Şimdi Ara

Yasak Elma Talat Bulut'un alfa takılan bir beta olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ayak la bu, harem kurmuş şekil haraket çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yigit enderle kayanin evlenmesini istedi boyle olunca kaya o zaman ne kadar istemesede leyla dan ayrilmak zorunda kaldi.Yildiz leylaya acidi vr halitin yaninda ise soktu.Halitle yemege cikip yildiza yalan soyleyince haliti ayarttigini dusundu yildiz ve enderle bir olup leylayi gonderme plani yaptilar.plan suydu caner ve emir leylanin is yerindeki odasina gidip leyla telefonuna bakarken yasemin hanim acil seni cagiriyo diyerek leylanin tus kilidi acik telefonunu birakip odadan cikmasini sagladilar.Leylanin telefonundan kayaya yuzu belli olmayan yari ciplak kadin fotografi yolladilar.Ardindan emir leylayi sosyetik restorana yemege cikardi.Plan geregide ender restorani basti ve leylayi benim kocami nasil ayartirsin diye butun cemiyetin onunde rezil etti.Leyla utancindan isi birakti ve Izmire donmeye karar verdi.Ama bavullarini almak icin emirle kaldigi eve geldigimde emir ve yildizin telefon konusmasini duyarak bunlarin plan oldugunu ogrendi.Leyla sinirle sahikaya gitti ne yapayim diye Sahikada Haliti kendine asik edeceksin dedi ve birlik oldular.Iste leyla halitle yatti etti sonra yildiz evlerini basti bosandi halitle leyla yalandan gebeyim dedi halit bebegi istemiyor gibi yapinca leylada yalandan bebegi aldirdim dedi.Ender halitin kafasina aldirmis olmasinin yalan oldugu fikrini soktu ve halit doktor raporu istedi.Enderle sahika bu sirada ateskes (!) Yapti ama ender sahikadan leylanin fisini cekmesini istedi.Sahika leylaya sahte doktor ayarladi doktor halite ben hipokrat yemini ettim bu kadin bana para verdi cocuk falan yok hepsi yalan dedi ve halit leylaya tekmeyi koydu.Zaten tekmeyi koyduktan 5 dk sonrada halit iflas etti
    Yasak Elma şaka maka güzel dizi oldu lan. Nadir tam bir reyizdi. Talat Bulut'da Halit Argun karakterini iyi canlandırıyor. Dizideki kadınlarda güzel (Şahika ve Zehra çok tatlı hatunlar; Yıldız'da komik, Ender tam karizma bi yılan tısss)

Senaristlere helal olsun ama. Bölüm sayısı arttıkça ilginin düşmesi lazım ama bunlar iyice yükseltiyor.
  • nadir alfaların alfasıydı bir kadına kurban gitti.
  • Son bölümü izlemedin galiba Halit in bırak alfalığını adamlığı kalmadı.
    Parası varken Kızları yaşında kadınların peşinde koştuğu halite şimdi 70 yaşındaki komşusu aşık oluyor

Yasak Elma Talat Bulut'un alfa takılan bir beta olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 4 Mart 2020; 0:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

nadir alfaların alfasıydı bir kadına kurban gitti.
    Aynen onun haftalar önce diziden ayrılacağı belliydi. Senaryo icabı işi bitti. Kerim diye bir karakter gelecek o herifin oyunculuğu vasat...

• quote:

Orijinalden alıntı: trader12

Aynen onun haftalar önce diziden ayrılacağı belliydi. Senaryo icabı işi bitti. Kerim diye bir karakter gelecek o herifin oyunculuğu vasat...

Alıntıları Göster
    valla bilader asıl işi şimdi başlıyordu bence. Halite tekmeyi vuracaktı, halitcan nadircan falan olacaktı üzüldüm.
  • Nadir kalsa dizi bitecekti şimdi sakız gibi uzatacaklar Halit en dibi görecek falan yeni karakterler yeni tezgahlar. Tipik Türk dizisi tadında bitirmek varken 150 bölüm yapıyorlar işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: trader12

Nadir kalsa dizi bitecekti şimdi sakız gibi uzatacaklar Halit en dibi görecek falan yeni karakterler yeni tezgahlar. Tipik Türk dizisi tadında bitirmek varken 150 bölüm yapıyorlar işte...
    para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görünen o ki pembe dizi izleyenlerin sayısı oldukça çokmuş forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

görünen o ki pembe dizi izleyenlerin sayısı oldukça çokmuş forumda.
    Hayır pembe dizi degil yasak elma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

görünen o ki pembe dizi izleyenlerin sayısı oldukça çokmuş forumda.
    Herkes Netflix izleyip çaka satmıyor moruq
    Konu popüler konulara girmiş anlatmaya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 3 Mart 2020; 1:55:30 >
  • Şahika bu kadar günah işlemeye nasıl cesaret edebiliyo
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Bugünkü bölümü izleyemedim de.
    Yakışıyor kadına yapay durmuyor.
    Ender ve Şahika ya yakışıyor entrika yapmak rollerinin haklarını fazlasıyla veriyorlar.

• Aynen oyle.Rollerindeki konusma tarzlari ses tonlari bile beni benden aliyo

• Sen onu boşver de, Dogac yıldız denen tipe, kızların peşinden koşmasina ne demeli

• Bende bu sezon izlemeye basladim.Annemler izliyodu ask dizisi zannediyodum 2019 da internete cok bolum videosu dusup populer olunca yazin 0 dan izledim (yaz aylarim baya yararli gecti anlayacagin) bide ufak tefek cinayetler vardi o basindan beri entrikaliydi guzeldi

• Leyla Kayayla birlikte değil miydi?

• Yigit enderle kayanin evlenmesini istedi boyle olunca kaya o zaman ne kadar istemesede leyla dan ayrilmak zorunda kaldi.Yildiz leylaya acidi vr halitin yaninda ise soktu.Halitle yemege cikip yildiza yalan soyleyince haliti ayarttigini dusundu yildiz ve enderle bir olup leylayi gonderme plani yaptilar.plan suydu caner ve emir leylanin is yerindeki odasina gidip leyla telefonuna bakarken yasemin hanim acil seni cagiriyo diyerek leylanin tus kilidi acik telefonunu birakip odadan cikmasini sagladilar.Leylanin telefonundan kayaya yuzu belli olmayan yari ciplak kadin fotografi yolladilar.Ardindan emir leylayi sosyetik restorana yemege cikardi.Plan geregide ender restorani basti ve leylayi benim kocami nasil ayartirsin diye butun cemiyetin onunde rezil etti.Leyla utancindan isi birakti ve Izmire donmeye karar verdi.Ama bavullarini almak icin emirle kaldigi eve geldigimde emir ve yildizin telefon konusmasini duyarak bunlarin plan oldugunu ogrendi.Leyla sinirle sahikaya gitti ne yapayim diye Sahikada Haliti kendine asik edeceksin dedi ve birlik oldular.Iste leyla halitle yatti etti sonra yildiz evlerini basti bosandi halitle leyla yalandan gebeyim dedi halit bebegi istemiyor gibi yapinca leylada yalandan bebegi aldirdim dedi.Ender halitin kafasina aldirmis olmasinin yalan oldugu fikrini soktu ve halit doktor raporu istedi.Enderle sahika bu sirada ateskes (!) Yapti ama ender sahikadan leylanin fisini cekmesini istedi.Sahika leylaya sahte doktor ayarladi doktor halite ben hipokrat yemini ettim bu kadin bana para verdi cocuk falan yok hepsi yalan dedi ve halit leylaya tekmeyi koydu.Zaten tekmeyi koyduktan 5 dk sonrada halit iflas etti

• Cannicus kullanıcısına yanıt
    İlk sezonu için pembe dizi denebilir ama 2. sezonun sonundan itibaren izlersen. Polisiye, macera dizilerinde bile bu kadar aksiyon yaşanmamıştır.

Siyaset gibi dizi, ittifaklar falan yaşanıyor.
  • Yasak Elma şaka maka güzel dizi oldu lan. Nadir tam bir reyizdi. Talat Bulut'da Halit Argun karakterini iyi canlandırıyor. Dizideki kadınlarda güzel (Şahika ve Zehra çok tatlı hatunlar; Yıldız'da komik, Ender tam karizma bi yılan tısss)

Senaristlere helal olsun ama. Bölüm sayısı arttıkça ilginin düşmesi lazım ama bunlar iyice yükseltiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.