Şimdi Ara

Yasaklayın bu canavarı (Pitbull) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
0
Favori
23.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_imam912

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

@ tankobunny, kapıştıralım mı ?

Yasaklayın bu canavarı (Pitbull)

sezarımın çok leşi vardır ama söliyim...

abi süpersin koptum

ısrarcıyım...

• peki arkadaşım bu köpeğin diğer türlerden saldırgan olduğu ortada, ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ya o hesap,
    sen kendine göre haklısın belki güzel yetiştirdin kedi gibi bir pitbull sahibisin ama bu hayvan potansiyel bir silah ve ruhsatsız alınabiliyordu
    kurunun yanında yaş ta yanar belki ama en azından bir kaç masum yaratığın hayatı kurtulursa sen de bu fedakarlığı boşa yapmamış olursun
    sen de böyle düşün
  • Birkaç kişi pitbullun bir ırk olduğu söylemi fakat öyle değil.
    Pitbull‘un kökeni İngiltere’deki Staffordshire Bulldogların çeşitli Terrierler ile melezleştirilmesine dayanır. Maksat Bulldog’daki kuvvetli kas yapısını alıp, Terrier gibi bir agresif ile birleştirmektir.
    http://golden-labrador-retriever.blogspot.com/2008/08/kpek-irklari-pitbull.html
  • arkadaşlar bazı kişiler kötü köpek yoktur kötü sahipop falan demiştirki nekadar doğrulukk payı olsada ne yazıkki bu tür için geçerli değildir bunun iki sebebi vardır 1.gen mutasyonu 2.pitbull köpeğinin eğitim seviyesinin yalnızca %3 olması hayatınızzda hiç otur dediğinde oturan pati verdediğinde pati veren bi pitbull gördünüzmi acaba?uzatmaya gerek yok hiç bi laf urduy yere çıkmaz niye goldenlara değilde bunlara yasak geliyor herşeyi araştırıp,düşünüp öyle konuşmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

genbelleme yapmak istemiyorum ama bu köpeği besleyenler gördüğüm kadarıyla serseri insanlar apaçiler.ben hiç düzgün bir insanın pit beslediğini görmedim.tabiki istisnalar olabilir

kendimi o katogoriye almıyorum :)

• Ben çok araştırdım bu konuyu pitbull golden vd hepsi nasıl yetiştirildiğine bağılı tamamem fakat golden alan bir insan genel olarak onu evinde besler uysal olduğu için tercih eder ve ender rastlanır saldırgan bir golden'a pitbull sahipleri ise (genel olarak) pittbull'un gücünden sebep alıyorlar ve o doğrultuda yetiştiriyolar sevmediği bir insanı korkutmak için açıp tasmasını tut olum diecek kadar şerefsiz sahipleri olabiliyor benim evin az ilerisinde bi gencin var oda aynı şekilde şikayet edeceğim eğer bi sıkıntı olursa sabah arabaya binemedim arabanın oralarda dolanıyo hırlıyordu

Yani köpek nasıl eğitilirse öyle olur fakat pitbull alan kişiler genelde saldırması milleti korkutması amacıyla aldığı için herkes yasaklansın diyor bu kadar basit ben pitbull döven golden gördüm kuzenim golen retriever'ına 1 yaşındayken saldırtmıştı bi çocuk pitbull'unu bizimki daha cüsseliydi baya hırpalamıştı çekip götürmüşlerdi sonra yani böyle şeylerde var herşey sahipte bitiyor kendini yönetemeyen bi it gidip köpek alırsa sonuçları işte böyle olur

pitbull'un saldırgan bi yapısı olduğunu kabul ediyorum bende fakaft yetiştirende bu yönü üstüne yüklenince canavar oluyor bu hayvanlar

Edit:Ekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 29 Haziran 2010; 13:36:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quietness

arkadaşlar bazı kişiler kötü köpek yoktur kötü sahipop falan demiştirki nekadar doğrulukk payı olsada ne yazıkki bu tür için geçerli değildir bunun iki sebebi vardır 1.gen mutasyonu 2.pitbull köpeğinin eğitim seviyesinin yalnızca %3 olması hayatınızzda hiç otur dediğinde oturan pati verdediğinde pati veren bi pitbull gördünüzmi acaba?uzatmaya gerek yok hiç bi laf urduy yere çıkmaz niye goldenlara değilde bunlara yasak geliyor herşeyi araştırıp,düşünüp öyle konuşmak lazım

video nasıl ekliycem söleyin arkadaşalar cok güvel bir cevabım olacak bu arkadaşımıza

• bunlara laf anlatılmaz
    aynı tas aynı hamam
    görün bakın bu olayın en sonunda
    kimse kimenin pitbullunu alıp götüremiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

bunlara laf anlatılmaz
    aynı tas aynı hamam
    görün bakın bu olayın en sonunda
    kimse kimenin pitbullunu alıp götüremiyecek.

Şuan beni rahatsız eden bir pitbull olsa sahibide takmasa şikayet etsem ne olacağını hiç bilmiyorum ve buna karşıyım
  • Şu pitlere bu kadar laf edenlerin yarısı pit görmemiştir hayatında ha. Maksat muhalefet olalım, eleştirelim.
    Sahibi neyse köpeği de odur. Sallamayın öyle yok cinsinde varmış, yok özüne dönüyormuş falan. Fiziksel olarak çok güçlü bir hayvan olmasından yıllarca köpek dövüşlerinde kullanılarak adı lekelenmiş bir köpek bu. Ayrıca bu köpeği besleyen niçin beslediğini de kimseye soracak değil. Nasıl bazıları ufak, şirin hayvanlardan hoşlanıyorsa bazıları da sert görünümlülerinden hoşlanabilir. 2-3 serserinin elinde göründü diye yurdum insanı hemen yaptı yine genellemesini, çizdi mutlak doğrularını...
  • piskopat gibi yetişdirilen pitler var göz ardı etmiyorum ancak bence ağır bir yasa onunların önüne gecmek için ağızlık ile dolaşdırılması iki taraf içinde kanımca en sağlıklısı
  • pitbull besleyen insanlardan bile nefret ediyorum.sokakta gezdirirken soyle yan bakmasından bile cebimdeki bıcagı bogazına saplayasım geliyor.(hayvanın tabiki.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Ben çok araştırdım bu konuyu pitbull golden vd hepsi nasıl yetiştirildiğine bağılı tamamem fakat golden alan bir insan genel olarak onu evinde besler uysal olduğu için tercih eder ve ender rastlanır saldırgan bir golden'a pitbull sahipleri ise (genel olarak) pittbull'un gücünden sebep alıyorlar ve o doğrultuda yetiştiriyolar sevmediği bir insanı korkutmak için açıp tasmasını tut olum diecek kadar şerefsiz sahipleri olabiliyor benim evin az ilerisinde bi gencin var oda aynı şekilde şikayet edeceğim eğer bi sıkıntı olursa sabah arabaya binemedim arabanın oralarda dolanıyo hırlıyordu

Yani köpek nasıl eğitilirse öyle olur fakat pitbull alan kişiler genelde saldırması milleti korkutması amacıyla aldığı için herkes yasaklansın diyor bu kadar basit ben pitbull döven golden gördüm kuzenim golen retriever'ına 1 yaşındayken saldırtmıştı bi çocuk pitbull'unu bizimki daha cüsseliydi baya hırpalamıştı çekip götürmüşlerdi sonra yani böyle şeylerde var herşey sahipte bitiyor kendini yönetemeyen bi it gidip köpek alırsa sonuçları işte böyle olur

pitbull'un saldırgan bi yapısı olduğunu kabul ediyorum bende fakaft yetiştirende bu yönü üstüne yüklenince canavar oluyor bu hayvanlar

Edit:Ekleme...

Goldenin sahibini koruma içgüdüsü sayesinde yenmiştir zaten önemli olanda bu ama pitbullda öyle birşey yok saldırganlık saldırganlık saldırganlık... hala şu köpeğe iyi diyenler kendilerini kandırıyorlar...

• Olay sahipte bitiyor, pitbull veya köpek değil, herhangi bir canlıyı, küçük yaştan beri vurarak, kırarak, döverek, vahşeti aşılayarak yetiştirirsen onun sonunda olacağı bir katildir. İstersen git dünya üzerindeki en uysal canlıyı al, yine aynısı olur. Yine hayvanlarla ilgili zerre kadar bilgisi olmayanlar toplanmış buraya. O hayvancıklara karşı bu kadar nefret neden bir anlasam??? Sahildeki, sokaktaki bir iki serseri yüzünden siz bu canlıyı katletmek istiyorsunuz. Gidin siz ilk önce düşüncelerinizi, sonra da o apaçi kılıklı herifleri katledin. Kesin siz taşlıyorsunuzda... Bir arkadaş ehliyet demiş, güzel bir düşünce, ancak genel olarak bir hayvan yetiştirme ehliyeti olması lazım, canlı farkı olmaksızın.
    Şimdi siz yanlışda yorumlarsınız, serserilerden kastım pitbull sahipleri değil, onları artislik,güç gösterisi yapmak için eğiten herifler.
    Allah kolaylık versin o hayvancıklara, etraflarında bu kadar nefret varken yine iyi tutuyorlar kendilerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerege -- 29 Haziran 2010; 13:58:57 >

• http://www.youtube.com/watch?v=3gAUoTovd6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankobunny -- 29 Haziran 2010; 14:10:47 >

•  Yasaklayın bu canavarı (Pitbull)
  • Hiçbir zaman kötü hayvan yoktur,Hayvan oğlu hayvan sahip vardır.Ne saldırgan finolar var
  • arkadaşlar bu hayvanı beslemek zaten kanunen yasak.hatta burda silifkede birkaç cins köpekle daha resimlerini koymuşlar afiş yapmış belediye yetiştirmek sahiplendirmek yasaktır diye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.