum ama ben olsam çirkefleşirdim aldığım yerle. Madem asus a senin göndermen gerekiyor bunu vatanın teslim almaması lazım. teslim alıyorsa bu bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu gösterir. İyi dönüşleri alayım kötü dönüşler olursa bizden kaynaklanmıyor diyip başımdan savayım. oh ne ala memleket..

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ülkemizde büyük bir bilgisiz kesim var hal böyle olunca Vatan, Teknosa falan da getiren de alıp çok birikince kargoluyorlar. Bir nevi hizmet gibi ama bu tür yavaşlıklara sebep oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.