< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
görünen o ki pembe dizi izleyenlerin sayısı oldukça çokmuş forumda.
|
nadir alfaların alfasıydı bir kadına kurban gitti.
|
On yargili olma guzel dizi
|
Şahika bu kadar günah işlemeye nasıl cesaret edebiliyo
![]() |
Yigit enderle kayanin evlenmesini istedi boyle olunca kaya o zaman ne kadar istemesede leyla dan ayrilmak zorunda kaldi.Yildiz leylaya acidi vr halitin yaninda ise soktu.Halitle yemege cikip yildiza yalan soyleyince haliti ayarttigini dusundu yildiz ve enderle bir olup leylayi gonderme plani yaptilar.plan suydu caner ve emir leylanin is yerindeki odasina gidip leyla telefonuna bakarken yasemin hanim acil seni cagiriyo diyerek leylanin tus kilidi acik telefonunu birakip odadan cikmasini sagladilar.Leylanin telefonundan kayaya yuzu belli olmayan yari ciplak kadin fotografi yolladilar.Ardindan emir leylayi sosyetik restorana yemege cikardi.Plan geregide ender restorani basti ve leylayi benim kocami nasil ayartirsin diye butun cemiyetin onunde rezil etti.Leyla utancindan isi birakti ve Izmire donmeye karar verdi.Ama bavullarini almak icin emirle kaldigi eve geldigimde emir ve yildizin telefon konusmasini duyarak bunlarin plan oldugunu ogrendi.Leyla sinirle sahikaya gitti ne yapayim diye Sahikada Haliti kendine asik edeceksin dedi ve birlik oldular.Iste leyla halitle yatti etti sonra yildiz evlerini basti bosandi halitle leyla yalandan gebeyim dedi halit bebegi istemiyor gibi yapinca leylada yalandan bebegi aldirdim dedi.Ender halitin kafasina aldirmis olmasinin yalan oldugu fikrini soktu ve halit doktor raporu istedi.Enderle sahika bu sirada ateskes (!) Yapti ama ender sahikadan leylanin fisini cekmesini istedi.Sahika leylaya sahte doktor ayarladi doktor halite ben hipokrat yemini ettim bu kadin bana para verdi cocuk falan yok hepsi yalan dedi ve halit leylaya tekmeyi koydu.Zaten tekmeyi koyduktan 5 dk sonrada halit iflas etti
|
Nadir kalsa dizi bitecekti şimdi sakız gibi uzatacaklar Halit en dibi görecek falan yeni karakterler yeni tezgahlar. Tipik Türk dizisi tadında bitirmek varken 150 bölüm yapıyorlar işte...
|
Yasak Elma şaka maka güzel dizi oldu lan. Nadir tam bir reyizdi. Talat Bulut'da Halit Argun karakterini iyi canlandırıyor. Dizideki kadınlarda güzel (Şahika ve Zehra çok tatlı hatunlar; Yıldız'da komik, Ender tam karizma bi yılan tısss)
Senaristlere helal olsun ama. Bölüm sayısı arttıkça ilginin düşmesi lazım ama bunlar iyice yükseltiyor. |
Yok bu sarıyor bazı bölümleri dışında güzel yapım
|
türkiyenin gerçeği. kadınlar yaşa tipe değil paraya bakarlar. adamın parası var suluyor. diziyi annem izliyor
![]() |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 3 Mart 2020; 1:55:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|