< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yasaklı sitelere vpnsiz erişim

-
-
Herhangi bir kişisel sorun olmayacağını düşünüyorum
-
Neden?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Girebiliyor musun?
-
-
Ahahha iyiymiş...
Buradan test yapınca DNS sunucusu ne çıkıyor?
-
-
Buradan da bir test yapar mısın? (Extended olan)
-
Ben de SOL altyapısında Vodafone kullanıyorum, ben de her siteye ulaşabiliyorum VPN olmadan çok ilginç
-
yazın yazın kapatmak için elinizden geleni yapın çok güzel cgn ip versinler portlarıda kapatsınlar görürsünüz sonra
-
DPI'ı pasifleştirerek de vpn olmadan girebilirsin, forumda konusu var. Millenicom'da kullandım,TurkNet'te de aktif bir şekilde kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yapıyoruz hocam onu
https://github.com/mguludag/GUI-for-GoodbyeDPI
Ben bunu kullanıyorum
Hazırlayan arkadaşın yazısı burada
Attığım github linkindeki programın içinde hem DPI durumunu çözmek için GoodByeDPI hem de DNS güvenliği için DNSCrypt programları birleşik olarak var. Kendi kullandığım sürüm bu. GoodByeDPI'ın yeni sürümü çıktı, ikisini birleştiren arkadaş da güncellememiş. Muhtemelen haberi yoktur veya bırakmıştır geliştirmeyi. Ben yine de GoodByeDPI'ın yeni sürümünü atayım, ister birleşik olanını kullanırsınız, isterseniz de sadece GoodByeDPI'ın yeni sürümünü + (engeli aşmak için zorulu değil ama) manuel olarak DNSCrypt programını kullanırsınız
-
Kardeş ben bunsuz daha rahatım 😂
O senin için, arkadaşa cevap vermiştim ben. Engelli bir siteyi uğraş vermeden açmak için kullanılıyor. Başta küçük ayarlarını yapıyorsun, sonrasında windows başlangıcında otomatik başlatma ayarı olduğu için program açmayla uğraşmayıp otomatik engelsiz internet yaşamış oluyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X